Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelmişken ne duruyor yukarıda bekliyoruz bizimle Avni Aker'e çıkmasını artık hadi, dedi Şenol Hoca.
    Olacak bu iş, Tekke Rusyaya dönmeyecek.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• Kaptanım Seni Görünce Avni Aker'de Ne Kadar Mutlu Oldum, İnşallah Sahadada Göreceğiz.

Yorum

• Hosgeldin sefa getirdin Sultanim.
        Seni görünce duygulandim kaptan, nekadar da özlemissin Memleketini, biz de seni cok ama cok özledik kaptan...
        Insallah seni Sahada görüriz yine Sultanim..
        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Can Karyağdı ; Fatih tekke ' de tribüne geldi taraftarların ona desteği vardı ne diyeceksiniz
          Şenol Güneş ; Gördüm, Keşke inipte bizle oynasaydı hazır gelmişken,İnşallah oda olacak.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• gözlerinde keske bende sahada olsam diyordun be kaptan. az kaldi az.

Yorum

• Rüyamda Trabzonspor kulüp binasına girmişim gizlice Tekke bi oda da oturuyo bende gizlice onu izliyorum çok heyecanlanıyorum Tekke'yi aldık diye sonra Başkan geliyo birlikte oturup konuşuyorlar sonra uyandım..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Can Karyağdı ; Fatih tekke ' de tribüne geldi taraftarların ona desteği vardı ne diyeceksiniz
                Şenol Güneş ; Gördüm, Keşke inipte bizle oynasaydı hazır gelmişken,İnşallah oda olacak.

ntv dede sordular bu konuda ne diyeceksiniz diye, ''maçtaydı, aşağı inmesini bekledik ama gelmedi, bekleriz'' diye bir açıklama yaptı, şenol hocadan aldık mesajı bu iş tamamdır
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• El Salla El Salla Fatih Tekke El Salla .

Bekliyoruz kaptan.
                  1

Yorum

• http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=64909

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=64906

Yorum

• Kral'ı görünce tüylerim ürperdi, çok seviyorum Sultan'ı, inşallah olacak bu iş ..

Tebrikler Trabzonspor'um <3 ..
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Teşekkürler....
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• O ne bakıştı be Sultan.

Maçtan koptum yemin ediyorum sen tribünlere yüzünde özlem dolu o manidar tebessümle bakarken... kimbilir neler geçiyordu aklından..

İnşallah sahada da göreceğiz.
                          İnşallah.

Yorum

• Bu iş bitmiştir arkadaş; Fatih Tekke 2 hafta sonra Trabzonspor'da. Dönüşü yok artık.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 06.12.2009, 18:49.

Yorum

• Seviyorum seni seviyorum
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X