Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Noldu gidecekler mi acaba havaalanına
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Sezon sonunu beklemekten başka çare yok ..

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        lig tvde oguz tonksirin sezer badur tosun transferleriyle kafa bulması süperdi cok güsel yerde cok güsel laf soktu adamı taktir ettim

Ben taktir etmedim. Ne olursa olsun kimse dalga geçemez...
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• ben fatıhın oldugu donemde basarı gelmemesın sebeplerınden bahsediyorum sen fatihin 31 gol attıgı sezonda satılmadı dıyorsun.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Noldu gidecekler mi acaba havaalanına
            Gidilse ne olacak ki abi ? Adamın kampı başlıyor , kim tutacak onu burda ? Daha doğrusu kalmasını gerektirecek ne var bizden başka ?

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yav kardeşim başkan gelsin diyor fatih te gelmek istiyorum diyor ee daha neden gidiyor fatih hala zenite dön klübe bi imza çak nedir kardeşim bu ya ben aanlayamadım gitti. Durdurun kardeşim Fatihi nolursunuz....Size yalvarıyorummmmmm
              Bu konu hakkında başkan konuştu; kız evi naz evidir dedi, kolombiya'ya gitti.
              Ama Fatih için rusya'ya gitmedi. açık ve net.
              Şampiyon olana kadar!
              Oynayın sonuna kadar!
              Biz varız ölene kadar!
              Birimiz kalana kadar!

Yorum

lig tvde oguz tonksirin sezer badur tosun transferleriyle kafa bulması süperdi cok güsel yerde cok güsel laf soktu adamı taktir ettim
                Sadri Şener Trabzonspor'un şuan başkanı.

Bunda takdir edilecek birşey yok.

Ben kimsenin Trabzonspor başkanıyla dalga geçmesini olumlu karşılamam.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben bişey anlamadım bu işte.

Ne Fatih'in açıklamalarından ne de Sadri Şener'in.
                  Yönetim bi pürüz çıksada almasam diye diretiyor.Fatih gelmek istiyor ama yaptığı tek hata Trabzonspor'la menejeri değil kendisi muhatap olacak.Ama şuan için vazo kırıldı artık yapoıştırsalar bile ne kadar tutar orası bilinmez.Her iki tarafta çok yıprandı...

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gidilse ne olacak ki abi ? Adamın kampı başlıyor , kim tutacak onu burda ? Daha doğrusu kalmasını gerektirecek ne var bizden başka ?
                    İşte sen de söyledin biz varız!!!
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• basalım havaalanını yollamıyalım fatihi...

Yorum

• Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• gelsin imzayı atsın diyor başkan, kulübüyle anlaşmak bizim işimiz diyor açıklamasında, eee tamam o zaman fatih çak imzayı git kulübe, çak şu imzayı !!!
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Bu durum da senin hoşuna gitti yani öyle mi ?
                            Helal olsun!
                            Hamiş

Yorum

Doğru söze doğru denir

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben fatıhın oldugu donemde basarı gelmemesın sebeplerınden bahsediyorum sen fatihin 31 gol attıgı sezonda satılmadı dıyorsun.
                                İşte o 31 gol attığı zaman kadroda Gökdeniz-Szymek-Yattara-Fatih vardı.. 11'de oynuyorlardı bunlar.. sen ise yönetim futbolcuları sattı diyorsun. Algılama problemin olabilir..

Şampiyon olmaya demek ki bu futbolcular da yetmemiş.. başka bir yerler de var demek ki problem.

Yorum

Yükleniyor...
                                X