Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Paralar ödensin.
    Küskün oyuncuların gönlü alınsın.
    FIFA'lık olmadan 1-2 yabancı elden çıkarılsın.
    Brüls ve Göksu geri çağrılsın.

Bunlardan sonra şartlar elverirse transfer yapılsın.
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allaha şükür takımda işler iyi gidiyor. Şenol Hoca'nın getirilmesi yapılabilecek en iyi şeydi. Geriye yapılacak sadece iki şey kaldı. Bir kaptan Fatih'in dönüşü(ki bugün maça gelmesi ve hocanın konuşmaları bu konuda ip uçları veriyor) ve süper bir oyun kurucu alınması. Sonra gelsin şampiyonluklar gitsin şampiyonlar ligi çeyrek finali...
      yavas biraz sn ilk once bi sampiyon olda

Yorum

• forvet transferi kesinlikle biritilmeli, tabiki bu isimde Fatih Tekke olmalı...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Paralar ödensin.
          Küskün oyuncuların gönlü alınsın.
          FIFA'lık olmadan 1-2 yabancı elden çıkarılsın.
          Brüls ve Göksu geri çağrılsın.

Bunlardan sonra şartlar elverirse transfer yapılsın.
          Brüls ve göksu nun bu takimda is yapacak düzeyde oldugunu sanmiyorum,özellikle göksu biraz daha pismeli.

Diger maddelerine katilmakla birlikte bir forvet daha dogrusu fatih tekke transferini de bunlara eklemek gerekir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Devre arasında inşallah fatih gelir...

Yattarada fatihin gelişiyle kendini bulcağından eminim asistlerini konuşturcaktır.Ama yattarayı gönderirler kesin...

Bu durumdada fatihin kafa gollerinden biraz az seyredebiliriz....

Yorum

• Arkadaşlar Fatih Tekkeyle alakalı askerliği problem yaratıyor gibi açıklamalara kesinlikle inanmayın.Kaptanın böyle bir sıkıntısı yok.Kaldıki avrupada gününü doldurmamış olsa bile son çıkan kanuna göre en az 5 yıl daha askere gitmeden oynama hakkı var bizdede 3 yıl daha oynabileceğini düşünürsek kalan zamandada gider bi avrupa takımında bu süreyi doldurur.Bakın kanun çok açık...

Cumhurbaşkanı Gül, (A) Milli Takım kadrolarında yer alan ve uluslararası yarışmalarda ilk 3 dereceye giren sporcuların 38 yaşına dek askerliklerini tecil edebilmelerini öngören yasayı onayladı. 5768 sayılı Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olup hizmetinin özelliği nedeniyle sevkinin ertelenmesine ihtiyaç duyulan kamu personelinden, devlet veya kendi hesaplarına yurtiçinde veya dışında görev, staj, yüksek lisans, ihtisas veya doktora yapmaları nedeniyle aranan yaş sınırını 33'ten 35'e çıkarıyor.

(A) Milli Takım, Olimpiyat Oyunları, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları ile uluslararası müsabakalarda ilk 3'e giren ve bu dereceleri alan takımların kadrolarında yer alan etkin spor yaşamını sürdüren sporcuların askerlikleri ise 38 yaşını doldurdukları yılın sonuna dek tecil ediliyor.

Profesyonel 1. ve 2. futbol liglerinde yer alan takımların kadrolarında bulunan profesyonel futbolcuların, 3 ve daha fazla ligi bulunan diğer spor dallarında en üst 2 ligde yer alan takımlar ile en az 2 ligi bulunan spor dallarında da en üst ligde yer alan takımların uluslararası kuralların öngördüğü sayıdaki sporcuları da askerliklerini 38 yaşına dek erteleyebilecekler.
              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• bugun ibb -gs macinda ibb li serhati gordum cok akilli yetenekli paslari ve top saklamasi iyi geldi bana
                daha once dikkat etmemistim
                bu oyuncu hakkinda bilgisi olan var mi?
                biz neden onu almadik da tjikoyunu aldik
                gecen sene ibbde deilmiydi?
                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Tekke'nin bu askerlik mevzusu benim de kafamı kurcalamaya başladı.

