Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih'in askerlik mevzusu kendisini ilgilendirir. Onun için 38 yaşından sonra askerlik yapmak bir sorun oluşturmuyorsa ortada bize konuşacak mevzu kalmıyor. Ben Fatih'in askerlik mevzusunun tartışılmasından hoşlanmadığını da bir yerde okumuştum. Vatanına bağlı adamdır, gider gerekirse 15 ay da yapar askerliğini, Trabzonlu sonuçta
    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Kendisinden başka herkes problem ediyor askerlik olayını..
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih'in askerlik mevzusu kendisini ilgilendirir. Onun için 38 yaşından sonra askerlik yapmak bir sorun oluşturmuyorsa ortada bize konuşacak mevzu kalmıyor. Ben Fatih'in askerlik mevzusunun tartışılmasından hoşlanmadığını da bir yerde okumuştum. Vatanına bağlı adamdır, gider gerekirse 15 ay da yapar askerliğini, Trabzonlu sonuçta
        spora siyaset karıştırmayalım okul arkadaşım.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tekke olmayacak, olamayacak ise, Kris Boyd kaçmamalı..
          kris boyd un son ş.ligi maçını izledim

gökhan ünaldan hiçbir farkı yok.hatta okadar komik goller kaçırdıki.

ayrıca bi arkadaş makukula büyük takım oyuncusu değil demiş

gülüyorum sadace

zaten o adamı alamayız biz kayseride kiralık benficanın oyuncusu.en az 5 milyon euro.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kris boyd un son ş.ligi maçını izledim

gökhan ünaldan hiçbir farkı yok.hatta okadar komik goller kaçırdıki.

ayrıca bi arkadaş makukula büyük takım oyuncusu değil demiş

gülüyorum sadace

zaten o adamı alamayız biz kayseride kiralık benficanın oyuncusu.en az 5 milyon euro.
            Borç 120 trilyon transfer zor dostum.

Yorum

• Tekke gelsin yeter başka hiçbirşey istemiyorum..
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• ya benım aklım almıyo adam trabzonlu trabzonspor lu yanı profosyonel bı topcu gıbı deıl bı taraftar gıbı dusunen trabzonspor aısıgı bı adam kalıtelı ustune turkıyede topcu tanımam böle bı adamı hala almamakdakı ısrarı cozemedım baskanın dusuncesı ne anlam veremedım fatıh tekke sezon bası gelmsı olsaydı bız suan lıderdık en az 10 puan eklerdık sımdıkı puanımıza bunu bzı taraftar olarak goruyoruzda bızım baskanımzı yonetımımız gormuoyr mu yada gormek ıstemıoyr mu anlam veremıyorum absakan bı tutturmus gokhan unal baska bıse demıyo... gokhan unal ıkıncı plana dusecek yanlıs transfer oldu ucuza satılacak dıye mı bunları yapıyor ben anlamıyorum..adam acık acık gelmek ıstıyo agzıyal soyluor hala ne beklenıyor anlamıyom kulubyle 6 aylık sozlesmesı kalmıs kulubude verırı cunku fatıh gelmek ıstıyo eh 6 ay sonra sozlesmesı bıtecek cok kolay alınır hemd eucuza alınır ne beklenıyor onuda bılmıyorum orada sezon bıttı bızım sezsonun bıtmesımı beklenıyor anlam veremedım adam trabzond afatıhle bı sorun yok
                senol gunese yaptıgmız ıgıb
                rusyaya bı cıkarma yapalım bu ısı bıtırelım bızım sezonun bıtmesını beklemenın anlamı yok nıye askıay alınıyo baskanda bence bı sorun varrrr bıran once bıtmesı lazım bu transferın fatıf cok yonlu bı topcu futbol kalıtesını kımse tartısamaz kıslıgını kımse tartısamaz buyuk kaptan takım ıcındekı dengeyı saglar hocayla yonetımel arada dengeyı saglar takıma her yonlu katkı yapabılecek bır topcu var gene hala ıs uzatılıyo ben bunda kasıt ararım kımse kızmasın baskan ıstemıyor ısterse alır zorda kalamdıgı surece fatıhı almıyacak yok askerlık yok kulup vermıyo ole bole gecıstırecek ınanmıyorum askerlık sorunu oldugunu ıst kuluplerı bılekı fatıh onlarda top oynar bu ısı yuzkere bıtırmıslerdı baskan duy sesımızı bıtır su transferı fatıh tekke

Yorum

• cobts28 yeter da gardaşım. Giresunluyun muhtemelen sen de giresunlusun. ama ağzını 120 diye açıyorsun. Daha geçen gün mali tablo çizildi aç oku onları. Yeter daa yeter
                  istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cobts28 yeter da gardaşım. Giresunluyun muhtemelen sen de giresunlusun. ama ağzını 120 diye açıyorsun. Daha geçen gün mali tablo çizildi aç oku onları. Yeter daa yeter
                    Ben trabzonsporu düşünüyorum dostum borç 200 trilyona vurursa ne yapıcagız.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cobts28 yeter da gardaşım. Giresunluyun muhtemelen sen de giresunlusun. ama ağzını 120 diye açıyorsun. Daha geçen gün mali tablo çizildi aç oku onları. Yeter daa yeter
                      arkadaş yeni öğreniyor baskı yapmayın.

daha önce her mesajında giray'a sataşma vardı, şimdi de 120ye takılmış vaziyette.

Rabbim şifa versin.
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Borç 120 trilyon transfer zor dostum.
                        ne borçmuş bu sanki bugün ödenecek borç.bunların hepsi vadeli borçlar ve gelirler dengeliyor bu borçları.

büyük klubün borcu olur.gs nin 250 trilyon borcu var geçen yılki transfer harcaması 50 trilyon.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne borçmuş bu sanki bugün ödenecek borç.bunların hepsi vadeli borçlar ve gelirler dengeliyor bu borçları.

büyük klubün borcu olur.gs nin 250 trilyon borcu var geçen yılki transfer harcaması 50 trilyon.
                          2,yıl sonra bana hak vereceksiniz.

Yorum

• trabzonspor borçtan batmaz kimse merak etmesin...

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2,yıl sonra bana hak vereceksiniz.
                              hiçbirzaman hak veremem.sadece hes projesinin kağıtları borcun yarısını karşılıyor.sat elindeki en değerli 3-4 futbolcuyuda al sana borç bitti.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Tekke haricinde ;

Diğer saydıklarınız küçük takımların büyük oyuncusu olur.

Gördük Tabata'yı,Agustine.

Dolayısıyla onlara harcayağımız parayı başka yerlerde değerlendirmemiz gerekir.

Kaldı ki hepsi yabancı oyuncu genç-gurbetçi- oyunculara yönelmemiz gerekir.
                                Makukula için küçük takımın büyük topçusu olur diyorsanız bize gelen forvet oyuncusunun Türkiye standartının çok üzerinde olması gerek..
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Çalışıyor...
                                X