Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haa dersen ben Gökhan'ı satarım 5 milyon'a o zaman lafım yok!.
    "53"

Yorum

• Tamam Tanju herkesi alalım anasını satayım, bu adamlar bizi kesin şampiyon yapar...

Zaten şişkin kadromuz var nerde bi gereksiz yazmışsın kusura bakma, bize 3 tane adam lazım ama kalitesi hiç tartışılmayacak futbolcular olacak, olması lazım.

Gs'yle illa takas yapacaksak Gökhan-Kaıta takası yapalım bakalım kabul edecekler mi, illa kazığı yiyen biz mi olmalıyız, zorla kaşınıyoruz vallahi...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Tanju tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökhan Ünal - Aydın, Serkan Çalık, Nonda takası geliyor hep aklıma.
        İnşallah...

Nonda, hayat onda.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Nonda'nın yanına bir de Fatih Tekke koydunmu bu takım leblebi gibi gol atar.
          Özkan SÜMER

Yorum

• FB nin eşleştiği, Lille'de ki Gervinho gibi bir adam lazım bizim forvete.

Yorum

• Gökhan'ı alacakları yok, feybe ile gs'nin nüfus rekabeti başladı yine. Ama yine de gs'ye kapılar kapalı olmalı
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 6 mılyon euro ya aldıgın adama karşılık +33 luk sakatlık problemı olabılecek oyuncuyu Nonda'yı, takımında düşünülmeyen Aydın'ı ( bizde çok mıktarda bulunan), 2 sezondur nerelerde oldugu bellı olmayan Serkan'ı al. Ne kadar güzel transfer politıkalarımız var...
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam Tanju herkesi alalım anasını satayım, bu adamlar bizi kesin şampiyon yapar...

Zaten şişkin kadromuz var nerde bi gereksiz yazmışsın kusura bakma, bize 3 tane adam lazım ama kalitesi hiç tartışılmayacak futbolcular olacak, olması lazım.

Gs'yle illa takas yapacaksak Gökhan-Kaıta takası yapalım bakalım kabul edecekler mi, illa kazığı yiyen biz mi olmalıyız, zorla kaşınıyoruz vallahi...
                  Dostum uslubunu bozma fikirlere saygılı olabilirsin. Bize ne lazım ben de biliyorum Drogba, Terry, Gerarrd bu kadar basit! alıntılama. Sen haklısın özür dilerim.
                  "53"

Yorum

• Gökhan, Ferrari'sine rahat rahat binebilmek için İstanbul'a gitmeye ısrarcı olacaktır.

Yorum

• Gökhan'a karşılık Sabri'yi isteyelim daha iyi olur
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Song bize kaç yaşında geldi?
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Song bize kaç yaşında geldi?
                          Ya dostum anlatamazsın vazgeç
                          "53"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gökhan'a karşılık Sabri'yi isteyelim daha iyi olur
                            Gökhan Zan'da olabılır isimlerıde tutuyo zorluk çıkmaz
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yapma renktaş, koy barışı aydını oynatacağına, aydın kim yaw, şöyle adamların isimlerini yazmayın buraya içim kararıyor bu oyuncuları görünce.

bencede. komsunun topal essegini kisrak gosmenin bir mantigini da goremiyorum.. degil aydin ronaldo olsa eger gs de istenmeyen bir artiksa, ben onu icime sindiremem.. gs -fb dokuntuleri kral olsalar icime sinmiyor, aydin kadar kirk tane aydin bulunur.. bazi islerde de kulubun imaji dusunulmelidir, takoz recepler-fethiler-serkan ozsoylar-oktaylar.sergenler geldi de basimiza gul mu suktu...hele hele baskan ardayi isterim ama bize gelmez dedikten sonra o takimin gedikli yedegini alirsa benim icin sadri sener saygi duyulasi bir sahsiyet olmaz o dakikadan sonra..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökhan Zan'da olabılır isimlerıde tutuyo zorluk çıkmaz
                                evet oda mantıklı
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Çalışıyor...
                                X