Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne o yazdıklarıma bir cevap veremeyip de kestirip atıyorsun öyle mi

Ben yalan yanlış yazmıyorum.. Burada yazılanların aynısını kopyalayıp yazılıyorum.

Hadi bana inanmayın siz..

Fatih'in basın toplantısından bir cümle..

Ben her zaman Trabzonsporluyum. Taraftarlar oyunculara yardımcı olsun. Benim geldi gitti diye gündeme gelmem oyurculara da baskı unsuru oluyor.

Sizler iyi yaptığınızı sanıyorsunuz ama şu yaptıklarınız la kaybeden TRABZONSPOR oluyor ne yazık ki..

Bir takımın taraftarları 3-4 gün sonra oynayacak maçı değil de başka şeyleri düşünüyorsa o takımı değil F.Tekke kimse gelip de ayağı kaldıramaz.
    bir maçtan önemli şeyler vardır vefa vardır semboller vardır markalar vardır.fatih markadır napolinin maradonası liverpoolun gerardıdır bu gökten inmez taraftarın sevgisidir bagrına basmasıdır buna engel olamazsın almasanda karalasanda olmazsın !!!

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      boş tartışmalarınız yüzünden konu kitleniyor bilmem ne oluyor
      Aynen......
      TRABZONSPOR
      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• beyler bugün sınavım vardı yoktum bayağı okudum geriye doğru şimdi fatih basın toplantısını yaptı sadri şenerde lig tv de izleyip yanıt mı verdi...böyle mi oldu özetle
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• ya ne özaği arkadas özak napmıs

trabzon fener macında alanzınho ya kalkan 5. dakkadakı ofsayt bayragını gormedımı ozak o zaman inip sahaya yan hakemı tokattlayacaktıkı o zaman trabzonun hakkını vermıs olurdu ozak yoksa trabzon bu gıdısle omur boyu sampiyon olamaz!
          LAyyrıllyayarlyayyrlyayyryyryyaya FATIHHHH TEKKKEEEEEEEEEEEE

Yorum

• TRABZON UYUMA!!!!

ya bence olaylar karmakarışık bir hal almış durumda fatihe inanıyoruz ama nedense bu kulübün yöneticileri herzaman yalan oluyor ... lütfen arkadaşlar ben olaya başka bir açıdan bakmak istiyorum ve bu olayların tamamının trabzonspor üzerine oynanan oyunların bir parçası bence bu şener yönetimiyle başlayan ve ilerleyen camianın bütünleşme ilerleyişini durdurmak amçlı.. bir düşünün letfen geçen sezon takım çok iyi camia bir birine kenetlenmiş ilerliyoruz bir anda bir kaç maç gol kaçtı berabere bitti yenildik diye fatih tekke sesleri sonra takım bi bocalama dönemi içerde iki maç kaybettik şampiyonluk gitti ama hala tirübünlerde fatih tekke sesleri...ve bu sesler hala devam ediyor olay fatih tekke olayı değil olay trabzonsporun tüketilişi anadoluya itilişi bu bir serv anlaşmasıdır bizi istanbuldan uzaklaştırmak bizi anadoluda bir kulüp yapmak istiyorlar ama biz hala uyuyoruz olayı fatih tekke neden gelmedi diye yorumluyoruz ...
            şimdi kimse gene işeleri değiştirmeyecek hatta gene fatih tekkeyi almayan yönetime laf sallamaya devam edecek ......
            yazık ya...............

TRABZON UYUMA DÜŞÜN !!!!!! YOK EDİLİYORSUN !!!!!!!!!!!!!!!
            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Zamanında nasıl delgadoyu alırken beşiktaş ülker bonservini almışsa yanlış hatırlamıyosam...

Bizimde bunda derneklerimiz var birinin adına açılsın bir hesap toplansın para sadece taraftarla olmaz..

İş adamları vs. vs. dernek başkanları veya başka yetkili gitsin alsın bonservisini fatihin bonserviside taraftarda olsun..

Bu kadar çok istiyorsak..
              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bakan özak her yerde konuşuyor ama bir bu işi çözmedi
                ya hocam allah askina , yani basinda memleketini asagilayan bir adama tepki gosteremeyen bir adamin ic islerimize mudahil olmasini nasil destekliyorsunuz,., faruk ozak icin trabzon sadece kelle basi oldan ibaret...

tarihin en buyuk firsatini memleketine cok gorenlere karsi sozunu geciremeyen bir adamin TS uzerinden sov yapip siyasi cikar saglamasina ve kulubun ic islerine mudahil olmasina karsiyim,

once verdigi sozleri tutsun da bu konuyu cozmesin varsin,,,

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beyler bugün sınavım vardı yoktum bayağı okudum geriye doğru şimdi fatih basın toplantısını yaptı sadri şenerde lig tv de izleyip yanıt mı verdi...böyle mi oldu özetle
                  Metin Fatih Tekke konuştu, yönetim konuşmama kararını resmi siteden açıkladı.

