İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
-
Yönetim artık taraftar nezdinde hiçbir inandırıcılığı yoktur. Bu hali ile başarı imkansızdır. Sürekli taraftara yala nsöyleyen bir yönetim olamaz. Fenerbahçe asbaşkanını kaç kez Tv de konuşurken gördünüz... Bunlar her hafta reklamlarının peşindeler. Tv 'ye çıkayım da biraz reklamım olsun havasındalar.
Trabzonspor'dan nemalanmayın artık. Gidin.Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakın bu habere inanıyorum deme rubin anlaşabilir bundan doğal birşey olamaz ama bizle anlaşmamasının tek nedeni bizim yönetimin almak istememesi eğer bo konuyu takip eden birisiysen bunu anlamış olman gerekirdi...AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
Fatihin yerinde olsaydım Türkiyeden herhangi bir takıma giderdim ama Trabzona gelmezdim.....
En azından her an kuyusunu kazack bir yönetim işbaşındayken....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.01.2010, 10:53.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyemin ediyorum bir insanın bu kadar dayanabilmesi için sabır küpü olması lazım...sen bir futbolcuya iki transfer dönemindede demediğini bırakma adam hala iyi niyet gösterecek yok böyle bir şey....2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
şu sivas maçını hayırlısıyla bir atlatalım ,zor maç olacak,adamlar yeniledi ne kadar afrikalı var doldurdular takımı ilk maç kadar rahat olmayacağı kesin.. yoksa olası bir tökezlemede işler daha da karışır.. fatih transferinin yükünü üzerimizden atmamız lazım///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana pek yalan gelmiyor haberler .fatih tekkeyi kim kadrosuna katmak istemezki.başkan fatihi almayacaksa gökhanı niye sattı.
Gökhan'ın transferinden gelen parayla hem oyuncuların alacakları ödenecek, hem de Teo'nun transferi karşılanabilecekti.
Ben Gökhan'ın transferiyle Fatih Tekke olayının en ufak bir alakası olmadığını düşünüyorum.BORDO MAVİ
Yorum
-
İlk olarak Kerem SADIKOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistesekte fatih bundan sonra trabzonspora gelmez da diyrum size2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporlu olmak gurur veriyor
Yorum
Yorum