Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih gelecektir

zaten gökhan gidci haberleri basladi hafta sonu aciklarlar

Yorum

• Takima Trabzonlu futbolculari toplama amacinda olan yonetim ilk once Fatih'i takima kazandirarak bu ise baslamalidir.

Yorum

• şu gökhan gitsin ne olur ya Allah rızası için göndersinler şu herifi.adam beni gönderin diye bağırıyor resmen.şenol hoca umarım üzerinde durmaya kalkmaz.
        adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Devre arası Kaptan gelir Gökhan Ankaragücü'ne gider birde genç forvet alırız..
          Zaten Şenol Hoca'da Fatih'in yanına birde genç forvet istemiş başkan sölemişti..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takima Trabzonlu futbolculari toplama amacinda olan yonetim ilk once Fatih'i takima kazandirarak bu ise baslamalidir.
            ve trabzonspor ruhunu sahaya yansıtabilecek futbolcular olmalı

aldığımız futbolcular tamamlayıcı futbolcular olmayacak

lider ruhlu bütün herşeyini sahaya yansıtabilecek profesyonel oyuncular lazım
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Gökhan mutlaka ama mutlaka satılmalı. Gökhan maalesef bitiktir. Fizik ve mental olarak bitiktir.

Gökhan satılıp Tekke ve Batdal gibi bir forvet alınmalı.

Ve en az Tekke kadar önemli bir transfer ihtiyacı orta sahada. Kesinlikle Colman'la 2. yarı çıkış yapamayız. O yüzden çok iyi bir orta saha, hem koşan hem teknik bir futbolcu forvet kadar gerekli bize.

Takımdaki fazlalıklar 3-5' e bakılmadan elden çıkarılmalı ve devre arası için yeterli olabilecek bu transferler yapılmalı.

İyi bir forvet ve orta saha ile Colman, Alanzinyo ve Selçuk'un da performansı artar.

Şenol Güneş bu operasyonu mutlaka yaptırmalıdır.O yüzden ona bu kadar destek verildi, bel bağlandı. Yoksa kimsenin yönetimden bir umudu kalmadı.
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• arkadaşlar ben hala fatihin bu takıma yeteceğine inanıyorum.
                bence eksiklerimiz:
                -gol
                -hırs
                -takımın hakkını savunabilecek adam gibi bi kaptan
                -öze dönüş operasyonu(!) düşüncesinde adam gibi bi trabzonlu
                -taraftara tekrar heyecan verecek bi isim
                -önde olduğumuz maçlarda topu ayağında tutup takımı rahatlatacak biri
                -barış gibilerin kulağını çekip yola getirecek biri.....
                bu özelliklerin hepsi ancak ve ancak tek bir kişi de var
                GÖKHAN ÜNAL dermişim
                tabiki FATİH TEKKE...
                beklemedeyiz....
                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ama ben Szymek, Fatih ve Gökdeniz üçlüsünün Konyaspor'a attığı golü hayatım boyunca unutamam. Öyle bir gol süper lig tarihinde bir daha atılamaz. Bu kadar da iddialıyım.
                  Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Bumudur .
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• FATİH TEKKEYİ antepten transfer ettiğimiz sezonu hatırlıyorumda takım yine böyle bi durumdaydı ve dahada kötüsü ilk 3 hafta birtek gol dahi atamamıştı.Ama Kaptan hiç idman yapmayı bırakın takıma katıldığı Adanada oyuna sonradan girdiği maçta hem golünü çakmış hemde galibiyeti getirmişti....

Bugünkü duruma bakacak olursak bana göre takımda un var yağ var ateşte var ama şekersiz helva olmuyor malesef.Ben kaptana inanıyor ve güveniyorum.Başarıyı sadece atacağı gollerde aramayacağımdanda eminim benim için öncelik sahada göstereceği hırs özveri ve bize vereceği güvendir...

Dünki rezaletten sonra artık benim için önemli olan kaptanın gelmesi kadar yönetiminde gidişini seyretmektir...
                    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaptan'i tamamlayan oyuncular bence su anda var. Alanzinho,Colman,Selcuk. Ama tartismasiz Szymek ve Gokdeniz'i ariyoruz.

Ama bence ozaman en onemli sey birlik beraberlikti ve takim olmamizdi.

bu oyuncuların hücüm gücü symek gökdeniz ve yattaranın hücüm gücünün yarısı anca eder. çünkü topu ayaklarında daha fazla tutma yetenekleri ve topla oynama becerileri daha fazla... defansif olarakta colman ve selçuk daha iyi. gökdenizinde ceza sahasının içinden kaçırdığı golleri de unutmak mümkün değil...
                      Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Su 61 leri toplama sevdasini da birakalim artik.

Baris in,engin baytarin halini de görüyoruz.

61 ler olacaksa fatih tekke,gökdeniz veya özer gibiler(karakteri haric) olmali...
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Zaten Özer'in forma numarası 61 değil
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bana biri fatih geldikten sonra bu takimda ne degisecegini anlatsin
                            Kafayı koyacak,top ağlarla buluşacak.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Ben kendim açıklamasını duymadımda görmedimde ama eğer Mahmut Aksu gerçekten Fatih Tekke gündemimizde değil diye bir açıklama yaptıysa o koltuğu derhal terketmelidir...

İstifa edebilmekte bir erdemdir.Tabi bu onlarda mevcutsa...
                              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zaten Özer'in forma numarası 61 değil
                                Zaten Trabzon'lu da değil.
                                Herkese Merhaba

Yorum

Yükleniyor...
                                X