Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gün yapılacak açıklamalardan sonra herşey netleşir herhalde...
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• saat 12 de bakalım neler söliycek fatih

Yorum

• Birisi bana tarif edebilir mi bugunki basın toplantısı yapılacak yeri ? Gidecem de

Yorum

• fatih istenmiyor peki neden bir bilgisi olan var mı, başkanı koltuğundan edecek hali yok ya. . .
          tek sorun para mı. . ???
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.gunebakis.com.tr/haber.ph...Ah+Fatih+ah%21 şu olayı inşallah fatih yapmamıştır.
            Tamamıyla yalan bi haber.Bu kadar rezalet habercilik olmaz ya.Milletin gözünün içine baka baka yalan da yazılmaz ki.Kardeşim aylardır Zenitin 2 milyondan aşağı inmediği Trabzonsporun da 1,5 milyonda direttiği belliyken nasıl oluyorda 1 milyona anlaşılıyor.Sanırım bu haberi de yönetimden birileri bizzat yazdı...Pes ! Pes !Almamak için bu kadar bahane uydurmaya gerek yok.Almıyoruz ,sevmiyoruz, istemiyoruz deyin anlayalım...
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Evet yönetim 1. derece suçlu ve kötü niyetli, bunda şüphe yok. Sadece Başkan'ın Fatih hakkındaki sözlerini alt alta koyup okumak bile yeterli bu yargıya varmak için. Sanki Fatih, sokakta kalmış, yetim, öksüz veya sokak çocuğu. Başkan utanmasa Fatih üstüne para verip gelsin diyecek. Traji-komedi resmen.

Ama Fatih'in de basın toplantısında yapması gereken şudur bence. Hakaret etmeden küçük düşürmeden olanları özetle anlatıp, esasen imza atmak için kendi şartlarını anlatmalı. Yani, Zenit'le açıkça ve kesin olarak anlaşın (ama tabi benim Zenit'ten alacağımı benden habersiz bağışlamadan) ben de şu rakama veya sizin istediğiniz bir rakama imza atarım desin.Bakalım ne olacak.

Fatih de kapıyı çarpıp gitmemeli. Onu bu derece isteyen taraftara vefa borcudur yanı zamanda bu. Hala bu iş olabilir. o yüzden dikkatli olunmalı, konuşulmalı.
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bana pek yalan gelmiyor haberler .fatih tekkeyi kim kadrosuna katmak istemezki.başkan fatihi almayacaksa gökhanı niye sattı.
                Ahmet Ağaoğlu'nu da yönetimde kim görmek istemez ki, ama bu yönetim istemiyor, anlaşılan o ki Tekke'yi de istemiyor. Bu yönetime İstanbul'dan kalkıp Trabzon'a oy verdim, haram olsun...

Yorum

• bekliyoruz açıklamaları.ondan sora konuşucaz.bazı taşlar yerinden oynuyacak gibi geliyor bana
                  TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Toplantı yerini bilen gören duyan???

Yorum

• üzüldüm tek bir nokta var Olan Sevdagma ugrunda can vermis ve vermeye hazir olanlara yazik olcak yani TRABZONSPORUMA ve en cokta buna üzüluyorum ya
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Toplantı yerini bilen gören duyan???
                        Fatih Tekke Hüseyin Avni Aker'deki Profesyonel Futbolcular Derneğin'de saat 12.00'da basının karşısına çıkacak.

Yorum

• hanqi televizyon yayınlayacak basın toplantısını
                          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Fatih,basın toplantısında çıkıp dese'' ben şu an sizin belirlediğiniz ücrete imza atmaya hazırım''

Yönetim ne yapar acaba?
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih,basın toplantısında çıkıp dese'' ben şu an sizin belirlediğiniz ücrete imza atmaya hazırım''

Yönetim ne yapar acaba?
                              Bırakır kaçar

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Toplantı yerini bilen gören duyan???

Orhan stadın içinde ki gecekondu varya orda yapılacakmış, adı '' Eski Profosyonel Futbolcular Derneği '' olan gecekondu...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X