yine başladı fatih davası...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak turkish0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohaaaa vllah sana inanmak isterim ama...........
ulan bi yalan olsun benden cekecegin var
renkdaş benim ne suçum far yasılanı yasdım burayaa
Yorum
-
İlk olarak Sinan FİDAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine başladı fatih davası...
hiç bitmedi ki ve alınana kadarda bitmez.......ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA!!!
Spormax'te altyazı:
Bucaspor Basın Sözcüsü: "Mehmet Batdal'ı Trabzonspor'a kesinlikle satmama kararı aldık."Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
FATİH HAYIRLI OLSUN
MERT SANDIKÇI
Arkadaşlar moskovada oturuyorum. Moskova tv.sine açıklama yaaptı şidi zenit kulüp direktörü. Ocakta bedava gidecekti şimdi ise para kazandık dedi. Fatih için Trabzon Zenit'e 2.1 milyon Fatihe de yıllık 1.5 milyon ödeyecek 3 yıllık anlaşşma yaptı. Hepimize hayırlı olsun.
buda trabzonunsesi gazetesinden bir yorum yine fena kekleniyoruz
Yorum
-
biri daha yazmış...
"Arkadaşlar moskovada oturuyorum. Moskova tv.sine açıklama yaaptı şidi zenit kulüp direktörü. Ocakta bedava gidecekti şimdi ise para kazandık dedi. Fatih için Trabzon Zenit'e 2.1 milyon Fatihe de yıllık 1.5 milyon ödeyecek 3 yıllık anlaşşma yaptı. Hepimize hayırlı olsun."Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman ne büyük olay, satmazsa satmasınlar, adam gelmiş 24 yaşına 1. ligden yukarı çıkamamış. Hasan Ahmet oynar daha iyi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Transferde Bugün Son Gün
01 Eylül 2009 / 13:54
TS renklerine katmak istediği futbolcularla ilgili son ataklarını yapıyor.
Trabzonspor yönetiminin uzun süredir renklerine katmak istediği futbolcularla ilgili son ataklarını yapıyor.
Bu akşam saat 17.00'de bitecek olan transfer döneminin son anında 4 ayrı ismin de sözleşme imzalayabileceği ve yönetimin de işi bitirmek için adeta mekik diplomasisi uyguladığı belirtildi. Bordo-Mavililer, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen ümit milli sağ kanat oyuncusu Serkan Şahin, Samsunspor'un ümit milli sol kanadı Turgut Doğan Şahin, Bucaspor'un ümit milli forveti Mehmet Batdal ve Bayern Münih'in yine ümit milli santraforu Deniz Yılmaz için girişimlerini sonlandırma aşamasına geldi. Yönetim bu akşam saat 17.00'ye kadar en az 3 isimle imza şov yapabilir. Bu konuda yapılan çalışmaların sonuçlanma aşamasına geldiği bildirildi.
Fiyatlarda İndirim Var
Bordo-Mavililerin sağ kanat için istediği Serkan Şahin için kulübü Basel 1 milyon Euro'dan 600 bin Euro'ya kadar indi. Trabzonspor ise 400 bin Euro teklif etti. Tarafların bugün 500 bin Euro'da el sıkışması bekleniyor. Turgut Doğan Şahin için Samsunspor 1 milyon TL talep etti. Trabzonspor kurmayları da son olarak 700 bin TL önerdi ve beklemeye geçti. Bucaspor'un Mehmet Batdal için Bordo-Mavililer 500 bin TL önerirken, Ege kulübünün yöneticileri dün son teklifini faksla iletti ve son rakam olarak 650 bin TL istendi. Trabzonspor, Bucaspor'a bugün kesin kararını bildirecek. Mehmet'te çıkmaz yaşanırsa Bayern Münihli Deniz Yılmaz'la anlaşmaya çalışılacak. Tüm bu çalışmaların, bugün kesinlikle sonuçlanması gerektiğine işaret edildiMés Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA!!!
Spormax'te altyazı:
Bucaspor Basın Sözcüsü: "Mehmet Batdal'ı Trabzonspor'a kesinlikle satmama kararı aldık."
Yorum
-
İlk olarak laz_mat6187 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaş benim ne suçum far yasılanı yasdım burayaaFATIH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak negroman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar trabzonunsesi haber sitesinde bir yazı var ama nekadar doğru bilmiyorum Fatih tekke ile ilgili.
http://www.trabzonunsesi.com/news_detail.php?id=42893
rusyada oturanlar ya bişeler bilio yada ortalığı karıştırmak amacındalar yadaa bisim türrkler rus oldu bisi oynatıolar
Yorum
Yorum