ah fatih ah, gözlerimi yaşarttın, trabzonsporlu olmanın ne demek olduğunu anlattın bana tekrar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu transfer bugun gerçekleşir.Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak Kerem SADIKOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentv spor verebilir kanımcaTarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyılın lafı bu işte malesef doğru yalnız bu yönetim değil nuri albayrak yönetimide buna dahil2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferin önündeki tek engel hacısalihoğludur..
gerçek başkan...
şenol hoca ve ünal karamanda buna alet oluyor
bunları söledimi fatih
Yorum
-
Allah bana yalan konuşmayı nasip etmesi..
açık ve net söylüyorum..
Trabzonspor'a gelmek istiyorum.
Kimse duydu mu Fatih şu kadar para istiyor diye..
Şurdan söylüyorum.
Bana ilk teklif ettikleri şartı kabul ediyorum.
Dün telefondan konuştum..
O şartları kabul ediyorum.
Zenite gidip benim için masaya oturacakmısınız. Maddi anlamda çok büyük kayıp olmasına manevi kayıp olmasına rğmen o şartları da kabul ediyorum. 6 ay önce ne demişlerse kabul ediyorum. Son alta ayda 11 gol atan futbolcuyum. 6 ay önceki şartları kabul ediyorum.Ne yapabilirim. Biri çıksın bir şey söylesin...
Tek başıma da kalsam Trabzonsporluyum. taraftarı kimse yanıltmasın.
Kimse bu tranfserde Fatih özverili omadı demesin. Kimse Fatih sorumluluk göstermedi. Özveri yapmadı demesin.
Fatih Bu kelimelerle yönetimide bitirdi bu yönetmle olabilecek trabzonspordaki geleceğinide...
Yorum
-
Şurdan söylüyorum.
Bana ilk teklif ettikleri şartı kabul ediyorum.
Dün telefondan konuştum..
O şartları kabul ediyorum.
Zenite gidip benim için masaya oturacakmısınız. Maddi anlamda çok büyük kayıp olmasına manevi kayıp olmasına rğmen o şartları da kabul ediyorum. 6 ay önce ne demişlerse kabul ediyorum. Son alta ayda 11 gol atan futbolcuyum. 6 ay önceki şartları kabul ediyorum.Ne yapabilirim. Biri çıksın bir şey söylesin...
Tek başıma da kalsam Trabzonsporluyum. taraftarı kimse yanıltmasın.
Kimse bu tranfserde Fatih özverili omadı demesin. Kimse Fatih sorumluluk göstermedi. Özveri yapmadı demesin açıklama bekliyoruz yönetimden...
Yorum
Yorum