İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihin cematle alakası yok kardşeim ama tarikatlarla var mı bilmiyorum.
-Aldığın yabancı futbolcu aşırı hristiyan olunca bişey olmuyorda senin topçun oluncamı sorun oluyor..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
arkadaşlar...fatih 19.55 uçağıyla trabzon havalimanından istanbul a gidecek...saat 21.30 da ise istanbul da olacak...lütfen herkes havalimanına gelsin...nerede başkaldırışın simgesi olan takımımın taraftarı...hadi gösterelim kendimizi şu basiretsiz yönetime....buradan yorum yazmakla olmuyor....hadi beyler
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihin bugünkü açıklamalrından sonra transferi çok zor.Ünal sanıldığı gibi yumuşak bir adam değildir.Ünala söylediği laflardan sonra ancak Ünal giderse gelir.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Şimdi başkanın son demecine göre ücreti kabul etmeyen Fatih Tekke değil, menejeri. Yani menejeri ikna etseler iş hallolacak.
Telefonu mu kapalı acaba?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra yükselecek Fatih sesleri takıma zarar verir...Bilmem doğrudur belki de...Kendi adıma tribünde olsam asla takımın protesto olarak algılayabileceği davranışlara katılmazdım....Ama bunun engellenmesi mümkün mü bilmiyorum?
Üstelik aynı yere geliyoruz....Kulüp yönetmek hele de Trabzonspor gibi "sosyolojik bir vakıa" yı yönetmek şirket yönetmeye benzemez....Kaldı ki ben arkadaşların şirket yönetimi anlamında da ehil olduklarından emin değilim...
-Yönetim sadece bir kez taraftara kulak verebilirdi zor bişey değildi..
-Artık sonucunada katlanacaklar..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor baskani Sadri Şener, Fatih Tekke konusunda merak edilenleri anlattı
Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye bu kadar korkuyoruz fatih diye bağırılmasında bunda yanlış ne var?
futbolcuyu niye kaybediyormuşuz anlamıyorum ki
Ama düşünsenize futbolcusun sahada top oynuyorsun ve herkes maçı bırakmış Fatih diye bağırıyor. Konsantrasyonun bozulmaz mı? Orda top oynayan adamlar bizim değilmi?
Ben ne olursa olsun takıma hep destek tam destek tarafındayım. Bizim elimizde olsaydı zaten çoktan almıştık kaptanı geri. Ama bizim elimizdeki tek şey protesto, bunu kullanırken takıma zarar vermek doğru olmaz diye düşünüyorum. Sen farklı düşünüyorsan olabilir. Zira maç günü tüm stadta bölünmüşlük olacak bu kesin.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsunu yönetim değil,taraftar göndertti arkadaşım malesef.Buna belki bende dahilim.
Bu kadar net konuşuyorum...
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsunu yönetim değil,taraftar göndertti arkadaşım malesef.Buna belki bende dahilim.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim gibi izleyemeyenler vardır belki.
bakın neler demiş Tekke.
http://www.holigan.com.tr/n.php?n=tr...tim-2010-01-20
Trabzonspor Ruhu onun cümlelerinde.
Bizi kandıranlara yazıklar olsun bee.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsunu yönetim değil,taraftar göndertti arkadaşım malesef.Buna belki bende dahilim....
Şu yönetim bizi düşündü ve bizim için Ersun Yanal'ı gönderdi ...
Külah lazım ..
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Diyelimki var ya da yok kimi ilgilendirir ki sen bakacaksın futboluna..
-Aldığın yabancı futbolcu aşırı hristiyan olunca bişey olmuyorda senin topçun oluncamı sorun oluyor..Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır...Doğru değil bu...Trabzonspor yönetimi için taraftar sadece "lazım olduğunda" vardır...O gün lazımdı kullanıldı...O kadar...
Yorum
Yorum