Başkan da çıktı ve resimler arka sayfalarda...

Olan bu.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beyler bugün sınavım vardı yoktum bayağı okudum geriye doğru şimdi fatih basın toplantısını yaptı sadri şenerde lig tv de izleyip yanıt mı verdi...böyle mi oldu özetle
                    Aynen.....

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      renktas ne yaptın bir tommiks yüzünden ceza alacaksın
                      geldiğimiz hale bakın ya
                      adam başkanı kafaya almış ondan zevk alır hale geldik bumu dur taraftarlık yönetim yanlış yapmış olabilir en azılı trabzonspor düşmanlarını bile tutup kendi adamlarımızı harcamaya başladık ünalın başkanın taraftarlığını ölçüyoruz

fatih tekkenin açıklamaları ne kadar doğru ise ünal karamanın trabzonsporluluğunu ölçmeye kalkması o kadar yanlıştır.
                      fatih değil ünal karaman bu forum dahil türkiyede ki hiç bir taraftarın trabzonsporluluğunu ölçmez

Yorum

• İlk olarak hemanyah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya ne özaği arkadas özak napmıs

trabzon fener macında alanzınho ya kalkan 5. dakkadakı ofsayt bayragını gormedımı ozak o zaman inip sahaya yan hakemı tokattlayacaktıkı o zaman trabzonun hakkını vermıs olurdu ozak yoksa trabzon bu gıdısle omur boyu sampiyon olamaz!
                        Yok artık.

Söylediğiniz kişi spordan sorumlu devlet bakanı.

O kadar da değil.
                        Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• devlet bakanıda onu oraya devlet bakanı kım yapti? trabzon halkı vermeıdmı oy? trabzon halkının yokmu emegı !
                          sız daha cok boyle emegımız harcanırken yok artık dersınız
                          LAyyrıllyayarlyayyrlyayyryyryyaya FATIHHHH TEKKKEEEEEEEEEEEE

Yorum

• trabzonspor yönetimi kişisel egoları yüzünden fatihi istemiyor başkan yönetimi ile traftar arasında kaldı çok yazık yanındakiler yüzünden kendi bitecek.

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TRABZON UYUMA!!!!

ya bence olaylar karmakarışık bir hal almış durumda fatihe inanıyoruz ama nedense bu kulübün yöneticileri herzaman yalan oluyor ... lütfen arkadaşlar ben olaya başka bir açıdan bakmak istiyorum ve bu olayların tamamının trabzonspor üzerine oynanan oyunların bir parçası bence bu şener yönetimiyle başlayan ve ilerleyen camianın bütünleşme ilerleyişini durdurmak amçlı.. bir düşünün letfen geçen sezon takım çok iyi camia bir birine kenetlenmiş ilerliyoruz bir anda bir kaç maç gol kaçtı berabere bitti yenildik diye fatih tekke sesleri sonra takım bi bocalama dönemi içerde iki maç kaybettik şampiyonluk gitti ama hala tirübünlerde fatih tekke sesleri...ve bu sesler hala devam ediyor olay fatih tekke olayı değil olay trabzonsporun tüketilişi anadoluya itilişi bu bir serv anlaşmasıdır bizi istanbuldan uzaklaştırmak bizi anadoluda bir kulüp yapmak istiyorlar ama biz hala uyuyoruz olayı fatih tekke neden gelmedi diye yorumluyoruz ...
                              şimdi kimse gene işeleri değiştirmeyecek hatta gene fatih tekkeyi almayan yönetime laf sallamaya devam edecek ......
                              yazık ya...............

TRABZON UYUMA DÜŞÜN !!!!!! YOK EDİLİYORSUN !!!!!!!!!!!!!!!

Fikir ver o zaman biz ne yapabiliriz şimdi ? çok iyi çok güzel dediniz ama sonrası ? bu yazıyı buraya yazınca çözülmüyor sorunlar. Birde çözüm üretin ki onuda düşünelim

Yorum

• Spaletti gibi öenmli bir teknik direktörün takımında görmek istediği ve aynı zamanda Trabzonsporluluk ruhunu yendien takıma aşılayabilecek olan hatta ve hatta kulübümüz bir şehre gittiğinde o şehrin tarfatarımız olmayan insanlarının büyük futbolcu diye görüp fotoğraf çektirmek isteyeceği ve daha birçok özelliği bulunan bir adamı sırf yönetimin beceriksizliği ya da isteksizliği yüzünden takıma kazandıramıyoruz. Çok yazık!
                                Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X