Bugün Salzburg evinde Lazio'yu yenmiş.Salzburg'un golleri Afolabi ve Tchoyi'den gelmiş.Özellikle Tchoyi'nin golü görülmeye değer.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun fener macina baktim,twentede 15 numarali bir oyuncu vardi,tek kelimeyle mukemmel bir topcu,orta sahaya oyle bir adam lazim..bi de su twentede ki ruiz bizim bryan ruiz mi acaba..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiroslav Stoch
1 Milyon EuroBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechelsede oynuyor twentede kiralık kadroya giremiyor chelse deI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechelsede oynuyor twentede kiralık kadroya giremiyor chelse denedense hiç sanmiyorum
En son Aker tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 23:36.
Yorum
-
İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlabilirsek eğer elimizi çabuk tutarız umarım cunku gercekten iyi oyuncu gibi gozuktu maçta. He Chelsea da orasi ayrı tabi alabilirseknedense hiç sanmiyorum
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeisuke Honda Venlo 2.lig iken özkan sümerin önerdiği bir topçuydu trabzonspora geçen sene galatasarayın gündemine gelmişti artık alınması imkansız bonservisi 10 milyon eurodan açılıyoKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizde twentenin yaptigi gibi boyle yetenekli olup kadroya giremeyen oyunculari 1,2 yilligina kiralama isini el atmaliyiz..tabi en iyisi elini cabuk tutup buyuk takimlardan once boyle oyunculari bonservisiyle almak..millet onceden kesfediyo ,takip ediyo uzun sure sonra aliyor..biz ne yapiyoruz baska birini izlemeye giden hoca takimdaki baska birini begeniyor hadi bunu alalim bari deyip oyle oyuncu transferi yapiyoruz..
Yani bu sistemle ancak iyi bir takım olabilirsin. Şampiyon bir takım olman çok zor.
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaparız ama o zaman da Twente gibi takım oluruz. Yani şampiyonların hep altında. Ama zaten öyleyiz diyeceksin haklısın.
Yani bu sistemle ancak iyi bir takım olabilirsin. Şampiyon bir takım olman çok zor.
Yorum
-
İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyle diyosunda bugun twentenin oynadigi futbolu turkiyede hicbir takim oynayamaz..yanlis anlasilmasin ben sadece bugunku maca gore konusuyorum,adamlar nasil top oynadilar yahu hayretler icinde izledim ve dedigin gibi bu takim hollanda liginde orta sira takimi,hayret ki ne hayret..
Yorum
-
Yorum
Yorum