Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    katiliyorum ve ekliyorum,

gokdenizin kac ayar yildiz oldugu olcecek alet vardi zamaninda

ama o alet yattaranin agrilarini olcmeye yetersiz kaldi, tipki suan fatihin trabzonsporlulugunu olcmede yetersiz kaldigi gibi...

baskanda alet edevat fazlasiyla mevcut ve kullanmayi sadece kendisi biliyor
    eser bence o da alet edevatı kullanamıyor HH olmadan

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu resimler hangi sayfalarda ya, valla bulamadım...
      907 sayfa 22667 mesaj
      1

Yorum

• link attım arka sayfada

Yorum

• Konuyu ikili tartışmalar haline sürüklemeyin arkadaşlar. Kişisel tartışmalarınızı lütfen özelden yapınız.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taraftara deme sakın..

Benim lafım;

Sırf Fatih için yönetimi eleştirecem diye, elalemın adamının Trabzonsporlu bir futbolcuyla dalga geçmesine sevinenler,

TS CLUPDA HARCADIGIM PARALAR HARAM OLSUN DİYENLER,

Sivas maçının ne önemi var kazanınca şampiyon mu olacaz diyenler vs.. uzar gider böyle taraftar tipi..
            Sizden büyük taraftar yok haklısınız.

Yorum

• zenite ilk gidişi bu kadar koymamıştı, kendi menfaatları için trabzonsporu kullananlara hiç memnun kalmayacak şeylei iletiyorum.

yazık bize hakikaten yazık, ya topcumuz yaramaz cıkıyor ya da yönetim veya hoca, hepsini bir araya getiremedik, 1 defa geldi onda ne poldu anlamdık gecti gitti şampiyonluk.

ha ayrıca yönetim bunu yaparsa federasyon ne yapmaz elbet vermez tabi trabzona adaylık. haydi günler hey. ..
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Arkadaşlar 5 lira da olsa şu ilan olayına destek verelim. Boşverin tali konuları.

Yorum

• olan Trabzonspor a oluyor.yine kavga ortamı yine kaos.ondan sonra takımdan başarı bekle.rüyamızda görürüz ancak bu şartlar altında.
                  bu demeçlerin ne fati tekkeye ne de Trabzonspora faydası olur. Sadece istanbul basınına malzeme çıkar o kadar.
                  Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

• Ey gidi başkan, habu resimleri kendin gördün mü ?

O yayında nasıl dedin bu konuyu kapatalım diye,

Neden buraya kadar getirdin konuyu,

Bağırmadık mı sana rezil olacaksın, yapma diye,

Neden bu kadar yalana başvurdunuz,

Ne oldu şimdi, ne değişti, ne geçti eline.

Nasıl hala o yayında çıkıp da, alacağım dedin, kulüp havaalanına çok yakın gelsin dedin.

Ne hale koydu kendini görüyor musun ?

Ne kadar karşında olsam da, sana muhalefet olsam da, beni çok üzmüş olsan da, bende senin adına üzüldüm, hemde çok üzüldüm.

Marka değerimiz tavan yaptı sayın başkanım.

Teşekkürler...

Yorum

• Suçu hep taraftarda bulanlar ne kadar boş bir savunma halinde olduklarını belli ediyorlar.

Yorum

• Böyle devam ederse Fatih Tekke transferi taraftar ile yönetim arasındaki bağların tamamen kopmasına sebep olacaktır ama alınması tam aksine güçlendirebilir bunu göremiyorlar mı ? Bu inatlaşma neden?

Tekke Tekke diye bağırılması topcularımızın psikolojisini bozuyorsa eğer(bu masala inanmıyorum da neyse öyle diyorsunuz öyle olsun) iii yönetim istifa diye de bi tezahürat var topcularımızın psikolojisini koruruz böylelikle neden bu kadar bozulmaya meğilli bu psikolojiler anlamıyorum

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eser bence o da alet edevatı kullanamıyor HH olmadan

tabi canim karmasik bir alet o, teknik donanimli HH ler olmadan ne mumkun..

Yorum

• birileri dün çeşitli sitelerde Fatih için atıp tutuyordu!işte sizin Fatihiniz diye!

kaptan ilk önce bu insanlıktan nasibini almamış,insanların şerefini 2 paralık sanan ve kolayca kamuoyuna yem olarak atabilen bu şerefli(!) yönetime ve daha sonra bu yönetimin paralı elemanları olarak tüm sitelerde yorum yapan şakşakçılarına önce Trabzonluluk ve Trabzonsporluluk ve sonra şeref,onur,haysiyet...kısacası insanlık dersi verdiğin için tek kelimeyle HELAL OLSUN diyorum... senin sevgini asla kalbimizden alamayacaklar!sonuna kadar arkandayız! FATİH SULTAN TEKKE!
                            Aşkımız kişilere değil,EFSANE RUHUNA...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ey gidi başkan, habu resimleri kendin gördün mü ?

O yayında nasıl dedin bu konuyu kapatalım diye,

Neden buraya kadar getirdin konuyu,

Bağırmadık mı sana rezil olacaksın, yapma diye,

Neden bu kadar yalana başvurdunuz,

Ne oldu şimdi, ne değişti, ne geçti eline.

Nasıl hala o yayında çıkıp da, alacağım dedin, kulüp havaalanına çok yakın gelsin dedin.

Ne hale koydu kendini görüyor musun ?

Ne kadar karşında olsam da, sana muhalefet olsam da, beni çok üzmüş olsan da, bende senin adına üzüldüm, hemde çok üzüldüm.

Marka değerimiz tavan yaptı sayın başkanım.

Teşekkürler...
                              recep izlemedin sanırıım programı kaptan 6 ay oncekı sozlesmeyı kabul edıyorum alacak mısınız dediginde pişkin pişkin alıcaz deyişini görecektin.

Yorum

Çalışıyor...
                              X