61 aktif üye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Rubin olayı yalan değil.
Rubün şu anda kaptan ile en ciddi ilgilenen takım durumunda. Bu durum yeni de değil, sezon ortasından beri istiyorlar. Belirtmiştim, çok da iyi para veriyolar. Okuanlar rakamı hatırlar. Kaptan onların verdiğinin 3/1 ine bile razı.
ama anlaşma olayı yalan olabilir, en azından şimdilik.
Trabzonspor'a transferi konusunda ise, belirginleşen birşey yok, beklemeye devam.
Ne yazık ki hala Kaptan Trabzonspor'da diyemiyoruz.
Saygılar;
Yorum
-
Rusya'nın St. Petersburg kentinin Zenit futbol kulübünde top koşturan milli futbolcu Fatih Tekke'nin, Trabzonspor'a döneceği iddia edildi.
Rus Sport Express gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde, Zenit ve Trabzonspor'un 32 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi
Haberde, Tekke'nin menajeri Akın Dalan'ın 21 Aralıkta yaptığı açıklamada, Zenit'in, kulübünden memnun olmayan Tekke'nin bonservis ücretini 2 milyon avro olarak belirlediğini söylediği hatırlatılarak, “Tekke'nin sözleşmesi bu yaz ayında sona eriyor. Mavi-Beyazlılar (Zenit) sözleşmeyi uzatmama kararı aldılar ve Tekke'yi kış ayında satış listesine koyarak en azından satışından biraz gelir elde etmek istiyor” denildi.
kaynak : hurriyet
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer zenitden ayrılacağı kesinse ki kesin gibi gözüküyor trabzonspor eğer ciddi anlamda teklif götürdüyse sanmıyorum başka takıma gideceğiniNEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
verilen haberlerin doğruluk payı düşüktür ama fatihin gelmeme ihtimali %1 bile olsa kesin diyemeyiz
çünkü başımızdakilerin ne yapayacağı belli olmuyor
mesela mahmut aksu 200-300 milyar için masadan kalkabilir yada görüşmeyi sonlandırabilir.
bu daha önce başımıza gelmedimi geldi anlamdığım nokta neden hala mahmut aksu niye ünal değilBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer zenitden ayrılacağı kesinse ki kesin gibi gözüküyor trabzonspor eğer ciddi anlamda teklif götürdüyse sanmıyorum başka takıma gideceğini
Yorum
Yorum