Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ah fatih ah, gözlerimi yaşarttın, trabzonsporlu olmanın ne demek olduğunu anlattın bana tekrar.

Yorum

• yürü be kaptan kim tutar seni. Her sey acik ve net.
      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• transferin önündeki tek engel hacısalihoğludur..
        gerçek başkan...
        şenol hoca ve ünal karamanda buna alet oluyor

Yorum

• resmen yalvarıyo adam..

Yorum

• Bana ilk teklif ettikleri şartı kabul ediyorum.

Yorum

• YÖnetim istifa etmeli
              "Trabzon Bir Sevda, Trabzonspor Bir Destandir"

Yorum

• Yahu şu açıklamaların neresi bomba. Arkadaş milletin gözü dönmüş iyice.

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu transfer bugun gerçekleşir.
                  evet lazkopatfaroz kaptan o dediğin şeyleri söyledi . bakalım yönetim ne yapacak.
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• bu satten sonra söylenecek tek söz var YÖNETİM İSTİFAAAAAAAA
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Kerem SADIKOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ntv spor verebilir kanımca
                      hayır vermiyor ntvspor
                      Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• Böyle düşünen oyuncuyu Trabzonspora almak istemeye sayın hacisalihoğlu derhal istifa et seni kimse istemiyor!!
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yılın lafı bu işte malesef doğru yalnız bu yönetim değil nuri albayrak yönetimide buna dahil
                          eyvallah abicim...
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            transferin önündeki tek engel hacısalihoğludur..
                            gerçek başkan...
                            şenol hoca ve ünal karamanda buna alet oluyor

bunları söledimi fatih

Yorum

• Allah bana yalan konuşmayı nasip etmesi..
                              açık ve net söylüyorum..
                              Trabzonspor'a gelmek istiyorum.
                              Kimse duydu mu Fatih şu kadar para istiyor diye..
                              Şurdan söylüyorum.
                              Bana ilk teklif ettikleri şartı kabul ediyorum.
                              Dün telefondan konuştum..
                              O şartları kabul ediyorum.
                              Zenite gidip benim için masaya oturacakmısınız. Maddi anlamda çok büyük kayıp olmasına manevi kayıp olmasına rğmen o şartları da kabul ediyorum. 6 ay önce ne demişlerse kabul ediyorum. Son alta ayda 11 gol atan futbolcuyum. 6 ay önceki şartları kabul ediyorum.Ne yapabilirim. Biri çıksın bir şey söylesin...
                              Tek başıma da kalsam Trabzonsporluyum. taraftarı kimse yanıltmasın.
                              Kimse bu tranfserde Fatih özverili omadı demesin. Kimse Fatih sorumluluk göstermedi. Özveri yapmadı demesin.

Fatih Bu kelimelerle yönetimide bitirdi bu yönetmle olabilecek trabzonspordaki geleceğinide...

Yorum

• Şurdan söylüyorum.
                                Bana ilk teklif ettikleri şartı kabul ediyorum.
                                Dün telefondan konuştum..
                                O şartları kabul ediyorum.
                                Zenite gidip benim için masaya oturacakmısınız. Maddi anlamda çok büyük kayıp olmasına manevi kayıp olmasına rğmen o şartları da kabul ediyorum. 6 ay önce ne demişlerse kabul ediyorum. Son alta ayda 11 gol atan futbolcuyum. 6 ay önceki şartları kabul ediyorum.Ne yapabilirim. Biri çıksın bir şey söylesin...
                                Tek başıma da kalsam Trabzonsporluyum. taraftarı kimse yanıltmasın.
                                Kimse bu tranfserde Fatih özverili omadı demesin. Kimse Fatih sorumluluk göstermedi. Özveri yapmadı demesin açıklama bekliyoruz yönetimden...

Yorum

Yükleniyor...
                                X