Eğer Fatih'in askerliği 21 gün yapıp gelme düşüncesi varsa (bence en doğal hakkıdır) muhtemelen sezon sonu askerliğini yapıp sözleşmesi de ağustosta bittiği için aynı Nihat'ta olduğu gibi sezon başına doğru takıma katılabilir. Bonservis durumu da olmadığı için maliyet sorunu da olmaz. Ben işkillenmeye başladım, yönetim ve Tekke'nin bu konuda bir ortak kararı olabilir. Muhtemelen devre arası Zenit bırakmıyor falan derler, maddi sıkıntı var derler ve bu transferi yaza bırakırlar.

Ben Tekke'nin hemen 1 Ocak'ta imzalayıp gelmesini dört gözle bekliyorum ama işlerin yukarıda yazdığım gibi gideceğini düşünmeye de başladım. Ocak ayı yaklaştıkça bu işin rengi belli olur. O zaman bu askerlik mevzusu ya gerçekten transfere engel olur ya da bir söylentiden ibaret olarak kalır.

Trabzonspor'da dört ay fazladan forma giyebilmek için 21 gün askerlik yerine 15 ay askerlik yapmayı göze alabilmek...

Her ne şekilde olursa olsun bu transferle ilgili kesinlikle yazın olduğu gibi taraftarlarımızla dalga geçilmemelidir. Her iki taraf da olayı germeden işi çabucak halletmeye bakmalı, yaza kalacaksa da bizi sürüncemede bırakmadan tatmin edecek açıklamalar yapılmalıdır. Fatih devre arası alınmazsa forvette görülen bariz eksikliğe uygun geçici bir çözüm bulunmalıdır. Bu transfer kiralık tecrübeli veya uzun vadede takıma çok şey katacak, eldeki forvetlerin stilinden çok Tekke misali komple bir golcü olabilecek genç bir isim olabilir.

Devre arası önceliğimiz forvet transferi halledildikten sonra klübün mali yapısı ve yarışmacı durumu göz önüne alınarak eksik görülen mevkilerden en önemlisine en fazla bir tane sağlam bir adam alınarak transfer kapatılmalıdır. Devre arası takımı komple yenilemek gibi fantezilere hiç girişilmemelidir. Ekstra durum olarak gönderilebilecek bazı oyuncuların yerinin doldurulması amacıyla transfer yapılabilir.

Bir parantez de Barış'a açmak istiyorum. Süper ligde oynayabileceği bir takıma kiralanabilir veya Karadenizspor'un play-off grubuna kalması halinde takımı bir üst lige çıkarmak için oraya da gönderilebilir. Bu gönderme bir sürgün şeklinde değil de oynayarak yetişme şeklinde olmalıdır.

Yattara, Gökhan, Sylva gibi isimlerin kaderi sanırım Şenol Güneş'in son kararına göre şekillenecek...
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• fatih neden 15 ay askerlik yapsın 4 yıllık universite mezunu değil mi bu adam ,spor akademisinde okumuyormuydu
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar Fatih Tekkeyle alakalı askerliği problem yaratıyor gibi açıklamalara kesinlikle inanmayın.Kaptanın böyle bir sıkıntısı yok.Kaldıki avrupada gününü doldurmamış olsa bile son çıkan kanuna göre en az 5 yıl daha askere gitmeden oynama hakkı var bizdede 3 yıl daha oynabileceğini düşünürsek kalan zamandada gider bi avrupa takımında bu süreyi doldurur.Bakın kanun çok açık...

