Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Salzburg evinde Lazio'yu yenmiş.Salzburg'un golleri Afolabi ve Tchoyi'den gelmiş.Özellikle Tchoyi'nin golü görülmeye değer.
    Award winning football website. Among the best for latest highlights & football stats. Join our vibrant community & the forums that never sleep.

Yorum

• hayırlı olsunlar falan hayırdır birini mi aldık? daha transfer sezonu başlamadan
      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• bugun fener macina baktim,twentede 15 numarali bir oyuncu vardi,tek kelimeyle mukemmel bir topcu,orta sahaya oyle bir adam lazim..bi de su twentede ki ruiz bizim bryan ruiz mi acaba..

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugun fener macina baktim,twentede 15 numarali bir oyuncu vardi,tek kelimeyle mukemmel bir topcu,orta sahaya oyle bir adam lazim..bi de su twentede ki ruiz bizim bryan ruiz mi acaba..
          Ta kendisi...
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Miroslav Stoch kesinlikle almalıyız 15 numara g.gönülü mahvetti
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Miroslav Stoch

1 Milyon Euro

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                chelsede oynuyor twentede kiralık kadroya giremiyor chelse de
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zaman alamayız..

Yorum

Alabilirsek eğer elimizi çabuk tutarız umarım cunku gercekten iyi oyuncu gibi gozuktu maçta. He Chelsea da orasi ayrı tabi alabilirsek nedense hiç sanmiyorum
                    En son Aker tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 23:36.

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alabilirsek eğer elimizi çabuk tutarız umarım cunku gercekten iyi oyuncu gibi gozuktu maçta. He Chelsea da orasi ayrı tabi alabilirsek nedense hiç sanmiyorum
                      bizde twentenin yaptigi gibi boyle yetenekli olup kadroya giremeyen oyunculari 1,2 yilligina kiralama isini el atmaliyiz..tabi en iyisi elini cabuk tutup buyuk takimlardan once boyle oyunculari bonservisiyle almak..millet onceden kesfediyo ,takip ediyo uzun sure sonra aliyor..biz ne yapiyoruz baska birini izlemeye giden hoca takimdaki baska birini begeniyor hadi bunu alalim bari deyip oyle oyuncu transferi yapiyoruz..

Yorum

Keisuke Honda Venlo 2.lig iken özkan sümerin önerdiği bir topçuydu trabzonspora geçen sene galatasarayın gündemine gelmişti artık alınması imkansız bonservisi 10 milyon eurodan açılıyo
                        özkan sümeri dinlese idi bizim idarecilerimiz zaten san lorenzoda oynarken nuri albayrak'a yalvardı alalım bu arjantinliyi diye en fazla 2 milyon euro idi o zaman şimdi alsınlarda göreyim bu bahsettiğim kişi Ezequiel Iván Lavezzi napoliye san lorenzo'dan 6 milyon euroya geldi gökhana 6.750 verdiler faruk özak bey ve menajerlerin dayatması ile özkan hoca dinlenmiycekse transfer komitesinde ne işi var dahada ötesi menajerler oyuncu önerecekse transfer komitesi ne işe yarar lavezzi bir örnekti daha niceleri var son 3 yıl içinde benim bildiğim özkan hocaya bunak benzetmesi yapan insalarda var çoğunlukla trabzonspor taraftarı arkadaşlar yaptı bunu
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

bizde twentenin yaptigi gibi boyle yetenekli olup kadroya giremeyen oyunculari 1,2 yilligina kiralama isini el atmaliyiz..tabi en iyisi elini cabuk tutup buyuk takimlardan once boyle oyunculari bonservisiyle almak..millet onceden kesfediyo ,takip ediyo uzun sure sonra aliyor..biz ne yapiyoruz baska birini izlemeye giden hoca takimdaki baska birini begeniyor hadi bunu alalim bari deyip oyle oyuncu transferi yapiyoruz..
                          Yaparız ama o zaman da Twente gibi takım oluruz. Yani şampiyonların hep altında. Ama zaten öyleyiz diyeceksin haklısın.
                          Yani bu sistemle ancak iyi bir takım olabilirsin. Şampiyon bir takım olman çok zor.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yaparız ama o zaman da Twente gibi takım oluruz. Yani şampiyonların hep altında. Ama zaten öyleyiz diyeceksin haklısın.
                            Yani bu sistemle ancak iyi bir takım olabilirsin. Şampiyon bir takım olman çok zor.
                            oyle diyosunda bugun twentenin oynadigi futbolu turkiyede hicbir takim oynayamaz..yanlis anlasilmasin ben sadece bugunku maca gore konusuyorum,adamlar nasil top oynadilar yahu hayretler icinde izledim ve dedigin gibi bu takim hollanda liginde orta sira takimi,hayret ki ne hayret..

Yorum

oyle diyosunda bugun twentenin oynadigi futbolu turkiyede hicbir takim oynayamaz..yanlis anlasilmasin ben sadece bugunku maca gore konusuyorum,adamlar nasil top oynadilar yahu hayretler icinde izledim ve dedigin gibi bu takim hollanda liginde orta sira takimi,hayret ki ne hayret..
                              son 10 maçta seri yapmışlar ve liderler.ayrıca böyle büyük takımlardan öyle futbolcular kiralayabilmen için takımın basında steve mclaren gibi bir hocan olması lazım(tanınmışlık acısından yoksa şenol hocamın pekte eksiği yok bana göre steve den).ayrıca hollanda ligi oturmus bir lig ve futbolcularının gelişimi acısından önemsedikleri bir lig.önce ligimizi marka haline getirmemiz gerekiyorki böyle futbolcuları kadromuza katabilelim.

Yorum

• twnte suan hollanda liginde cok formda
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Çalışıyor...
                                X