Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar bende mahmut aksunun numarasi var isterseniz ona soralim, ben aramam ama
    çççAlemsin ya. Birimiz arasin valla soralim su adama
    .

Yorum

arkadaslar bende mahmut aksunun numarasi var isterseniz ona soralim, ben aramam ama
      Ne farkeder,biri arayıp konuşsa,konuştuklarını buraya yazsa inanılmıcak..
      Altı üstü Tv'den duyduğumuz bi haberi söyledik,millet ajanlık yaptı,çok ilginç milletiz...

Yorum

• başlık durdu yaf

Yorum

• spormaxta da geçmiş Rubin haberi..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Fatih istemesse Zenith hiçbirşey yapamaz isterse Rubin 10 milyon euro teklif etsin bonservisine kaptan Rubin'e gitmez Trabzonspor'a dönecek..

Yorum

• arkadaşlar gerçekten rubine giderse yıkılırım yok mu birilerine ulaşacak biri.

Yorum

• rubin olayı zenitin basının altından cıkmıstır...malum ortalığı kızıştırıp maddi olarak iyi kar etmek istiyecektir..
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  spormaxta da geçmiş Rubin haberi..
                  rus basınında bile yokmuş böyle haber

ama spormax yazmışsa ne bilim
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Rubin'e gideceğine hiç ihtimal vermiyorum kaptanın, sonuç olarak futbolu burada noktaylayıp efsane olmak varken Rubinle 2 senelik bir maceraya çıkacağının ihtimalini %20 gibi görüyorum.
                    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Tüm yazının önemli bölümleri aşağıda.
                      Fatih Tekke, dönmek istediğim doğru ama bu işin bittiği anlamına gelmiyor.
                      Fatih tekke, aslında burada kalıp yeteneklerimi göstermek isterdim. Bunda pek başarılı olamadım. 61 gol sözü vermiştim. Olmadı.
                      Diğer kısmı yorum.
                      Başkan ve hoca ikinci yarıda Fatih'i görmeyi istediklerini belirttiler. (Trabzonspor yöneticileri ve hocası)
                      Bu hafta ciddi görüşmeler olacak.
                      Zenit hoca problemleri yüzünden Fatih'ten yararlanamadı. yeni hoca ile kendine gelen fatih 10 gol ile en iyi oyuncu performansını gösterdi. fakat hoca Makedonya'dan pandyev i alarak daha güçlü olacaklarını, bu yüzden fatih'i satmaya evet deddiğini söylüyor.
                      Ayrıca 2 yıl önce Gs ile kesin anlaştığını ama başkanın kesinlikle izin vermediğini söylüyor.
                      Fatih: Gitsem de kalsam da zenit zarar edecek.Gidişim gelişimden daha ucuza olacak. İstediğim oyunu gösteremedim.

Herhangi başka bir takım adı geçmiyor. Sadece Trabzonspor'a dönüşü ile ilgili. başka talip gözükmüyor.
                      En son asimetrik tarafından düzenlendi; 24.12.2009, 22:15.

Yorum

• Arkadaşlar vadi başladı reklam arası burda boşuna zaman kaybetmeyin bunlar kaptanımızı alamazlar o kadar büyük yönetim değiller.Yarın Sadri Bey çıkar Tekke yi istedik o Rubine gitti der bize.

Yorum

• İstanbul yalakaları işte geçen gün Fox'ta da Gs Gökhan Ünal'ı aldı diyorlardı..ççç

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar vadi başladı reklam arası burda boşuna zaman kaybetmeyin bunlar kaptanımızı alamazlar o kadar büyük yönetim değiller.Yarın Sadri Bey çıkar Tekke yi istedik o Rubine gitti der bize.
                            O zaman kendiside gider..

Yorum

• sitrese girdim vallaha

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tüm yazının önemli bölümleri aşağıda.
                                Fatih Tekke, dönmek istediğim doğru ama bu işin bittiği anlamına gelmiyor.
                                Fatih tekke, aslında burada kalıp yeteneklerimi göstermek isterdim. Bunda pek başarılı olamadım. 61 gol sözü vermiştim. Olmadı.
                                Diğer kısmı yorum.
                                Başkan ve hoca ikinci yarıda Fatih'i görmeyi istediklerini belirttiler. (Trabzonspor yöneticileri ve hocası)
                                Bu hafta ciddi görüşmeler olacak.
                                Zenit hoca problemleri yüzünden Fatih'ten yararlanamadı. yeni hoca ile kendine gelen fatih 10 gol ile en iyi oyuncu performansını gösterdi. fakat hoca Makedonya'dan pandyev i alarak daha güçlü olacaklarını, bu yüzden fatih'i satmaya evet deddiğini söylüyor.
                                Ayrıca 2 yıl önce Gs ile kesin anlaştığını ama başkanın kesinlikle izin vermediğini söylüyor.
                                Fatih: Gitsem de kalsam da zenit zarar edecek.Gidişim gelişimden daha ucuza olacak. İstediğim oyunu gösteremedim.

Herhangi başka bir takım adı geçmiyor. Sadece Trabzonspor'a dönüşü ile ilgili. başka talip gözükmüyor.
                                Teşekkürler abi çeviri için
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X