Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canımı yakıyorlar!

Değil 3 ay, sadece 1 gün kalsın, dövizli askerlik hakkımı yakar, Trabzonspor'a imza atarım. Gol kralı oldum, UEFA Kupası'nı kaldırdım. Tek hayalim Trabzon formasıyla şampiyonluk yaşamak
    Trabzonspor'da ismi gündemden düşmeyen Fatih Tekke, AKŞAM'a konuştu. Başkan Sadri Şener'in yaptığı, 'Fatih Tekke ile konuşuldu. Parada sorun yok. Fatih'in askerlikle ilgili bir sıkıntısı var. Fatih Tekke derse ki 'Ben geliyorum, uzun dönem askerlik yaparım' transfer biter. Fatih için kulübü Zenit ile anlaşırız, ona sorun gözüyle bakmıyorum' şeklindeki açıklamalarıyla camiada heyecan yaratan golcü oyuncu, 'Konu Trabzonspor'sa, askerlik asla engel olmaz' dedi.

BU BANA YAPILMAMALIYDI
    FATİH, dövizli askerliğe hak kazanmak için yurtdışında kalma süresini doldurmak amacıyla transferinin ağustos ayına kalması yönünde çabası olduğu şeklindeki söylentilere tepki gösterdi. Tekke, 'Bu bana yapılmamalıydı. Bana askerlik durumumu sordular. Ben de mevcut durumu anlattım. Bir şey ima etmedim. Ama açık söylüyorum, Trabzonspor'da oynamak da benim için askerlik gibi kutsal, anlamlı. Değil 3 ay, sadece 1 gün kalsın, dövizli askerlik hakkımı elimin tersi ile iter, Trabzonspor'a imza atarım. Sonra da zamanı gelince askerliğimi yaparım' diye konuştu. Kamuoyunda sürekli tartışılmasını da değerlendiren yıldız oyuncu, 'Bunu, bu duruma birileri mi getiriyor, kendiliğinden mi gelişiyor bilemiyorum. Ama ben sıradan bir oyuncu değilim. Trabzonspor'a gelirsem, Fatih Tekke olarak gelmeliyim. Bazı çevrelerce beni değersizleştirme, sorunlu bir oyuncu gibi gösterme çabaları olduğunu seziyorum, ne kadar üzücü. Bu olay canımı yakıyor. Etrafımıza bakıyoruz, herkes olmayan değeri yukarı çıkartıyor, kamuoyuna adeta pazarlıyor, biz ise aşağı çekmeye çalışıyoruz' diye sitemde bulundu.

TEK HAYALİM VAR
    'BENİ yakıp kavuran bir olay var' diyen Fatih Tekke sözlerini şöyle tamamladı: 'Hayatımda birçok başarı tattım. Gol kralı oldum, UEFA Kupası'nı kaldırdım. Ama tek hayalim Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamak, o kupayı Bordo-Mavili forma ile kaldırmak. Çocukluğumdan beri bunu istiyorum, bunun için yaşıyorum. Ve bunun gerçekleşmesi için her türlü fedakarlığı yaparım'.

O rıdvanın dediğiyse buda kaptanın dediği bence peşinen inanmayın rıdvana adam fenerli biz kimle oynayacaz fenerle sakın paranoya demeyin fenerli yazarlar bu hafta Fatihe fenere imzada attıracaklar yazın bi kenara...
    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
    RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akşamdaki haberin doğru olduğu ne malum..
      Bak emin olabilirsiniz doğruluğundan okadar diyorum direk kaptanın açıklaması...
      RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Canımı yakıyorlar!

Değil 3 ay, sadece 1 gün kalsın, dövizli askerlik hakkımı yakar, Trabzonspor'a imza atarım. Gol kralı oldum, UEFA Kupası'nı kaldırdım. Tek hayalim Trabzon formasıyla şampiyonluk yaşamak
        Trabzonspor'da ismi gündemden düşmeyen Fatih Tekke, AKŞAM'a konuştu. Başkan Sadri Şener'in yaptığı, 'Fatih Tekke ile konuşuldu. Parada sorun yok. Fatih'in askerlikle ilgili bir sıkıntısı var. Fatih Tekke derse ki 'Ben geliyorum, uzun dönem askerlik yaparım' transfer biter. Fatih için kulübü Zenit ile anlaşırız, ona sorun gözüyle bakmıyorum' şeklindeki açıklamalarıyla camiada heyecan yaratan golcü oyuncu, 'Konu Trabzonspor'sa, askerlik asla engel olmaz' dedi.

