İnşallah bir iki gün içinde bombaları patladır başkan ama korkuyorum elimizde patlamasa...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugunku maca bakarak gökhan ve umuttan medet unmayın arkadaşlar ikisindende bir şey olmaz İnşallah en yakın zamanda golcu alırlar.ben pek inanmıyorum ama belki alırlarBiz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
gökhan sorumsuz sahada gezen canı istemedimi oynamayn ukala bir futbolcu.
kimse baskı var demesin.aynı baskı umutada var.
ama adam 'ayranım budur yarısı sudur' diyor çıkıp elinden geleni yapıyor.
gökhan efendi de canı isterse beyimizin belki...Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE alınmasını çok istediğiniz Fatih Tekke düzgün bir santrfor değilmiydi de yıllarca bu takımda oynamasına rağmen neden şampiyon olamadık ? Mantığa bakarmısın yahu hala bir futbolcuyla şampiyonluğun gelebileceğini düşünüyorsunuz pehh.
ayrıca Tekke döneminde fb ve gs geçen seneki gibi olsa zaten şampiyonduk,eğer onu kıyaslıyorsan..anlıycan fırsat teptik,bu senede halimiz ortada; yönetimin hatası tabi o ayrı.En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 10.01.2010, 01:20.
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü basketbol maçında bile Fatih TEKKE tezahuratı yapan taraftarı gördükten sonra ne diyeceğimi bilemiyorum ..
Gerekli yatırımları, planlamayı yapmayıp , taraftarın bir futbolcuyu fenomen haline getirmesini sağlayıp , beceriksizlizliğini ve kirli insanlarla bağlantısını ifşa eden yönetimi gördüm .
Bende ne diyeceğimi bilmiyorum .
Mafyadan , çetelerden yakamızı kurtaramamış bir kulübüz . Üstelik bu durumuda idare edemeyip elimize yüzümüze bulaştırmış bir kulübüz .
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü basketbol maçında bile Fatih TEKKE tezahuratı yapan taraftarı gördükten sonra ne diyeceğimi bilemiyorum ..
helal olsun taraftara...
ben olsam tekkenin yerinde selçuk aydının maçındada bağırmasalar gelmem arkadas
selçuk aydınında psikolojisi bozulur yenilir zayıf rakibineBiz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhan ve umut cok gol kaciriyor dogrudur, bende cok kiziyorum. ama bi düsünün adamlarin yedekleri yokki onlari zorlasin forma kapma savasi yok yani.
"kötü oynasam da hep oynuyorum, niye çalisayim ki" demezler mi sizce ????Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
tamam ben de çok istiyorum gelmesini ama her ne olursa olsun 33 yaşına gelmiş bir adamın peşine bu şekilde takılıp gözü başka şeyi görmez olmuş taraftar kitlesi beni gerçekten hayrete düşürüyor.
bir yanda bonservisi bizde olmasına rağmen gereken ilgi gösterilmeyen ve takıma katılmayan brüls ve papy ( bu takımın elindeki gelecek yıllara dair maddi ve manevi en büyük 2 değer ) 'nin hesabı sorulması gerekirken
bir yanda futbol bilgisinden zerre şüphe duymadığımız Şota'nın "mutlaka alın, vereceğiniz paranın karşılığını sonuna kadar alırsınız" dediği 24 yaşındaki Kolombiyalı bir golcü dururken
bizim taraftarımız internet sitelerinde, stadlarda, salonlarda bütün enerjisini Fatih Tekke'ye harcıyor. Yönetim (bu dönem) almak istemiyor, Fatih bu dönem alınmayacağını biliyor, içten içe kendisi de sezon sonu olmasının daha mantıklı olduğunun farkında ama gelin görün ki bizim taraftarımız tutturdu bir türkü gidiyor.
bu yönetim fatih'i al(a)madığı takdirde başka hiçbir adam almasa da dönüp dese ki "ne yapalım siz fatih'i istediniz, biz de sırf o transfere çaba harcadık ama halledemedik" dese haklı olan taraf olarak kalacak ben ona yanıyorum.
Yorum
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
helal olsun taraftara...
ben olsam tekkenin yerinde selçuk aydının maçındada bağırmasalar gelmem arkadas
selçuk aydınında psikolojisi bozulur yenilir zayıf rakibine
Haklısın kardeş taraftar yani bizlerin ne kadar istedigi belli Sultanı....S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk potasına girmek bir başarı mıdır ?
Şampiyonluk potasına sokanlar bizi şampiyonluktan ettikten sonra bu işin esprisi nerede ?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
olmaz olma gökhandanda umuttanda golcu adam olmaz adamların gönlunu beklıcezde 1 mac oynasınlar 5 mac yatsınlar iyimiş ya nerden geliyor bu değirmenin suyu benim korkum bugunku maca bakarak yönetim golcuye gerek yok demezlerse hiç şaşırmam bekleyim bizim bu yönetimden cunku bizim yönetimdeki hepsi maşallah futboldan iyi anlıyor en önemlisi hacıosmanoğlu gibi futbol zekası bir yöneticimiz var
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir ortam da nasıl edebilir ?
Maç 2-0 , Gökhan 1 tane atmış , bir pozisyonda Umut'a pas mı verdi kaleye mi vurdu anlıyamadık ama tribünlerden hemen laylalaylayla Fatih Tekke seslerinin yükseldiği bir ortamda ne bekliyebilirsin ki bu futbolcudan..emin olun bir futbolcuya bu kadar kötülüğü rakip takım taraftarları bile yapmıyor.. önceki sayfalar da bir arkadaş demişti.. ben olsam Gökhan'ın yerinde ya başlıyacam şimdi Fatih Tekke'nize de vs.. derim. böyle bir olay dünya futbol tarihinde görülmemiştir heralde.
Stadda bağıran tek grubun içindeydim laylalaylayla gökhan unal dedik!!!
Yorum
-
ben buna cahillik demek istiyorum
Atatürk'ün 'ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünü sporu takip edenler içinde uyarlamak lazım
yazık. inan çok yazık.
bu kulup bunları haketmiyor.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum