İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ibrahimfevzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener mağlubiyeti = Fatih tekke transferi. Eğer denklem buysa hangisini seçmek lazım?
Bir ara mağlubiyet seçilmiş. Ben Mahmut Aksunun yalancısıyım.
Yorum
-
Neler okuyorum burda yine, gercekten cok üzüliyorum. Bu Yönetim yine bi oyunlar ceviriyor, hadi hayirlisi bakim...Yani illah adami almicaklar, inat yapti bunlar resmen...Ozaman biz de Inat yapiyoruz, ve Tekkeden asla vazgecmeye calisicaz o kadar...#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Yorum
-
İlk olarak deneme61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatıh ı olası bı fener malubıyetı sonrası ortamı rahatlatmak ıcın baskanın kullanacagını dusunuyorum..bence transfer bıtmıstır
çok ama çook iyi niyetlisin başkan hakkında ama maalesef öyle değil.
borçlu vadeyi severmiş ya başkan da aynen öyle uzamazmı bu iş acaba hesabında
askerlik felan."Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
İlk olarak Melis 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke transferinde mutlu son
04/12/2009, Cum - 09:59 tarihinde halvfinn gönderdi NGH
Yılan hikayesine dönen Fatih Tekke transferinde Fenerbahçe nihayet mutlu sona ulaştı. Yapılan gece operasyonuyla Türkiye’ye getirilen tecrübeli oyuncu ile her konuda anlaşıldı.
Bu hafta itibariyle sonuçlanan İngiltere Premier Ligi’ni üçüncü tamamlayan Zenit ile sözleşmesi biten Tekke, Haldun Üstünel’ın gönderdiği özel uçakla birlikte Trabzon’a getirildi. Eski transfer günlerini hatırlatan bu bol aksiyonlu macera, Beşiktaş Nevzat Demirören tesislerine gelinmesiyle mutlu sona ulaştı. Okçu lakaplı golcü Shabani Nonda ile devre arasında yollarını ayırmayı düşünen Galatasaray böylece yeni golcüsünü bulmuş oldu. Demirören’in uyarısıyla basından gizlenen görüşmede Fatih Tekke’nin doğuştan Trabzonspor’lu olduğunu açıklaması soğuk rüzgarlar estirse de daha önceki Mehmet Topuz transferi örnek gösterilerek bu kriz aşıldı.
Bilindiği gibi, sezon başında da Mehmet Topuz adlı bir futbolcu önce Beşiktaş, ardından da Fenerbahçe’li olmuştu. Oyuncunun alacağı yıllık ücretin ne kadar olduğu bilgisine ulaşılamazken, Tekke, “Bursaspor’da forma giyeceğim için çok mutluyum. Zaten uzun zamandan beri görüşmelerimiz sürüyordu. Almanya liginin de sonlarına yaklaşılmasıyla diyaloglarımızı neticelendirdik. İnanıyorum ki gerek atacağım gerek attıracağım gollerle Kayserispor’a faydalı olurum. En büyük Beşiktaş.” şeklinde konuştu.
Trabzonspor başkanı Sadi Şener ise yeni transferlerinin tüm camiaya hayırlı olmasını dilerken, tüm taraftarlardan Ali Sami Yen Stadyumu’nu her maç doldurmalarını istedi. Adnan Polat’ın bu üstün transfer başarısı spor camiasında büyük ses getirecek gibi gözüküyor.
))
Yorum
-
"Arda'yı Seviyorum Ama O Bize Gelmez!"
12 Aralık 2009 / 12:58
Trabzonspor Başkanı, Galatasaraylı futbolcuyu sevdiğini belirtti, “Ama bize gelmez” dedi. Şehirde başka takım tutmanın yasak olduğunu söyleyen Şener, hakemlerin artniyetli olmadığını vurguladı.
GÜLERMİSİN AĞLARMISIN,BAŞKAN İYİCE DAĞITTI...
Başkan bizde Fatih TEKKEYİ seviyoruz hem o senin sevdiğin arda gibi deil gelmeyede hazır.Başkan sen ardayı almayı düşüneceğine Fatih TEKKEYİ nasıl alırsın onu düşünsene.Ama tabi sen başkansın sana akıl vermek kimin haddine bak aslında benimde bi hayalim var acaba senin yerinede bi başkanmı transfer etsek ne...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
Başkan ne yapmaya çalışıyor (?)
Bana biri açıklayabilir mi, ben artık anlayamıyorum.!Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak m.alp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan ne ardası allah aşkına sen bu takım BORDO MAVİ li renkler için oynamaya can atan adamı alma git eziklerin futbolcusunu beğeniyorum de yakışmıyor başkan yakışmıyor...............................
FATİH TEKKE.........................
Keza Gökhan Ünal'ı övmeside buna benzer bir yaklaşım."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Fatih konusunda daha önce yazdigim mesajlardan dolayi ceza almisdim, fakat hala inancim odur ki cezayi gerektirecek bir sey yazmadim,
bana ceza veren bmn deki yönetici arkadasin, yazdigim mesajin sirf kendi düsünceleri dogrultusunda olmadigi icin bu cezayi verdigine
olan inancim hala devam ediyor. Cezanin verilme gerekceside; seviyeyi düsürücü mesajlar yazmisim. Demek ki seviyeyi tutturamamisim,
neryse, bende Fatih konusunda bazi kisilerinde söyledigi gibi, ortada müthis bir pazarlama savasinin verildigine inananlardanim.
Bu ne bitmez bir Trabzonspor askiymis, anlamis deyilim, giderken profesyonellik, dönmek isterken ask. Bu ask ugruna 6 milyon verilmis bir
futbolcumuzu harcayalim, Trabzonspor da 6 milyonunu sokaga atsin, gerci ilk defa bu kadar para sokaga atilmiyor, biz Trabzonsporun
paralarini sokaga atan yöneticilere alistik zaten. Fatihin aciklamalarindan anliyoruz ki, askerligin kutsalligi kadar Trabzonspora dönmekte
o kadar kutsaldir kendisi icin.
Senol Günes ve bütün hocalarin hatta futbolcularinda gecmisinde olanlari didik didik arastirip ortaya atanlar, "eskiye ragbet olsaydi bit pazarina
nur yagardi" ata sözünü hatirlatarak, eskilere dönülmemesi gerekdigini her defasinda söyleyenler, her nedense konu Fatih Tekke
olunca susuyorlar, galiba Fatih daha cok icimizden biridir ötekilere nazaran.
Yönetimin önemli bir kismi basta olmak üzere, Senol Günes bile bu transferi istemiyor, fakat bu onlarin elinde deyil artik, bu defa
galiba bu transfer gerceklesecek, bu transfere karsi olmama ragmen, alinsa bile Trabzonsporu izlemeye devam edecegim,cünkü karsiliginin
olup olmamasi hic önemli olmayan bir ask bu, tabi benim icin.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Arkadaşlar Arda konusunun gelen bir soru üzerine açılmış olduğu aşikar.
Yazı diline aktarılırken antipatik görünmüş olabilir lakin Arda muhabbetinin öyle çok eleştirilecek bir yönü olduğunu düşünmüyorum.
Ne kadar doğru ve tam aktarıldığı da tartışılır konuşmanın.
Sakin olun...
Ayrıca Arda'yı beğeniyorum demesinin neresi yanlış?
Arda'yı ben de beğeniyorum milyonlarca kişi gibi..
"Bize gelmez" lafını ise eğreti buldum. İnandırıcı gelmedi.
En azından sözlü olarak duymadan bunun gerçekliğine, bu şekilde söylenmiş olduğuna inanmayacağım.
Yorum
-
Sayin Baskanimiz artik iyice ne dedigini bilmez durumlara geldi, Yatsi vakti geldi mumlar sonmeye basladi, aldi bir korku Sadri Baskanimizi..
O degil Senol Hoca yi da bu kargasanin arasinda harcamis olmaz umarim...
Yonetim gitse bile Senol Hoca durmali..
Sadri Baskan bu isler sana gore degil, sagligini falan bozmaya degmez, bu yastan sonra insanlarin sana yalanci demesine musaade etme,
Birak ve rahatla...
Senin icin 2.onursal baskanimiz diye bir mertebe yaratiriz biz...Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
Yorum