İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray asla 4-4-2 ye donmez donemezRiijkard oynatmiyor 4-4-2 yi vazgecmez 4-5-1 (4-3-3 aslinda).
Iskocya liginde ben bile gol atarim
İskoç ligi'nde gol atabilir misin bilmiyorum ama herhangi bir ligde 0,5'e yakın bir gol ortalaman var ise Trabzonspor'a bekleriz seni de..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
bu yonetim ne bu sene nede seneye transfer yapmıcak senol gunesi aldı transferi kapattı bide fatih tekkeyi alır tamamen kapatır ama yonetim sunu unutmasın bu takıma cok adam lazım çokbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yonetim ne bu sene nede seneye transfer yapmıcak senol gunesi aldı transferi kapattı bide fatih tekkeyi alır tamamen kapatır ama yonetim sunu unutmasın bu takıma cok adam lazım çok
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar ps3 de oynadigim ligde ortalamam 0.75Ben ligin kalitesinin bizimkinle kiyasliyamicamizi diyorum sen diyorsunki gel sen oyna ozaman Forvete
Boyd gitsin Galatasarayla anlasin bize gelmesin bi zahmet
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
18-JERMAINE PENNANT
İngiliz futbolcu kariyerine Notss County'de başladı. Buradan Arsenal'e transfer olan kanat oyuncusu 4 sezonda yeterince forma şansı bulamadı ve daha sonra sürekli olarak bir yerlere kiralandı. 2006 yılında Liverpool'a transfer olan İngiliz, üç sezon buarada kalmasına rağmen beklenen patlamayı bir türlü yapmadı ve Portsmouth'a kiralandı. Sezon başında kirası biten oyuncu İspanya Ligi takımlarından Zaragoza'ya transfer olarak yok olmama savaşı veriyor.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18-JERMAINE PENNANT
İngiliz futbolcu kariyerine Notss County'de başladı. Buradan Arsenal'e transfer olan kanat oyuncusu 4 sezonda yeterince forma şansı bulamadı ve daha sonra sürekli olarak bir yerlere kiralandı. 2006 yılında Liverpool'a transfer olan İngiliz, üç sezon buarada kalmasına rağmen beklenen patlamayı bir türlü yapmadı ve Portsmouth'a kiralandı. Sezon başında kirası biten oyuncu İspanya Ligi takımlarından Zaragoza'ya transfer olarak yok olmama savaşı veriyor.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18-JERMAINE PENNANT
Yorum
-
Trabzonspor’dan Mucha’ya kanca
Tony Sylva’dan memnun olmayan, Tolga Zengin’i de yetersiz bulan Trabzonspor, Jan Mucha’yı bitirmek üzere. Bordo-Mavililer’in Slovak file bekçisi için, eldiven giydiği Legia Varşova ile anlaşmaya çok yakın olduğu bildirildi. Trabzonspor’un, Mucha’nın bonservesi için Polonya ekibiyle 1.5 milyon euroya el sıkıştığı ifade edildi. Slovakya Milli Takımı’nın da kalesini koruyan 27 yaşında ve 1.89 boyundaki Mucha ile de yıllık 750 bin euroya anlaşma sağlandığı vurgulandı. Slovak file bekçisinin Ocak’ta kadroya katılması bekleniyor.
star gazete"ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
Yorum