Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sedat ve Recep ikinizede helal olsun...
    sanada helal olsun süleyman
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Recep başlığı ne zaman açıyorsun İnşaallah...
      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Valla daha ne yapacakanız...Kavga ettikten sonra yani tartıştıktan sonra makul davranmak gibi "büyüklerimizin" yapamadığını yaptınız...Hep söylüyorum Trabzonspor un yegane problemidir...Çözülürse gerisi gelir
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Rusyadan mı geliyonda Sultan sen Faroz'lumusun , Biz Seni alacağızda söyle Bonservis sorunsuz musun ?
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Erdal abi yarın gazetedeki başlığınız ne olacak nasipse dur tahmin edeyim

Ve Fatih Tekke Trabzonda....
            RUHUNUZ YETER

Yorum

• Süleyman;

hiç farketmez artık başlık falan, reis giysin o formayı gerisi rahman gitsin

Erdal abi;

Boşuna demiyoruz Trabzonspor'un geleceği sağlam diye

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol Güneş formalarının satıldığını gördükten sonra bu konuda içimizin rahat olması gerekirdi.

Sizi rahatlatmak için söyleyeyim: Evet, hatta fazlası.
                Tesekkürler, insallah bir tane de ben alacagim...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Recep ben kaptanın resminin olduğu tşörtte istiyorum ilgililere duyur bi zahmet...
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizimkiler yine formaları yetiştiremeyecek .benden söylemesi...
                    Niye olumsuzluklara kilitleniyoruz ki? Yanlış yapınca eleştirelim, fakat doğru olanı da alkışlayalım bir zahmet.

Şenol Güneş imzaladıktan sonra formaları satışa çıktı hemen, üstelik tarihimizde ilk kez kaleci formaları da satışa sunulmuş oldu bu vesile ile. Şimdi de Fatih Tekke formaları satışa çıkacak, hatta başka yeni transferlerimizin de aynı şekilde formaları satışta olacaktır. Fatih için formadan fazlası yapılacaktır merak etmeyin. Her şeyi yazamıyorum fakat bu garip psikolojiyi çözemiyorum kusuruma bakmayın.

Formalar ve fazlası satışa çıkacak diyorum, 'yetiştiremeyecekler' psikolojisine girmeğe gerek yok, siparişleri bize vermediklerine göre, sabredip ondan sonra konuşsak daha anlamlı ve doğru olacak sanırım.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yani Ali Fuat abi diyor ki, siz isteyin, baştan aşağıya Fatih tekke giyinebilirsiniz

Yorum

• su anda yarin son dakika haberi olarak gececek? ve biz simdiden bilioz öylemi?

Yorum

• :hırrKolej takımımın havası bozulacakkkkkkkkkk

Yorum

• ne oluyor beyler son durum nedir?
                            alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                            yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Bu arada arka sayfalarda Serdar ın yazdıklarını okudum. Eminim Şenol hoca da Fatih i tek forvet oynatmyacaktır....
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Son durum Bmn Trabzon hazırlıklara başlasın kaptana Avni Akerde İmza Atmak Yakışır...
                                RUHUNUZ YETER

Yorum

Yükleniyor...
                                X