İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya bize kaptanımızı getirsinler , ya da gitsinler kardeşim. insanların umutlarıyla beklentileriyle oynamak ne hayrettin beyin haddi ne sadri beyin işi. varsa yoksa kaptan, gerisi yalan...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak çaykaralı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal hocanın fatıh tekke transferınde taraftarın önune atılmasıda kulupten dindarların tasfiyesi mi acaba.taraftar unal hocanın trabzonsporluluğuna kadar demediğini bırakmadı.yönetim yıne cıktı ısın ısınden.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Peki herkes ilk maçta Fatih Tekke diye bağıracak. Ne olacak? Kim kazanacak? Kazanan yok!
Kaybeten; Taraftar, Trabzon, Trabzonspor, Fatih, futbolcu kardeşlerimiz ,vs.vs.vs......
Tam da kaosa ihtiyacımız vardı, o da oldu.
Ayrıca bir insanın namaz kılması nasıl garibe gidiyor anlayamadım. Barcelonanın stadında, maça çıkış koridorlarının sağında sahaya çıkmadan 3 metre gerisinde içerde bir kilise var, adamlar orda dua edip öyle çıkıyor , garip olan nerede......SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki herkes ilk maçta Fatih Tekke diye bağıracak. Ne olacak? Kim kazanacak? Kazanan yok!
Kaybeten; Taraftar, Trabzon, Trabzonspor, Fatih, futbolcu kardeşlerimiz ,vs.vs.vs......
Ayrıca bir insanın namaz kılması nasıl garibe gidiyor anlayamadım. Barcelonanın stadında, maça çıkış koridorlarının sağında sahaya çıkmadan 3 metre gerisinde içerde bir kilise var, adamlar orda dua edip öyle çıkıyor , garip olan nerede......
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki herkes ilk maçta Fatih Tekke diye bağıracak. Ne olacak? Kim kazanacak? Kazanan yok!
Ayrıca bir insanın namaz kılması nasıl garibe gidiyor anlayamadım. Barcelonanın stadında, maça çıkış koridorlarının sağında sahaya çıkmadan 3 metre gerisinde içerde bir kilise var, adamlar orda dua edip öyle çıkıyor , garip olan nerede......
bunun buraya gittiği 1,5 yıldır belli idi, neden önünü almadı yönetim.
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun başka bir açıklaması yok varsa söyle bilelim Fatih Tekke neden alınmadıSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Bundan bir hafta önce ümidimi kesmiştim bu konuda sezon başındaki senaryonun aynısı yaşaycağımızı
düşünmeye başladımıştım, iki akşam önce zenitle anlaştık dediler sevinçten ne yapacağımı şaşırdım,
o an dünyalar benim olmuştu kaptanımıza golcümüze kavuşmuştuk. Sevincimiz fazla sürmedi ertesi
sabah transfer yattı fatihe ulaşamıyoruz haberleri... Dejavu gibi. Bunlara ne gerek var yönetim almayacağız diyin
olsun bitsin, bize boş ümitler vermeye ne hakkınız var. Laf cambazlığı değil birazcık delikanlılık
istiyoruz, net olun.
Trabzonspora Delikanlılık Yakışır.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Trabzonspor baskani Sadri Şener, Fatih Tekke konusunda merak edilenleri anlattı
https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
I never forgive, I never forget..
Yorum
Yorum