Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.gunebakis.com.tr/haber.ph...Ah+Fatih+ah%21 şu olayı inşallah fatih yapmamıştır.
    sakın bu habere inanıyorum deme rubin anlaşabilir bundan doğal birşey olamaz ama bizle anlaşmamasının tek nedeni bizim yönetimin almak istememesi eğer bo konuyu takip eden birisiysen bunu anlamış olman gerekirdi...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yönetim artık taraftar nezdinde hiçbir inandırıcılığı yoktur. Bu hali ile başarı imkansızdır. Sürekli taraftara yala nsöyleyen bir yönetim olamaz. Fenerbahçe asbaşkanını kaç kez Tv de konuşurken gördünüz... Bunlar her hafta reklamlarının peşindeler. Tv 'ye çıkayım da biraz reklamım olsun havasındalar.
      Trabzonspor'dan nemalanmayın artık. Gidin.
      Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• Hayırlısı olsun bu saatten sonra.Kimin doğru kimin yalan sölediğini gerçekten anlayamıyorum.Ama şu kesin iki taraftan biri bizi kandırıyor.

Yorum

• Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sakın bu habere inanıyorum deme rubin anlaşabilir bundan doğal birşey olamaz ama bizle anlaşmamasının tek nedeni bizim yönetimin almak istememesi eğer bo konuyu takip eden birisiysen bunu anlamış olman gerekirdi...
            yemin ediyorum bir insanın bu kadar dayanabilmesi için sabır küpü olması lazım...sen bir futbolcuya iki transfer dönemindede demediğini bırakma adam hala iyi niyet gösterecek yok böyle bir şey....
            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Fatihin yerinde olsaydım Türkiyeden herhangi bir takıma giderdim ama Trabzona gelmezdim.....

En azından her an kuyusunu kazack bir yönetim işbaşındayken....
              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.01.2010, 10:53.
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yemin ediyorum bir insanın bu kadar dayanabilmesi için sabır küpü olması lazım...sen bir futbolcuya iki transfer dönemindede demediğini bırakma adam hala iyi niyet gösterecek yok böyle bir şey....
                volkan abi inşallah tekke herşeyi bütün çıplaklığıyla anlatacak bugün... öyle yapması lazım tamam TRABZONSPOR a zarar gelmesin diye hiç konuşmadı ama herşey bir yere kadar çünkü yonetim tamamen onu suçlu gösterdi herşeyi anlatması lazım bugün inşallahta anlatacak...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• yönetim neden istemiyor.forvetimiz yok.yeni forvetin ne olacağı aşının tutup tutmayacağı belli değil.Allah bize kolaylık versin.

Yorum

• şu sivas maçını hayırlısıyla bir atlatalım ,zor maç olacak,adamlar yeniledi ne kadar afrikalı var doldurdular takımı ilk maç kadar rahat olmayacağı kesin.. yoksa olası bir tökezlemede işler daha da karışır.. fatih transferinin yükünü üzerimizden atmamız lazım
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bana pek yalan gelmiyor haberler .fatih tekkeyi kim kadrosuna katmak istemezki.başkan fatihi almayacaksa gökhanı niye sattı.
                      Nakit para girişi sağlamak için satıldı Gökhan bana kalırsa. Hemen paraya çevrilebilecek bir oyuncuydu, üstelik verim de alamıyorduk.

Gökhan'ın transferinden gelen parayla hem oyuncuların alacakları ödenecek, hem de Teo'nun transferi karşılanabilecekti.

Ben Gökhan'ın transferiyle Fatih Tekke olayının en ufak bir alakası olmadığını düşünüyorum.
                      BORDO MAVİ

Yorum

• istesekte fatih bundan sonra trabzonspora gelmez da diyrum size
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• basın açıklamsını lig tv verecekmi?

Yorum

• ntv spor verebilir kanımca
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Kerem SADIKOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              istesekte fatih bundan sonra trabzonspora gelmez da diyrum size
                              yönetim giderse adam gibi bir yönetim gelirse gelir hatta tekke okadar trabzonsporludur ki şuan yönetim istesin alıyoruz parayıda veriyoruz desin bütün bu olanlara rağmen yinede gelebilir bence... ama bunu yapacak bir yönetim yok bizde malesef...

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence Trabzonspor un geleceğini çok da derinden etkileyebilcek bir mevzu, ben herkesin bu başlıkta yel dövmek yerine bu başlığa odaklanmasını bekliyorum..
                                Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

Çalışıyor...
                                X