Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• scout lar hangi oyuncuları öneriyor sezon sonu için alınma olasılığı yüksek oyuncular varmı ?

teşekkürler
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      H.g abi :=)
      İlk olarak ileri_libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğur hoş geldin.
      hoş bulduk teşekkür ederim
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Uğur abi stoper için bir isim geçiyormu acaba böyle bir düşünce varmı?
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          scout lar hangi oyuncuları öneriyor sezon sonu için alınma olasılığı yüksek oyuncular varmı ?

teşekkürler
          scoutlar değilde menejerler desek daha doğru olur.

sonuçta izleme komitesinin izlediği isimler alınmıyor menejerlerin önerdiği ve kaseten izlenen oyuncular alınıyor
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• -İçerde kimse kalmadı değilmi
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              -İçerde kimse kalmadı değilmi
              1 koğuş var abi daha

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar Zenit bugün sanırım koreli olmalı bir yabancısının sözleşmesini feshedip gönderdi böylelikle kontenjanda bir kişilik yer açtılar.Buda demek oluyorki Spaletti Kaptandan vazgeçmeye niyetli değil...

Ama bunlar tamamen benim kişisel görüşüm.İşin resmi boyutunda neler var bilmiyorum.Aslında şuanda imkanım olsa Faruk Özakla görüşmek isterdim.Bizimkilerin lafını dinleyeceği bir adam varsa oda kendisidir...
                Şu sol kanatta oynayan koreli oyuncular mı?

Bu Zenit^'in bıraktığı adamlarda fena değil yani..

Kontenjanımız boş olsa atlardık bu adamın üstüne...

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 koğuş var abi daha
                  -Hangisi o..
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

-Hangisi o..
                    Hangi birini sayayım sana?

Selman abi bir liste verir misin?

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangi birini sayayım sana?

Selman abi bir liste verir misin?
                      -Yok orhan ben baktım tamamdır koğuş boşalmış komple adem kandıradaymış o biraz geç çıkıcak 1-2 güne kadar kimse kalmaz

Yorum

-Yok orhan ben baktım tamamdır koğuş boşalmış komple adem kandıradaymış o biraz geç çıkıcak 1-2 güne kadar kimse kalmaz
                        Tünel mi kazdılar abi?
                        Neyse çaktırma

Yorum

• Bir Tekkezede daha foruma döndü
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir Tekkezede daha foruma döndü
                            -Ula sende mi içerdeydin yoksa sanki senide hatırlıyorum volta atarken

Yorum

• Bu yöneticilerin hiç kafası çalışmıyor.. Tekke'yi alsalar taraftarın gözünde kredileri ne kadar çoğalacak..

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir Tekkezede daha foruma döndü
                                Al benden de o kadar

Yorum

Yükleniyor...
                                X