Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ünal karamanın ne olup olmadığını şimdi anlayacağız?
    ya bizim bildiğimiz adam olacak..
    yada yönetimin kuklası...

Yorum

• Ya Ünal'ın bakmayın böyle kibar kibar konuştuğuna Ünal'a maçlarda bi höyt diyemezlerdi çok kötü bozardı adamı ürkütüyodu zaten öyle kaptan görmedim ben bu takımda yaşım itibariyle eskisini bilemiycem ama benim hatırladığım Ünal kaptan var..
      HAMİ_41

Yorum

• Fatih Ünal'a dedi ki;

Sana bir şans,

Benim kadar Trabzonsporluysan ispatla..

Anlat seni böyle davranmaya itenleri..

Anlat neler olup bittiğini..
        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu çok kesin Fatih Ünal'ın çeyreği bile olamaz.
          Bırak ya sen de millete gaz verme,
          ne gibi bir amacınız emeliniz var anlamıyorum,Trabzonspor forumu lan burası,az birbirinize çomak sokuşturmadan durun,
          ben trabzonsporluluk ölçüm aracı değilim,
          fatih de ünal da aynı yerde benim için
          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            lazkopat 61xx sadece o değil derken bir nedende din diyorsun.hakikaten vahim bir durum.ülkemizdeki kamplaşma bizede yansımış.fatih tekke yönetimi rahatsızlık edecek hangi dini bir iş yapmış merak ettim doğrusu.
            hiç birşey yapmadı sadece dinini yaşıyor namaz kılıyor diye yapılmış birşey...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sivas maçında o stad yönetim istifa sesleriyle yıkılmalıdır.. 10 - 0 kazansakta..

Aynen lütfen taraftara sesleniyorum burdan lütfen ama lütfen bunu yapalım........
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Fatih Tekke bana göre alinacak yoksa Sivas macindaki Tekke seslerini düsünemiyorum adeta kulaklarimda caliyor su an...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bence olay din değil cemaat olabilir
                  aynı şey gs dede oldu hakan şükürün takımdan uzaklaştırılması gibi.
                  ertuğrulun 6 maçta namalup bjk den uzaklaştırılması gibi...insanları etkileyen kişiler bunlar...tabi buda rahatsız etmiş olabilir bazı kesimleri
                  Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Sivas maçında o stad yönetim istifa sesleriyle yıkılmalıdır.. 10 - 0 kazansakta..
                    iyice sacmalamaya baslandi..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ünal hoca tartışılcak en son trabzonsporlulardan biridir.helal olsun yonetım bunuda başardın.resmi siteden yalan haber veren f5 ten sonra 2. kulup olduk yazık. şu an tum taraftarlar hacısalıhoğlunun ıstıfası uzerınde durmalıdır.neler yapılmalı tepki koyma amaclı bunla ılgılı bı baslıkta acılabılır.yonetım din dil ırk ayrımı nasıl yapar bu nasıl bir terbiyesizlik hıc yüzleride kızarmıyor hala oturabılıyorlar o koltuklarda.
                      Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• ASKERLİĞİM PROBLEM DEĞİLDİ
                        Askerlik konusunu var, gündeme getirmedim bir kez konuşmadım bu benim sorunumdu ve Trabzonspor'a gelmek için sorun değildi.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Bu adamlar müslüman değil mi..??
                          Tekke'nin namaz kılmasında ne var çok güzel birşey hatta..
                          Bu hacısalihoğlu toplantı esnasında namaz kılmak için ayrılan yöneticiye alaycı bir şekilde benden de selam söyle diyebilecek kadar alçalabilmiş bir insandır.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih Tekke bana göre alinacak yoksa Sivas macindaki Tekke seslerini düsünemiyorum adeta kulaklarimda caliyor su an...
                            Sivas maçı içerdeyse Allah yönetime yardımcı olsun..

An itibariyle bırakabilirler..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• yahu ünalin ne sucu var yahu sizi anliyamiyorum sanki Ünal a yetki vermis baskan! Baskan olacak transfer icin kolimbiyaya gitdi olmayacak is icin elemanini gönderdi. Fatihde oyuna geldi bizde, bak baskan simdi diyecek ki bizim böyle birseyden haberimiz yoktu tek yetkili Ünaldi

Yorum

• fatih tekkeyi sırf hayat görüşü nedeniyle almadılarsa kulübe bundan daha büyük zarar verilemez..
                                yazıklar olsun...

Yorum

Çalışıyor...
                                X