Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tekke alinmadi,alinamadi veya alinmak istemedi.
    bir yönetimde baskandan daha fazla sözü olan birisi oldumu sonu böyle olur.
    Kralimiza futbol hayatinda basarilar, insallah bir gün futbolcu,menejer,t.direktör,yönetici veya baskan olarak bu takima geri döner.
    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Sebebin Namaz olması imkansız...Kabul edelim ki Fatih yönetmesi zor adamdır...Bunu da bu gün ispat etmiştir...( Kaldı ki bence çok olgunlaşmış hatta başkandan daha olgun, eski Fatih olsa her şey anlatırdır)

Yönetilmesi zor adam istemiyorlar diyelim...Yani Fatih aynı kişilikte başka bir dünya görüş mensubu olsaydı yine istemezlerdi bence...Sorun isteyip istememek değil...Sorun Trabzonspor yönetimi ve başkanının aldığı kararları bile savunmaktan aciz olmasıdır...Trabzonspor iyi yönetilmiyor diyor demiş salih ismet....

Ben öyle demiyorum...İyi ne ki Trabzonspr yönetilmiyor efendim...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• NTV sporda Tekkenin açıklamasını dinledim yarım saat önce.
        Yönetim bize resmen yalan konuşuyormuş.
        Bu kadarını beklemezdim.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kim uyduruyor böyle saçma sapan şeyleri. Ne demek namaz kılan bi adamın olduğu yerde ben olmam. Böyle basit şeyleri söyleyece kadar akılsız değildir. Ona bakarsak Sadri Başkan İle Ünalı kaç kez Cuma namazında gördük.
          Hacısalihoğluyla arasının olmaması Fatih in geçmi dönemlerdeki kurşunlama olaylarının olması diye biliyorum. Fatih in cemaat ayaklarıda var biliyorum. Cemaat işini futboluna karıştırıyormuydu,, takımda ikilik olmasına neden oluyormuydu orasını bilmiyorum.
          Fatihin cematle alakası yok kardşeim ama tarikatlarla var mı bilmiyorum.
          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Başkanın söylediklerine göre 10 gün içinde herşey olabilir..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sebebin Namaz olması imkansız...Kabul edelim ki Fatih yönetmesi zor adamdır...Bunu da bu gün ispat etmiştir...( Kaldı ki bence çok olgunlaşmış hatta başkandan daha olgun, eski Fatih olsa her şey anlatırdır)

Yönetilmesi zor adam istemiyorlar diyelim...Yani Fatih aynı kişilikte başka bir dünya görüş mensubu olsaydı yine istemezlerdi bence...Sorun isteyip istememek değil...Sorun Trabzonspor yönetimi ve başkanının aldığı kararları bile savunmaktan aciz olmasıdır...Trabzonspor iyi yönetilmiyor diyor demiş salih ismet....

Ben öyle demiyorum...İyi ne ki Trabzonspr yönetilmiyor efendim...
              İsterlerdi abicim isterlerdi ...

Tjikuzu , Engin yönetmesi çok basit değil mi bunları ?
              Twitter Adresim

Yorum

• HH : Namaz kılmayacaksan gel Fatih..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peki herkes ilk maçta Fatih Tekke diye bağıracak. Ne olacak? Kim kazanacak? Kazanan yok!
                  Kaybeten; Taraftar, Trabzon, Trabzonspor, Fatih, futbolcu kardeşlerimiz ,vs.vs.vs......
                  Tam da kaosa ihtiyacımız vardı, o da oldu.
                  Ayrıca bir insanın namaz kılması nasıl garibe gidiyor anlayamadım. Barcelonanın stadında, maça çıkış koridorlarının sağında sahaya çıkmadan 3 metre gerisinde içerde bir kilise var, adamlar orda dua edip öyle çıkıyor , garip olan nerede......
                  Niye bu kadar korkuyoruz fatih diye bağırılmasında bunda yanlış ne var?

futbolcuyu niye kaybediyormuşuz anlamıyorum ki

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkanın söylediklerine göre 10 gün içinde herşey olabilir..
                    Yalancı yalancı sana kimse inanmaz ...

Benim için Sadri Şener ve tayfasının tek bir sözü bile inandırıcı değildir artık hatta öncesinde de Ersun Yanal'ı yalanlarıyla göndertenler Fatih'e de oyun edeceklerdi ...
                    Twitter Adresim

Yorum

• yönetima acizane tavsiyem FATİH TEKKEDEN birazcık olsun adamlık birazcık olsun trabzonsporluluk öğrenmesi tabi o şuur o basiret varsa ki olmadığına da eminim ama neyse

bu olayın benim açımdan en önemli tarafı yönetimin ne olup olmadığını kör gözlere bile göstermiş olmasıdır
                      "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                      (ALINTIDIR)

Yorum

• -Bir iki kişinin egoları yüzünden bu kadar insan harap oldu..

-Burda sabahlara kadar tekke geldimi diye bekleyenler var hiçmi yürekleri sızlamadı...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Fatihin bugünkü açıklamalrından sonra transferi çok zor.Ünal sanıldığı gibi yumuşak bir adam değildir.Ünala söylediği laflardan sonra ancak Ünal giderse gelir.
                          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Bundan sonra yükselecek Fatih sesleri takıma zarar verir...Bilmem doğrudur belki de...Kendi adıma tribünde olsam asla takımın protesto olarak algılayabileceği davranışlara katılmazdım....Ama bunun engellenmesi mümkün mü bilmiyorum?
                            Üstelik aynı yere geliyoruz....Kulüp yönetmek hele de Trabzonspor gibi "sosyolojik bir vakıa" yı yönetmek şirket yönetmeye benzemez....Kaldı ki ben arkadaşların şirket yönetimi anlamında da ehil olduklarından emin değilim...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              -Bir iki kişinin egoları yüzünden bu kadar insan harap oldu..

-Burda sabahlara kadar tekke geldimi diye bekleyenler var hiçmi yürekleri sızlamadı...
                              Onun için haysiyet lazım abicim ...

Sen şimdi bunu anlayabiliyorsun ama haysiyeti olmayanlar nasıl anlasın bilmez ki o duyguyu ...
                              Twitter Adresim

Yorum

• benim gibi izleyemeyenler vardır belki.
                                bakın neler demiş Tekke.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Çalışıyor...
                                X