Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Boyd Galatasaray'a gidecek büyük ihtimalle.
    O zaman gs 4 4 2ye döner, bu ligi de alır götürür..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Galatasaray asla 4-4-2 ye donmez donemez Riijkard oynatmiyor 4-4-2 yi vazgecmez 4-5-1 (4-3-3 aslinda).

Iskocya liginde ben bile gol atarim

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galatasaray asla 4-4-2 ye donmez donemez Riijkard oynatmiyor 4-4-2 yi vazgecmez 4-5-1 (4-3-3 aslinda).

Iskocya liginde ben bile gol atarim
        o zaman ya Boyd'u almayacak ya da Baros'u yedek bırakacak..
        İskoç ligi'nde gol atabilir misin bilmiyorum ama herhangi bir ligde 0,5'e yakın bir gol ortalaman var ise Trabzonspor'a bekleriz seni de..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Var ps3 de oynadigim ligde ortalamam 0.75 Ben ligin kalitesinin bizimkinle kiyasliyamicamizi diyorum sen diyorsunki gel sen oyna ozaman Forvete Boyd gitsin Galatasarayla anlasin bize gelmesin bi zahmet

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• bu yonetim ne bu sene nede seneye transfer yapmıcak senol gunesi aldı transferi kapattı bide fatih tekkeyi alır tamamen kapatır ama yonetim sunu unutmasın bu takıma cok adam lazım çok
            bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu yonetim ne bu sene nede seneye transfer yapmıcak senol gunesi aldı transferi kapattı bide fatih tekkeyi alır tamamen kapatır ama yonetim sunu unutmasın bu takıma cok adam lazım çok
              fatihi alcaksa yine ii bn ondn bile supheliyim

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Var ps3 de oynadigim ligde ortalamam 0.75 Ben ligin kalitesinin bizimkinle kiyasliyamicamizi diyorum sen diyorsunki gel sen oyna ozaman Forvete Boyd gitsin Galatasarayla anlasin bize gelmesin bi zahmet
                Tamam..

Yorum

• Takımda aslında forvet dışında bariz bir mevki eksiği yok. Bence devre sonundaki puan durumuna göre belirlenmeli transfer politikası.
                  "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Forvetle birlikte ortasahada tecrübeli çift yönlü kaliteli bir oyuncunun eksikliği beliregin şekilde hissediliyor.
                    Devre arası yönetimin bir şekilde Brüls-Atiba-Tekke'yi kadroya katmaya çalışacağını düşünüyorum.

Yorum

• 18-JERMAINE PENNANT
                      İngiliz futbolcu kariyerine Notss County'de başladı. Buradan Arsenal'e transfer olan kanat oyuncusu 4 sezonda yeterince forma şansı bulamadı ve daha sonra sürekli olarak bir yerlere kiralandı. 2006 yılında Liverpool'a transfer olan İngiliz, üç sezon buarada kalmasına rağmen beklenen patlamayı bir türlü yapmadı ve Portsmouth'a kiralandı. Sezon başında kirası biten oyuncu İspanya Ligi takımlarından Zaragoza'ya transfer olarak yok olmama savaşı veriyor.

Ne düşünüyorsunuz ?
                      Liverpool'da sağ kanatta neler yapabildiğini gördük
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Arkadaşlar fener maçıyla alakalı yapılan çalışmaya fikir olarak dahi olsa yardımcı olalım müthiş işler planlanıyor...
                        61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                        RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          18-JERMAINE PENNANT
                          İngiliz futbolcu kariyerine Notss County'de başladı. Buradan Arsenal'e transfer olan kanat oyuncusu 4 sezonda yeterince forma şansı bulamadı ve daha sonra sürekli olarak bir yerlere kiralandı. 2006 yılında Liverpool'a transfer olan İngiliz, üç sezon buarada kalmasına rağmen beklenen patlamayı bir türlü yapmadı ve Portsmouth'a kiralandı. Sezon başında kirası biten oyuncu İspanya Ligi takımlarından Zaragoza'ya transfer olarak yok olmama savaşı veriyor.

Ne düşünüyorsunuz ?
                          bu adamın bize gelmesi mucize
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            18-JERMAINE PENNANT

Ne düşünüyorsunuz ?
                            Evet süper bir oyuncu yetenek. fakat bu oyuncu da aynı ankaragücündeki aydın karabulut gibi. sağ bekine yardım etmiyor hiç. Zaten liverpooldan o yüzden yollandı. Bize uymaz bence.

Yorum

• Devre arası mutlaka bir kaleci alacağız.
                              Duruma göre ya vasatın üstü bir yabancı ya da genç bir Türk kaleci olacak.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Trabzonspor’dan Mucha’ya kanca

Tony Sylva’dan memnun olmayan, Tolga Zengin’i de yetersiz bulan Trabzonspor, Jan Mucha’yı bitirmek üzere. Bordo-Mavililer’in Slovak file bekçisi için, eldiven giydiği Legia Varşova ile anlaşmaya çok yakın olduğu bildirildi. Trabzonspor’un, Mucha’nın bonservesi için Polonya ekibiyle 1.5 milyon euroya el sıkıştığı ifade edildi. Slovakya Milli Takımı’nın da kalesini koruyan 27 yaşında ve 1.89 boyundaki Mucha ile de yıllık 750 bin euroya anlaşma sağlandığı vurgulandı. Slovak file bekçisinin Ocak’ta kadroya katılması bekleniyor.

star gazete
                                "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

Çalışıyor...
                                X