Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih'i bordo mavi formayla Avni Aker'de görmek bize nasip olacak mı acaba? Fatih Tekke tezahüratlarıyla o stad inleyecek mi Tekke attığı golden sonra tribüne koşacak mı. Güneşli günleri görecek miyiz? Neden bütün bunlar bu kadar kolay olabilecekken bu kadar zor? Artık saçma sapan bahaneler öne sürmenin anlamı var mı?
    .................
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdiden anlaşma yapılmalı resmi imzayı 1 ocakta atar..
      Matrix'e güveniyorum dediği çoğu şey çıktı pazartesi veya salı masaya oturulucak dedi Tekke ile..
      Ne zaman dedi ya valla ben kaçırdım
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne zaman dedi ya valla ben kaçırdım
        Transfer başlığında 62442. yorum..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Transfer başlığında 62442. yorum..
          Vay be ama yok o iş anca 3 hafta sonra açıklanır imza atmadan inanmam arkadaş. Haydi inşallah ya.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kolay kolay tav olmam ben futbolculara ama Tekke'nin o bakışları neydi öyle ya. İşte bu dedirtti bana.

O da özledi bizi, bizde özledik O'nu.

Şenol Güneş'in maçtan sonra söyledikleriyde anlamlıydı.

Alın artık Kral'ı. Lütfen.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tüm parçalar yerli yerine oturuyor yönetim Şenol Hocada gösterdiği işbitiriciliği kaptanda göstermek zorunda.Şayet koltuğa oturup rahat rahat maç izleyeceksen Fatih Tekkeyi Alacaksın bunun ötesi berisi yok.
              Ben yine diyorum Fatih gibi bir yıldıza fener maçından önce taraftarın önünde sözleşmeyi imzalattıracaksın ondan sonrada taraftarın gözünde değerini katlayacaksın...
              Sizcede olay olmazmı arkadaşlar düşünsenize 25 bin taraftarın huzurunda hemde onu almaya çalışıp hava alan azizeninde olduğu ortamda Tüm Türkiyenin şahit olacağı şekilde sezonun en büyük bombasını en bomba şekilde yuvaya döndürsek fenamı olur...
              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Bir forvet,.

Bir futbolcu,.

Bir kaptandan, çok daha fazlası..

Gönüllerin sultanı...

Yorum

• Fatİh sultan tekke...

Yorum

• Bu sefer olacak gibi. Kral yuvaya dönecek gibi görünüyor...
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Nasıl Ünal Karamanın dediği gibi Trabzonsporun Şenol Güneş e ihtiyacı varsa,Trabzonsporun Fatih Tekke yede ihtiyacı var..
                      banada bu iş bitecek gibi geliyor inşallah da bitecek. velevki bitmezse yönetimin halini düşünemiyorum..
                      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• bordo-mavi tezahüratı hoşuna gitti kaptanın,ondan gülümsedi

tabi özlemişte belli.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tüm parçalar yerli yerine oturuyor yönetim Şenol Hocada gösterdiği işbitiriciliği kaptanda göstermek zorunda.Şayet koltuğa oturup rahat rahat maç izleyeceksen Fatih Tekkeyi Alacaksın bunun ötesi berisi yok.
                          Ben yine diyorum Fatih gibi bir yıldıza fener maçından önce taraftarın önünde sözleşmeyi imzalattıracaksın ondan sonrada taraftarın gözünde değerini katlayacaksın...
                          Sizcede olay olmazmı arkadaşlar düşünsenize 25 bin taraftarın huzurunda hemde onu almaya çalışıp hava alan azizeninde olduğu ortamda Tüm Türkiyenin şahit olacağı şekilde sezonun en büyük bombasını en bomba şekilde yuvaya döndürsek fenamı olur...

evet taraftar açısından çok görkemli olur ama bunu yönetim düşünebilir mi böyle birşeyi akıl edebilir mi bilemiyorum

ikinci birşey de maç öncesi böyle birşey yapılırsa zaten zor gol atan umut ve gökhan bu durumdan olumsuz şekilde etkilenebilir
                          "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tüm parçalar yerli yerine oturuyor yönetim Şenol Hocada gösterdiği işbitiriciliği kaptanda göstermek zorunda.Şayet koltuğa oturup rahat rahat maç izleyeceksen Fatih Tekkeyi Alacaksın bunun ötesi berisi yok.
                            Böyle birşey olursa o maçı oynamak için orda olan futbolcular nasıl düşünecekler ? Bu konuyu düşündünüz mü.

Yanlış anlaşılmasın Fatih Tekke'nin gelmesini en çok isteyenlerdenim.
                            T r a b z o n s p o r
                            ''Doruk''

Yorum

• İlk olarak Doruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle birşey olursa o maçı oynamak için orda olan futbolcular nasıl düşünecekler ? Bu konuyu düşündünüz mü.

Yanlış anlaşılmasın Fatih Tekke'nin gelmesini en çok isteyenlerdenim.
                              Evet düşünecekler. Oturup bir daha düşünecekler.. Hatta bir daha düşünecekler.
                              Daha iyi olmaya çalışacaklar.
                              Bunda darılacak gücenecek birşey yok.
                              Her oyuncunun bir yedeği olmalı. Kimin yedek olacağına da kendileri yön verecekler. Kimseye yapılan bir haksızlık yok burada.
                              Bu takımının forvete ihtiyacı vardır. 2 forvetle şampiyonluğa oynanmaz.
                              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Gel artık gel çok özledik kaptan
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X