baskan ne zaman takimi genc yoneticilere birakacak acaba,bi de bu genc yoneticiler kim..bu sayitoglu,hacisalihoglu gibi sülalerde bu ise girmek isteyen gencler yoktur insallah..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca da eski tas eski hamam. Dedik akıllanmıştır ama sanane be adam fiyatı ne kadarmış lazımsa aldır işte.
Yorum
-
-Umutla gökhan yine 1metreden topları tribünlere atınca belki hafızlarda bi canlanma olur ama geç olur...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Gelmezse maçları izlemeyeceğim ...
Bu kadarı da fazla ama...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca o kadar gitti geldi hala aynı.Bütün yetki kendisinde diye geldi sonuna kadar kullanmalı eğer takım başarılı olacaksa 3-4 milyon euro bile verilir.Yoksa bugün para vermeyelim Şenol diyenler yarın taraftara Şenol'a sorun derler
Artık direk "Şenol'a sorun" olur. Arada samimiyet var ya.
Artık bu yönetimden iğrenmeye başladım, mide kaldırmıyor bazı şeyleri.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok artık!
Bu kadarı da fazla ama...
Niye fazla olsun ki..
İzlediğimiz her maç bizim için eziyet oluyor..
Ayrıca küfür edip bi dünya günaha giriyozFırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugüne kadar "hocaya sorun" du.
Artık direk "Şenol'a sorun" olur. Arada samimiyet var ya.
Artık bu yönetimden iğrenmeye başladım, mide kaldırmıyor bazı şeyleri.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye fazla olsun ki..
İzlediğimiz her maç bizim için eziyet oluyor..
Ayrıca küfür edip bi dünya günaha giriyoz
Takım ne durumda olursa olsun ben izlemeden duramam mesela...
Sanki önceleri bundan kötüsünü görmedik de...
Abartmıyor musunuz ?
96'dan sonra nasıl cesaret edip maç izledin peki merak ediyorum ?Hamiş
Yorum
-
Şenol Hocanın tek yetkili olacağı inandırıcı gelmemişti hiç bana halada inanmıyorum,zaman geçtikçe yönetimle aralarına kara kedi girmesi muhtemeldir,hep böyle olmamışmıdır. Neler yazmak geliyor içimden ama kendimi tutuyorum,her okuduğumda bu başlığı, kendimi zor zaptettiğim zamanlar oluyor ziyadesiyle, yönetime toz kondurmamak için hala saçma sapan şeyleri savunanlar,Fatih Tekke bu kulubün tapulu malıymış gibi serbest kalınca gelir diyenler hatta abartıp samimiyse böyle yapar gelir diyenler, defalarca söylenmesine rağmen paranın asıl mesele olmadığı,çıkıp insanları delirtmek için 6 ay için bu para fazla diyenler, anlamak istemeyen anlamıyor demek ki, ben sakin bir insan olmadığım için pek yazmıyorum, haksızlık karşısındaki tahammülsüzlüğüm kelimelere oldukça sert yansıyor ama arada bişeyler yazıp biraz deşarj olmadanda olmuyor, netice itibariyle anlamayan yine anlamayacak ama Fatih Tekke entrikalar yalanlar silsilesi sonucu alınmayacak Trabzonspora para hikaye, Zenit direttikçe eminim bizim yöneticiler zevkten dört köşe oluyorlardır.
Şunuda belirteyim Fatihi gerçekten almak isteyen sezon başındaki göstermelik son gün girişimi üzerine yeni transfer dönemi başlamadan bu işi bitirir dönem başlar başlamazda imza attırırdı ama bu adamlar ne samimi nede net.En son Ayhan Yüksek tarafından düzenlendi; 04.01.2010, 15:42.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKişiden kişiye değişen bir durum...
Takım ne durumda olursa olsun ben izlemeden duramam mesela...
Sanki önceleri bundan kötüsünü görmedik de...
Abartmıyor musunuz ?
96'dan sonra nasıl cesaret edip maç izledin peki merak ediyorum ?
Maçlarımızı ligtv aldıgından beri verdikleri maçların tümünü izledim diyebilirim, kaçırdıgım maç sayısı çok azdır..
Dediğin gibi kişiden kişiye değişen bi durum bende izlemeden duramam ama arkadaşın izlemeyecem demesini de yadırgamam..Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Adam bonservisi alıp geliyomuş bide o zaman yüzlerini görmek isterim işte..
-Ama emin olun yine almıyacaklar..
-Ha demeyinki bunu taraftar unutmaz asar keser vs...bu millet neleri unuttu bunumu unutmayacak..
tek ikna olacagim durum var..derlerki alamadik ama onumuzdeki sene icin kontrati yaptik..fatihde derki evet kontrati yaptik....gosterirler..bizde tamam deriz..bu kadar basit
yoksa hic inandiriciligi olmayan yonetime inanacak degiliztut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçlarımızı ligtv aldıgından beri verdikleri maçların tümünü izledim diyebilirim, kaçırdıgım maç sayısı çok azdır..
Dediğin gibi kişiden kişiye değişen bi durum bende izlemeden duramam ama arkadaşın izlemeyecem demesini de yadırgamam..
Bir taraftarın, takımının maçını izlememesi bence garip bir durumdur...
Neyse uzatmaya gerek yok
Kişinin kendi tercihi...
Tekke gelmedi diye izlemeyecek demek...
Peki Kaptan hiç gelmez ise ne olacak ?Hamiş
Yorum
-
İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki haddim değil ama ben yadırgarım (:
Bir taraftarın, takımının maçını izlememesi bence garip bir durumdur...
Neyse uzatmaya gerek yok
Kişinin kendi tercihi...
Tekke gelmedi diye izlemeyecek demek...
Peki Kaptan hiç gelmez ise ne olacak ?
Kaptan futbolcu olarak gelmese bile 10 yıl içinde teknik direktör veya başkan olarak gelecek..
Ve o bu kulubun kapısından girdiğinde hangı sıfatla olursa olsun herşey bizim için daha güzel olacak inşallah..Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaptan futbolcu olarak gelmese bile 10 yıl içinde teknik direktör veya başkan olarak gelecek..
Ve o bu kulubun kapısından girdiğinde hangı sıfatla olursa olsun herşey bizim için daha güzel olacak inşallah..
Keşke 2. yarıda da Avni Aker'de görsek Kaptan'ı...
Hırsına şahit olsam tekrardan...
Hayırlısı...Hamiş
Yorum
Yorum