Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yerli piyasada alınabilecek en iyi stoper Ali Turan'dır bana göre.
    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Ali Turan çok kart görüyor. Bu inanılmaz bir dezavantaj.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Ali Turan eğer Egemen giderse düşünülecek ilk isim bana göre.
        Aykut'u da bugün seyrettim ve beğendim.
        Ve tabii ki sinirlendim.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Arkadaşlar yapmayın hiç mi Ali Turan ı izlemediniz.Bildiğiniz kasap o adam yahu.
          Dallas Mavericks
          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Ali Turan yaptığı savunma,çevikliği ve sürati ile ligin en iyi savunmacılarından.Kasaplık savunma oyuncularının sahip olması gerekn bir özellik.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar yapmayın hiç mi Ali Turan ı izlemediniz.Bildiğiniz kasap o adam yahu.
              Evet kasap. Ama iyi kasap.
              Ben de Ali Turan'ı çok beğeniyorum. Aydın da Eren de iyiler. Zaten çok az gol yemeleri bunu kanıtlıyor.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ali Turan'ın sözleşmesi yaza sona eriyor. Ne dersiniz?
                Hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Eskişehirspor'daki Koray Arslan'ı beğeniyorum ben. Her maç belli bir performansla oynuyor ve o performansın altına düşmüyor. Bana göre en iyi Türk sağbeklerden.

En son Kaan tarafından düzenlendi; 20.12.2009, 00:12.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali Turan yaptığı savunma,çevikliği ve sürati ile ligin en iyi savunmacılarından.Kasaplık savunma oyuncularının sahip olması gerekn bir özellik.

görüşünü ilginç buluyor ama saygı duyuyorum.

O zaman Ayman ı neden yolladık o da çok iyi bir kasaptı.

Bir savunma oyuncusu sert olmalıdır bu doğru ama bu sertlik kasaplık boyutunda çirkeflik yapacak kadar olmamalıdır.Zaten bu tarz adamlarda en fazla Kayserispor da oynar
                  Dallas Mavericks
                  .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Ali Turan Kayserispor'u bırakmaz.

Yorum

• alkmaar'da Ari vardı..kulübüyle sorunlar yasıyor yanılmıyorsam..

bence forvette iş yapar

Yorum

• İnanın Egemen'e de başka takım taraftarları öyle diyordur fakat bize öyle gelmiyor. Ali Turan'ı son maçta izledim. Hızlı, teknik, hırslı, çevik. İleriye çıkıyor. Boylu. Önemli özellikleri var. Sözleşmesi sona eriyor. Kaptan. '83 doğumlu. Bence gelecek sezon için incelenmesi gereken bir oyuncu
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Brüls Fifa'ya sikayet etmemis, sadece eger önümüzdeki sezon da oynayamazsa kontratini feshetmek icin Fifa'ya basvuracakmis. Zannedersem kontratiyla alakali Trabzonspor'un yerine getirmedigi bir sart var.
                          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            görüşünü ilginç buluyor ama saygı duyuyorum.

O zaman Ayman ı neden yolladık o da çok iyi bir kasaptı.

Bir savunma oyuncusu sert olmalıdır bu doğru ama bu sertlik kasaplık boyutunda çirkeflik yapacak kadar olmamalıdır.Zaten bu tarz adamlarda en fazla Kayserispor da oynar
                            Sezon sonu en fazla nerde oynayabilecğini hep birlikte görüceğiz.Ali Turan'la Avrupa bir kaç kulübün ilgilendiğini duymuştum.Yakın zamanda Gs'nin devrede olduğunu duydum.
                            Ben ne Ayman'ın nede Hüseyin'in kadrodan ayrılmasına sıcak bakmadım.Gönderilme sebepleride kasap olmaları değil.Topu iyi kullanamamalarıydı.

Yorum

• Ben kasap masap anlamam.
                              Bildigim tek sey, Takimimiza "sert" oynayan Oyuncular gerekli cünkü cok "yumusak" bir Takimimiz var.
                              Söyle bir Ali Turan, Ayhan Akman vs. tarzi Adam lazim.
                              Siz artik kasapmi dersiniz yoksa cirkefmi bilemem ama biraz sert Futbolsu SART!
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu Ali Turan da da ne cevherler varmış bir anda ligin en iyi stoperi oldu.Sene sonu sözleşmesi bitiyor herhalde ondandır.Ucuz etin yahnisi misali
                                Dallas Mavericks

Yorum

Çalışıyor...
                                X