Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kim uyduruyor böyle saçma sapan şeyleri. Ne demek namaz kılan bi adamın olduğu yerde ben olmam. Böyle basit şeyleri söyleyece kadar akılsız değildir. Ona bakarsak Sadri Başkan İle Ünalı kaç kez Cuma namazında gördük.
    Hacısalihoğluyla arasının olmaması Fatih in geçmi dönemlerdeki kurşunlama olaylarının olması diye biliyorum. Fatih in cemaat ayaklarıda var biliyorum. Cemaat işini futboluna karıştırıyormuydu,, takımda ikilik olmasına neden oluyormuydu orasını bilmiyorum.
    fatıhe o molla ben buradayken kulupten ıcerı gırmez dıyen asbaskanın ta kendısı. bizde bu transfer polıtıkasından oturu paranoyak olduk aklına hersey gelıyor ınsanın.
    Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• ya bize kaptanımızı getirsinler , ya da gitsinler kardeşim. insanların umutlarıyla beklentileriyle oynamak ne hayrettin beyin haddi ne sadri beyin işi. varsa yoksa kaptan, gerisi yalan...
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak çaykaralı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ünal hocanın fatıh tekke transferınde taraftarın önune atılmasıda kulupten dindarların tasfiyesi mi acaba.taraftar unal hocanın trabzonsporluluğuna kadar demediğini bırakmadı.yönetim yıne cıktı ısın ısınden.
        Yapmayin arkadaslar, lütfen..
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• arkadaşlar yönetim resmen bildiğini okuyor buna kimsemi dur demez.

Yorum

• Peki herkes ilk maçta Fatih Tekke diye bağıracak. Ne olacak? Kim kazanacak? Kazanan yok!
            Kaybeten; Taraftar, Trabzon, Trabzonspor, Fatih, futbolcu kardeşlerimiz ,vs.vs.vs......
            Tam da kaosa ihtiyacımız vardı, o da oldu.
            Ayrıca bir insanın namaz kılması nasıl garibe gidiyor anlayamadım. Barcelonanın stadında, maça çıkış koridorlarının sağında sahaya çıkmadan 3 metre gerisinde içerde bir kilise var, adamlar orda dua edip öyle çıkıyor , garip olan nerede......
            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• yönetim transferi 'dondurdu'.

gerekirse ısıtır, bize sunar.

yersek tabi.

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Peki herkes ilk maçta Fatih Tekke diye bağıracak. Ne olacak? Kim kazanacak? Kazanan yok!
                Kaybeten; Taraftar, Trabzon, Trabzonspor, Fatih, futbolcu kardeşlerimiz ,vs.vs.vs......
                Ayrıca bir insanın namaz kılması nasıl garibe gidiyor anlayamadım. Barcelonanın stadında, maça çıkış koridorlarının sağında sahaya çıkmadan 3 metre gerisinde içerde bir kilise var, adamlar orda dua edip öyle çıkıyor , garip olan nerede......
                bunun başka bir açıklaması yok varsa söyle bilelim Fatih Tekke neden alınmadı

Yorum

• kaptan bindimi ucaga trabzondan..

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Peki herkes ilk maçta Fatih Tekke diye bağıracak. Ne olacak? Kim kazanacak? Kazanan yok!
                    Bunu neden devamlı taraftar düşünüyor.

bunun buraya gittiği 1,5 yıldır belli idi, neden önünü almadı yönetim.

Yorum

• bizim bu günlere düşmemizi sağlayan faruk özak bakanımızdır hep o musalat etti başımıza bunları ve şimdi kenara çekildi çok yazık gerçekten.

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bunun başka bir açıklaması yok varsa söyle bilelim Fatih Tekke neden alınmadı
                        Bilseydim söylerdim zaten, burda herkes bunu öğrenmeye çalışmıyormu zaten
                        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Bundan bir hafta önce ümidimi kesmiştim bu konuda sezon başındaki senaryonun aynısı yaşaycağımızı

düşünmeye başladımıştım, iki akşam önce zenitle anlaştık dediler sevinçten ne yapacağımı şaşırdım,

o an dünyalar benim olmuştu kaptanımıza golcümüze kavuşmuştuk. Sevincimiz fazla sürmedi ertesi

sabah transfer yattı fatihe ulaşamıyoruz haberleri... Dejavu gibi. Bunlara ne gerek var yönetim almayacağız diyin

olsun bitsin, bize boş ümitler vermeye ne hakkınız var. Laf cambazlığı değil birazcık delikanlılık

istiyoruz, net olun.

Trabzonspora Delikanlılık Yakışır.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• neden alınmadığını fatıh bugun acıklamadımı.trabzonsporda bulunmamı ıstemeyen yonetım ıcınde kişiler var.isteseler 1 saatte bıtırırler transferımı die.
                            Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• Trabzonspor baskani Sadri Şener, Fatih Tekke konusunda merak edilenleri anlattı

https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                              I never forgive, I never forget..

Yorum

• Sivas Maçında Kim Susturabilecek Tekke Seslerini ?
                                Umut'mu ? Teo'mu ? Gökhan'ın Gidişimi ?

Hiç Biri Yine Stadta Fatih Tekke Diye Bağırılacak.

Yorum

Çalışıyor...
                                X