Noldu gidecekler mi acaba havaalanına
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig tvde oguz tonksirin sezer badur tosun transferleriyle kafa bulması süperdi cok güsel yerde cok güsel laf soktu adamı taktir ettim
Ben taktir etmedim. Ne olursa olsun kimse dalga geçemez...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNoldu gidecekler mi acaba havaalanına
Yorum
-
İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav kardeşim başkan gelsin diyor fatih te gelmek istiyorum diyor ee daha neden gidiyor fatih hala zenite dön klübe bi imza çak nedir kardeşim bu ya ben aanlayamadım gitti. Durdurun kardeşim Fatihi nolursunuz....Size yalvarıyorummmmmm
Ama Fatih için rusya'ya gitmedi. açık ve net.Şampiyon olana kadar!Oynayın sonuna kadar!Biz varız ölene kadar!Birimiz kalana kadar!
Yorum
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig tvde oguz tonksirin sezer badur tosun transferleriyle kafa bulması süperdi cok güsel yerde cok güsel laf soktu adamı taktir ettim
Bunda takdir edilecek birşey yok.
Ben kimsenin Trabzonspor başkanıyla dalga geçmesini olumlu karşılamam.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bişey anlamadım bu işte.
Ne Fatih'in açıklamalarından ne de Sadri Şener'in.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidilse ne olacak ki abi ? Adamın kampı başlıyor , kim tutacak onu burda ? Daha doğrusu kalmasını gerektirecek ne var bizden başka ?yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
gelsin imzayı atsın diyor başkan, kulübüyle anlaşmak bizim işimiz diyor açıklamasında, eee tamam o zaman fatih çak imzayı git kulübe, çak şu imzayı !!!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Helal olsun!Hamiş
Yorum
-
Orhan Aydın
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben fatıhın oldugu donemde basarı gelmemesın sebeplerınden bahsediyorum sen fatihin 31 gol attıgı sezonda satılmadı dıyorsun.
Şampiyon olmaya demek ki bu futbolcular da yetmemiş.. başka bir yerler de var demek ki problem.
Yorum
Yorum