Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sezer Öztürk,Murat Ceylan,Mustafa Pektemek İstanbul kulüplerinin gözüne ilişmeden bir an önce bu takıma kazandırılmalı.
    Engin-Sezer
    Tolga-Murat
    Tjıkuzu-Pektemek takasları devre denenebilir.
    Ömer Aysan gerçekten sağbek sıkıntımızı giderdi ancak müzmin sakat durumu var Orhan Şam-Tayfun takasıda bunlara ilave edilebilir.
    İyi güzel yazmışsın ama;
    Tabatayı 8.5 Milyon Euroya,İsmaili 6.5 Milyon Euroya satan takım en iyi oyuncusunu 2 sezondur oynamayan Tolga ile neden takas etsin??
    Etse bile en az 4-5 Milyon euro ister....

Tijukuzuyu veri Pektemeki almak için de en azından üste 2-3 milyon euro vermek lazım...

Bu oyuncuların kısa vadede bize fazla bi katkısı olucagını da düşünmüyorum,bu kadar borç içinde alınması çok gereksiz oyuncular..

Ayrıca bu 3 oyuncu ile de İstanbul takımları ilgileniyor...

Yorum

• Anadolu takımlarını neden salak sanıyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyi güzel yazmışsın ama;
        Tabatayı 8.5 Milyon Euroya,İsmaili 6.5 Milyon Euroya satan takım en iyi oyuncusunu 2 sezondur oynamayan Tolga ile neden takas etsin??
        Etse bile en az 4-5 Milyon euro ister....

Tijukuzuyu veri Pektemeki almak için de en azından üste 2-3 milyon euro vermek lazım...

Bu oyuncuların kısa vadede bize fazla bi katkısı olucagını da düşünmüyorum,bu kadar borç içinde alınması çok gereksiz oyuncular..

Ayrıca bu 3 oyuncu ile de İstanbul takımları ilgileniyor...
        Beşiktaş'ın o paraları verdiğine kesinlikle inanmıyorum orda bir usülsüzlük var.
        Zaten birebir takas etmezler üstlerine biraz para verilecek mutlaka.
        Yakın zamanda İstanbul kulüpleri devreye girdiğinde fiyatları iki kat artacak.
        Sezer ve Pektemek takıma direk katkı yapacak oyuncular.

Yorum

• O paraların ben de usulsüz oldugunu düşünüyorum,ama o fiyatlardan sonra çıkıpta Trabzonspora 1-2 Milyon Euroya Murat Ceylan'ı verirlerse,bu transfer işlerini denetleyenler işe el atar??
          Murat Antepin en degerli oyuncusudur,çok beğendigim bi oyuncudur ama 5 Antepin istecegi parayı edecek bi oyuncu degildir....

Mustafa Pektemeki tartışmak istemiyorum ama Sezer şu takımda kimin yerin oynar mesela???

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaş'ın o paraları verdiğine kesinlikle inanmıyorum orda bir usülsüzlük var.
            Zaten birebir takas etmezler üstlerine biraz para verilecek mutlaka.
            Yakın zamanda İstanbul kulüpleri devreye girdiğinde fiyatları iki kat artacak.
            Sezer ve Pektemek takıma direk katkı yapacak oyuncular.
            yok abi yapmayın ya
            borsaya da usülsüz bildiremezler heralde
            hemde iki kulüp?
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Şu borsa işlerinden çok anlamam bir arkadaşım Tabata ve İsmail transferinden Beşiktaş'ın karlı çıktığını söylemişti.
              Borsada Beşiktaş ödediği transfer ücretlerini gider hanesine yazıp bi şekilde kar ediyormuş.Tüpçü ve Antep başkanın yakın ilişkileri ödenen bonservis parasının Antep kasasından bir anda kaybolmasına sebep olabilir.

Sezer şu takımda Colman'ı kesebilir kişisel kanaatim.

Pektemek yerli forvetler içerisinde gelecekte en umutlu olduğum oyuncu.Tek eksiği yeterince süratli olamaması.Zor pozisyonlarda güzel gol vuruşlerı çıkarabilen,ayaklarına hakim ve kafa vuruşlarında oldukça etkili.Özellikle kafa toplarındaki zamanlaması oldukça iyi.

Yorum

• Makukula Kayseri'de kirâlık ve öğrendiğime göre Kayseri'nin 2,5 milyon Euro'ya transfer opsiyonu var.

Makukula'yı unutun. Tekke dışında iyi bir forvet alternatifimiz var mı?
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Eğer Fatih Tekke alınmazsa Moritz'i kaçırmamalıyız.
                  "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• bugun ibb -gs macinda ibb li serhati gordum cok akilli yetenekli paslari ve top saklamasi iyi geldi bana
                    daha once dikkat etmemistim
                    bu oyuncu hakkinda bilgisi olan var mi?
                    biz neden onu almadik da tjikoyunu aldik
                    gecen sene ibbde deilmiydi?
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Makakula Hakkında şöyle bir bilgi aldım..

"Kayserispor Sezon sonunda Benfica Kulübüne 2,5 milyon Euro öderse Makakula'yı 3 yıllığına kadrosuna katabilecektir.Bu durumda Benfica kulübünün Kayserispor 'un izni olmadan Makukula'nın bonservisini başka bir kulübe vermesi mümkün değildir."
                      Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                      Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Allaha şükür takımda işler iyi gidiyor. Şenol Hoca'nın getirilmesi yapılabilecek en iyi şeydi. Geriye yapılacak sadece iki şey kaldı. Bir kaptan Fatih'in dönüşü(ki bugün maça gelmesi ve hocanın konuşmaları bu konuda ip uçları veriyor) ve süper bir oyun kurucu alınması. Sonra gelsin şampiyonluklar gitsin şampiyonlar ligi çeyrek finali...

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          moritz ve julio ofansa dönük orta saha oyuncusu. Takimda cok iyi alternatiflerimiz olur.
                          moritzin daha çok fırın ekmek yemesi lazım,çok yavaş bizde bu haliyle iş yapamaz,küçük takım topçusu
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kayserisporda oynayan Ömer Sismanoglu bizim ilgilendigimiz bir oyuncu degilmiydi. ?

St. Pauli de oynuyordu.
                            mahmut aksu geçen kadırgada söylemişti,görüşmüşler almanyada kendisiyle ancak o dönem seçim telaşı olduğundan kayseri erken davranıp almış.. herzamanki yönetim beceriksizlikleri kısaca
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Devre arası için çok tarnsfere ihtiyaç yok.Gündemde olan Fatih transferi biterse yeterli bence.Diğer mevkiler oldukça alternatifli.
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4 tane transfer diyorum:

1. Fatih Tekke
                                2. Julio Cesar (antep)
                                3. Moritz (kasimpasa)
                                4. Ariza Makakula

dördünündecok yarari olur bize.
                                Fatih Tekke haricinde ;

Diğer saydıklarınız küçük takımların büyük oyuncusu olur.

Gördük Tabata'yı,Agustine.

Dolayısıyla onlara harcayağımız parayı başka yerlerde değerlendirmemiz gerekir.

Kaldı ki hepsi yabancı oyuncu genç-gurbetçi- oyunculara yönelmemiz gerekir.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Çalışıyor...
                                X