Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan'ın söylediklerine göre de Fatih Tekke'nin menajeri bozdu işi..

Yorum

• Fatih geri kalan 10 gün icersinde Trabzonspor'a gelecekmi. Baskan diyor gelsin imzalasin. Fatih diyor herzaman gelirim.

Benim anladigim kadariyla, menajer halledilirse bu transfer biter.

Lütfen bu konuyu birisi acabilirmi?
      .

Yorum

• Fatih'i almayan yönetime yazıklar olsun, adam daha ne yapsın. Kocaman bir soru işareti var! neden olmuyor bu iş?
        "53"

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oğuz Tongsir alacakmısınız diyor, Başkan evet.

Alırız gelsin imzayı atsın. Sorunu çözeriz vs vs..

Başkan'ın söylediği, Babanın çocuğuna söylediği ''Bakarız'' dan başka bişrşey değildir.

Bonservis Fatih Tekke'nin elinde olsa tamam derim ama adam anlaşın imzayı atayım diyor. Ne var bunda ?

Anlaşılmadan imzayı atıp adamı mı yakacaksınız ki beklenir yönetimdeki bazı kişilerden..
          başkanın konuşmasını nereden izleyebiliriz

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet tamam bende Fatihi haklı buluyorum ama işte bu transferde benim düşüncem hiç menejer filan karışmayacaktı Fatihle Başkan arasında olacaktı yani ben böyle düşünüyorum..

iyide başkan fatihle konuşmak yerine teofiloya gitti tercihini yaptı

FATİHİ istemiyorlar

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih geri kalan 10 gün icersinde Trabzonspor'a gelecekmi. Baskan diyor gelsin imzalasin. Fatih diyor herzaman gelirim.

Benim anladigim kadariyla, menajer halledilirse bu transfer biter.

Lütfen bu konuyu birisi acabilirmi?
              Bende böyle düşünüyorum ama yine Başkanın bu tavrı devam ederse bu iş şimdi değil hiçbir zaman olmaz..
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• [/QUOTE
                Hocam lütfen siz bari yapmayın.En azından şu sitenin Ersun Yanal bölümüne bile baksak yeter sanırım.Ne kadar kötü laflar,ne kadar istifa sesleri,ne kadar küfürler yazıda kalmıştır.Tamam yönetimi eleştirelim ama biz çok mu masumuz?[/QUOTE]

abi o zaman hayrettin beyin çoktan gönderilmesi lazımdı yada istifa etmesi...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• alt yapıdaki çocuklara şimdi masal anlatsınlar onlara örnek oarak burak ı göstersinler

Yorum

• Fatihi sattigimiz Zamanda hatirliyorum Sadri Sener söylemisti Transferin 2-3 Milyonu!!!!!! Kayboldu yani kendisi söylemisti "ben geldigimde sordum para nerde yok dediler"

O Zamanda Menajer aldi simdidie Problem yaratiyor olurmu bölye sey yaaa
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• adam gibi adam KRAL FATİH TEKKE!

Yorum

• Yok yok erken merken değil...Şenol hoca fikri yerleşsin kafalara....Tabi başkan adayımız olsun..Aklımıza gelsin...Akıllara gelsin...Gerisi gelir...Proje mroje de istemiyoum...Sen Trabzoonspor u dim dik yönet...Omurga sağlam olsun projeler senin kapında yatar...Yatar biliyorum...Sen de imza atarsın....Şenol hoca imza atabilir değil mi?
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Baslik iyice Korkulur hale geldi...Neyse

Insallah Fatih Tekke Konusunun Altinda kalanlar Umut ve Teo olmaz....
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• FAtih Tekke neden gelmiyor? Bunun cevabını biri versin artık...Tek sorun menajer mi? Bu kadar basit mi mevzu...Bir kişi söylesin artık...
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• taraftar şunu yaptı taraftar bunu yaptı... ne istiyorsunuz kardeşim taraftardan!!!

yersiz beklentiler içine sokulan taraftar
                              umut verilip sonuç verilmeyen taraftar
                              yıllardır hasretle O günü bekleyen taraftar

taraftarsız kalırsınız inşallah diyeceğim ama takımı öylesine seviyoruz ki kimse kalmasa bizler kalırız.

ille de kaptan, gerisi yalan kardeşim
                              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lafı değiştirme, konu Ersun hoca ?

İstersen bunu bitirelim sonra geçeriz kaptana...
                                taraftar küfür etmeseydi sitede yayınlanacak o tarz bir videoda olmazdı.Ersun yanalı taraftar göndermiştir saha içinde ve dışında neler olduğunu hepimiz biliyoruz.geçiniz..

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Menajer bunları demiş olabilir bence. Sadece varsayım.
                                Fatih deyince %100 doğru başkan deyince varsayım
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X