BU BANA YAPILMAMALIYDI
        FATİH, dövizli askerliğe hak kazanmak için yurtdışında kalma süresini doldurmak amacıyla transferinin ağustos ayına kalması yönünde çabası olduğu şeklindeki söylentilere tepki gösterdi. Tekke, 'Bu bana yapılmamalıydı. Bana askerlik durumumu sordular. Ben de mevcut durumu anlattım. Bir şey ima etmedim. Ama açık söylüyorum, Trabzonspor'da oynamak da benim için askerlik gibi kutsal, anlamlı. Değil 3 ay, sadece 1 gün kalsın, dövizli askerlik hakkımı elimin tersi ile iter, Trabzonspor'a imza atarım. Sonra da zamanı gelince askerliğimi yaparım' diye konuştu. Kamuoyunda sürekli tartışılmasını da değerlendiren yıldız oyuncu, 'Bunu, bu duruma birileri mi getiriyor, kendiliğinden mi gelişiyor bilemiyorum. Ama ben sıradan bir oyuncu değilim. Trabzonspor'a gelirsem, Fatih Tekke olarak gelmeliyim. Bazı çevrelerce beni değersizleştirme, sorunlu bir oyuncu gibi gösterme çabaları olduğunu seziyorum, ne kadar üzücü. Bu olay canımı yakıyor. Etrafımıza bakıyoruz, herkes olmayan değeri yukarı çıkartıyor, kamuoyuna adeta pazarlıyor, biz ise aşağı çekmeye çalışıyoruz' diye sitemde bulundu.

TEK HAYALİM VAR
        'BENİ yakıp kavuran bir olay var' diyen Fatih Tekke sözlerini şöyle tamamladı: 'Hayatımda birçok başarı tattım. Gol kralı oldum, UEFA Kupası'nı kaldırdım. Ama tek hayalim Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamak, o kupayı Bordo-Mavili forma ile kaldırmak. Çocukluğumdan beri bunu istiyorum, bunun için yaşıyorum. Ve bunun gerçekleşmesi için her türlü fedakarlığı yaparım'.

O rıdvanın dediğiyse buda kaptanın dediği bence peşinen inanmayın rıdvana adam fenerli biz kimle oynayacaz fenerle sakın paranoya demeyin fenerli yazarlar bu hafta Fatihe fenere imzada attıracaklar yazın bi kenara...
        Arkadaşım tamamda sende bu ropörtajın gerçek olduğuna çok inanıyorsun nerden biliyorsun uydurmadıklarını bunların hepsini..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• TEKKE GELECEK!!! bu kadar!

Yorum

• Alkan61 söylemişti kaptan askerliği problem etmiyor demişti bende buna güvenerek azda olsa umudumu koruyorum...

Yorum

• neyse iyi geceler ben kafaya takmıyorum taksam Ahmet Ağaoğluda geçen hafta aynısını dedi ama kaptan çıktı hayır dedi bakın arkadaşalr dere bulanık akıyor bence daha bulandırmak isteyenlerde var buna izin vermemeliyiz ne zamanki çıkar kendi ağzıyla söyler o zaman tamam ama şuana dek bişey yok isteen bu haberede inanmasın ama Fatihin yapacağı açıklamayı duymadan adama vurmak yakışmaz bize...

İyi geceler ben yatar malum sabah iş zamanı...
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alkan61 söylemişti kaptan askerliği problem etmiyor demişti bende buna güvenerek azda olsa umudumu koruyorum...
                bana sorduğun sorunun cevabı bu yazında mevcut...
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• yarın konuşuruz hele Recepte gelsinde ak koyun kara koyun çıkar ortaya...
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

• Artık Fener maçı sonrası bu mesele açıklığa kavuşmalı. Fatih askerlik nedeniyle gelmeyecekse de bu açık ve net bir dille açıklanmalı. Bu taraftarı ikilemde bırakmaya son dakikaya kadar umut içinde bırakmaya gerek yok.