Cumhurbaşkanı Gül, (A) Milli Takım kadrolarında yer alan ve uluslararası yarışmalarda ilk 3 dereceye giren sporcuların 38 yaşına dek askerliklerini tecil edebilmelerini öngören yasayı onayladı. 5768 sayılı Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olup hizmetinin özelliği nedeniyle sevkinin ertelenmesine ihtiyaç duyulan kamu personelinden, devlet veya kendi hesaplarına yurtiçinde veya dışında görev, staj, yüksek lisans, ihtisas veya doktora yapmaları nedeniyle aranan yaş sınırını 33'ten 35'e çıkarıyor.

(A) Milli Takım, Olimpiyat Oyunları, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları ile uluslararası müsabakalarda ilk 3'e giren ve bu dereceleri alan takımların kadrolarında yer alan etkin spor yaşamını sürdüren sporcuların askerlikleri ise 38 yaşını doldurdukları yılın sonuna dek tecil ediliyor.

Profesyonel 1. ve 2. futbol liglerinde yer alan takımların kadrolarında bulunan profesyonel futbolcuların, 3 ve daha fazla ligi bulunan diğer spor dallarında en üst 2 ligde yer alan takımlar ile en az 2 ligi bulunan spor dallarında da en üst ligde yer alan takımların uluslararası kuralların öngördüğü sayıdaki sporcuları da askerliklerini 38 yaşına dek erteleyebilecekler.
                      tekkenin transferi imkansız agustos ayına kadar hemde kulübüyle sözleşmesi sürüyor.120 trilyon borçla tekkenin transferi imkansız ancak sezon sonu bonservisini eline aslırsa.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fatih neden 15 ay askerlik yapsın 4 yıllık universite mezunu değil mi bu adam ,spor akademisinde okumuyormuydu
                        Bunu bilmiyordum ama yine 21 gün yapmak varken 6/12 ay yapmak var... Bir hafta sonra askere gidecek birisi için bu farkın çok büyük olmasını mazur görün.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunu bilmiyordum ama yine 21 gün yapmak varken 6/12 ay yapmak var... Bir hafta sonra askere gidecek birisi için bu farkın çok büyük olmasını mazur görün.
                          aynen öyle bu transfer ancak yazın gerçekleşir.

Yorum

• Yırtıcı bir forvet.
                            Yerli bir Kaleci.
                            ve orta sahadaki fazlalıklar yerine ilk 11'i zorlayacak sıkı yedeklere ihtiyacımız var.
                            Forvetin ismi belli.Kalede Onur'un gelecek vadettiği belli.Sabır ile oynatılmalı.O adamda iş var çünkü.
                            Orta sahada Tjikuzu'dan tutunda Engin Baytara kadar aşırı yığılma var bu oyuncuları ya kiralık gönderelim ya satalım yerlerine Stoper yada forvet koyalım.Stoperde yada forvette oyuncular cezalı yada sakat olduklarında yerlerini dolduracak adamımız yok.
                            "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                            "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                            43 Kütahya
                            41 Kocaeli

Yorum

• İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yırtıcı bir forvet.
                              Yerli bir Kaleci.
                              ve orta sahadaki fazlalıklar yerine ilk 11'i zorlayacak sıkı yedeklere ihtiyacımız var.
                              Forvetin ismi belli.Kalede Onur'un gelecek vadettiği belli.Sabır ile oynatılmalı.O adamda iş var çünkü.
                              Orta sahada Tjikuzu'dan tutunda Engin Baytara kadar aşırı yığılma var bu oyuncuları ya kiralık gönderelim ya satalım yerlerine Stoper yada forvet koyalım.Stoperde yada forvette oyuncular cezalı yada sakat olduklarında yerlerini dolduracak adamımız yok.
                              sen resmen yeni bir takım önermişin kulübün borcu 120 trilyon sana uysa yönetim kulübe kilit vurulur..Devre arası transfer kime yaramışki bize faydalı olsun mevcut yabancılardan 1,yada ikisi giderse ucuz örnegin maliyeti 2,milyon euro olan yıldız adayı balkan blogu ülkelerinden 1,oyuncu kadroya katılabilir.

Yorum

• Tekke olmayacak, olamayacak ise, Kris Boyd kaçmamalı..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X