vay be, ne güzel hava yakalayacaktık Fatih gelseydi, olmadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
FANATİK, yönetimin ağır şekilde suçladığı Fatih Tekke’nin menaceri Özcan Üstüntaş’a ulaştı, iddiaları sordu. Transferi baltalamakla suçlanan Üstüntaş’ın iddiaları akıllara, kim doğruyu söylüyor sorusunu getirdi. İşte o sözler...
‘Zenit’in haberi yok’
“Beni Ünal Karaman arıyor, ‘Fatih Tekke kampımıza katılsın’ diyor. Böyle şey olur mu? Bu işler bu kadar basit mi? Madem Trabzonspor anlaşmış Zenit ile bir fesih kağıdı, anlaşma faksı göstersinler bende istedikleri imzayı boş mukaveleye atayım. Şimdi diyorlar ki, menaceri bozdu. Yukarı Allah var; bana kampa gelsin, anlaştık dedikten sonra ben de Zenit’i aradım işlem tamam mı, diye. Bana bu da nereden çıktı dediler? Sonra Trabzonsporlular bana sen niye arıyosun, soruyosun, diye kızıyor? Ben Fatih’in menaceriyim, haklarını korumam lazım. Ayrıca anlaşma varsa neresi gizli olacak?”
‘Benim yetkim geniştir’
“Konunun muhatapları büyük oscarı hak edecek oyunculuk yapıyor... Fatih’i bulamadıklarını söylüyorlar. Fatih’in evi Trabzon’dadır, bilmeyen yoktur. Ayrıca Ünal Karaman’a Fatih aynen şu ifadeyi de kullanmıştır: Ha benimle konuşmuşsun ha Özcan abiyle... Şimdi niye illa Fatih aranıyor? Fatih Trabzonlu’dur, Trabzonsporlu’dur. Şimdi olayı biz para istedik, transfer olmadıya getirmeye çalışıyorlar.”
ünal karaman fatih gelsin ts kampına katılsın demiş, fatihin menajeri aramış zenithi böyle bişey varmı diye aldıkları cevap yukarda yazıyor, bu yazılanlar doğrumu ???
kral konuşacak çok az kaldı, herkes dinlesin baştan sonra kadar, bugün gümbürtü kopacak, yukarda yazılanlar doğruysa yönetim hakkındaki düşüncelerim derinden sarsılacak !!!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Fatih gelir & gelmez, yönetim gider & gitmez.. Hayrettin Hacısalihoğlu her durumda istifa etmelidir, futbolculara ön yargılı bir (H)asbaşkan istemiyorum.Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
Fatih bugün yapacak olduğu açıklamalarla bu yönetim olduğu sürece Trabzon'a gelme ihtimalini ortadan kaldırabilir. O zaman Fatih'in gelmesi için bu yönetimin gitmesini beklemek gerekir. İkinci dönem Gutierrez her maçtan golle ayrılmazsa "Fatih Tekke" tezahüratlarıyla bu adamı da kaybedebiliriz. Eğer Gutierrez yüksek performans sergileyebilirse o zaman Fatih Tekke sesleri kısılır ama bu yönetim bu beceriksizliğin bedelini bir daha ki seçim döneminde öder. Tıpkı siyasi hamlelerle 2016 'da Trabzon'un aday olmasına seyirci kalan hükümetin ağır bir bedel ödeyeceği gibi.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih,basın toplantısında çıkıp dese'' ben şu an sizin belirlediğiniz ücrete imza atmaya hazırım''
Yönetim ne yapar acaba?
Zenit ile anlaşma yolu aranır.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehrin büyükleri araya girip basın toplantısını iptal ettirmeseler bari...AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
bugun hacisalihoglu denen kisinin kellesi(istifasi) alindi alindi..dahada alinmaz...icimizdeki irlandalilar temizlenmeli artiktut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeminim şu anda yönetim bu konu üzerinde duruyordur..tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeminim şu anda yönetim bu konu üzerinde duruyordur..
Konus kaptan !
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehrin büyükleri araya girip basın toplantısını iptal ettirmeseler bari...
Her türlü .... yenir,her türlü pislik yapılır,
İş ifşaata gelince amann,aman kimseler duymasın,rezil oluruz..
O işi yaparken rezilsin zaten devekuşu fikriyatlı,
İnsanlardan saklasan Allah görüyor..
Tabii inanıyorsanız..
Hiçbir sorun,teşhis edilemeden çözülemez ..
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZenit ile anlaşma yolu aranır.Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
Yorum