Yorum

• fatih tekke neden konusmuyor.ciksin desin adam gibi askerlik sorunu var yada yok.koskoca sadri sener yada ridvan dilmen askerlik sorunu var bosa demiyor varki söylediler.fatih tekke askerlik sorunum yok demiyor.bal gibide askerlik sorunu var iste.onun icin fazla heveslenmeyin.
                      iho istifa.

Yorum

• Bu başlığa bir süre girmemeyi düşünüyorum, adımız çıkmış ilerliyor, biz ne kadar biilendirmek için yazı yazıyor olsak da galiba, yanlış anlaşılıyor ve düşünülüyoruz. Bu yüzden sadece takip etmekle yetinmeyi düşünüyorum, en azından lig bitene kadar.

Ama bu düşüncemi gerçekleştirmeden iki satır da yazı yazmak istiyorum.

Burda verdiğimiz bir çok haber Kaptanın direkt ağzından olmasına rağmen, kimse inanmıyor, verdiğimiz haberler eğer kötü ahbeler ise inanılıyor, iyi ise inanılmıyor. Ben her verdiğim haberin kesin olduğunu söylüyorum, herkes es geçiyor, Burda gazeteci kimliği olan bir abimiz onayladığın da herkes hımmm doğru imiş diyor. Ben kaptanın ağzından askerlik maskerlik hikaye diyorum inanılmıyor, daha düne kadar sövdüğünüz, nasıl yorumcu dediğiniz adam ve gazeteciler askerlik sorunu var asla gelmez dediğinde, kaptan duygularımız ile oynadın diyorsunuz.

Arkadaşlar ne istiyorsunuz, kimse güvenmek istiyorunuz, önce buna karar verin sonra bişiler bekleyin.

Burda bas bas bağırdım, Akşam Gazetesindeki röportaj kesin kaptanın röportajıdır diye, adam kalkmış ben inanmıyorum diyor, inanma bilader, rıdvan da orda, diğer istanbul basını da. Git kime inanmak istiyorsan inan.

Evet kaptan duygularınız ile oynamayı çok seviyor, en büyük zevki, Trabzonspor taraftarı acı çeksin de ne olursa olsun, başka sıkıntısı yok, zaten bu yüzden yıllık 2 milyon euroyu tepti de Trabzonspor'a gelmek için can atıyor.

Bazen benim yorumlarımı eleştirip, kırıcı olduğumu düşünenler biraz daha akılcı ve tarafsız gözle bir baksın da, Trabzonspor taraftarının gözünde Kaptanı kimin antipatik gösterdiğini görsün.

Bu saatten sonra diyecek birşey yok, kaptanın beyantlarına yalandır diyip inanmayan, ardından rıdvankonuşursa boş konuşmaz diyen insanlara ne denir bilmem, ALLAH gönlünüze göre versin.

Siz her halükarda haklı çıkacaksınız, kaptan geldiğinde biz gelsin dedik geldi, gelmediğinde ben demiştim askerlik sorunu var diyeceksiniz. Siz demiş olun arkadaşlar, tek temennim ben demiştim demek zorunda kalmam umarım.

Saygılar;

Yorum

• Recep kardeşim kafana takma boşver. Burda herkes inanmak istediğine,inanıyor. Değişken yapımız burda da var maalesef. Ben kaptanın geleceğine inanıyorum. Fener maçından sonra açıklanır. Durum buraya kadar geldikten sonra yönetim kaptanı almazsa bu yükün altından kalkamaz. Onları Şenol Hoca'da kurtaramaz...
                          BMN|KOCAELİ

Yorum

• Recep salla gitsin ya millete laf anlatacaz diye göbek çatlatıyoruz başka bişey deil...
                            Adamlar herkesin her dediğine inanıyor resmen ne diyim senin dediğin gibi Allah gönüllerine göre versin...
                            Umudum sürüyor beklemeye devam ediyorum...
                            RUHUNUZ YETER

Yorum

• Kızdırmayın Recep i........
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Rıdvan Dilmen yalan söyledi demek ki..
                                Hiç yakıştıramadım..
                                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 14.12.2009, 14:06.

Yorum

Yükleniyor...
                                X