Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Israrla her mesajını alıntılıyorum, tek tek cevap veriyorum ama her seferinde görmezden geliyorsun.

Bilader kimse battal için yönetime yüklenmiyor, biz mi dedik git battalı al diye, kendileri çıktı alacağız dedi, sonra her zman olduğu gibi eline yüzüne bulaştırdı. Kim olmayan birşey için yönetimi eleştirdi.

Sana soru sordum yanıtlamadın,

dalga geçen kim ? Adana basını mı, denizli basını mı, ankara basını mı?

Kim kiminle dalga geçiyor.

Sadece konuşmak için konuşmayın, inan cevap bile yazılacak yazılar yazmıyorsun ama, dayanamıyorum.

Dalga geçenler istanbul ezikleri..

Trabzonspor 1-2 maç kötü gitmeye dursun.. yönetim istifa derler, F.Tekke'yi çağırırlar olmadı hocayı kovarlar.. heralde bunlardan bihabersin.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 yıl boyunca bu mesajı atmak için mi beklediniz? la havle
      gorillaz
      kullanici ismi kimsenin dikkatini cekmedimi yahu..adam birilerine küfrediyor sanki..sanki
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• sadece soruyorum sımdı arkadaslar umut sakatlandı ALLAH GOSTERMESIN demıcem..gokhan tek forvet de mi yanı takımda baska forvet yok??

Yorum

• arkadaşlar yeni bir haber buldum. bunca zamandır boşa kürek çekmişiz...
          30 kasım 1925 tarih ve 677 sayılı kanunla "TEKKE", zaviye ve türbelerin kapatılması kabul edilmiştir
          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Vay bea 3 yıllık üye adam Fatih konusunda ilk mesajını attı

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 yıl boyunca bu mesajı atmak için mi beklediniz? la havle

Gerçektende ilginç
              "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• -3 ay sonra bedelli hakkı kazanması
                -son 4 haftada çok formda olması

gibi nedenler fatihin gelmesini imkansıza yakın kılıyor..

Yorum

• bosverin umitlerimiz kesildi maalesef. yonetime cok guveniyordum ama maalesef guvenc falan kalmadi. eger 2 forvetle sezonu bitireceksek ozaman bu yonetimde gitmeli.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                  Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Kalabaligi görünce bugün Transfer yapdik sandim.
                    Ama maalesef...
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar yeni bir haber buldum. bunca zamandır boşa kürek çekmişiz...
                      30 kasım 1925 tarih ve 677 sayılı kanunla "TEKKE", zaviye ve türbelerin kapatılması kabul edilmiştir
                      Abi bu süper ya
                      "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• Hadi yapin bir güzelluk da getiririn Fatihimizi artik, cile cektirmeyin daaaaaaa, yeterr.....
                        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hehe..senın begenıp alamadıgın emre aktas ankaraucunde bu hafta ne guzel kafa topuyla gol attı bılıyor musun..
                          Yani işte futbolu bu kadar takip edenler gelip burada ahkam kesiyorlar.. Emre Aktaş atmış golü .. vay be. Emre Aygün olmasın o ? Boş boş konuşun anca.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hehe..senın begenıp alamadıgın emre aktas ankaraucunde bu hafta ne guzel kafa topuyla gol attı bılıyor musun..
                            Emre Aygün'den bahsediyorsun sanırım. İyiki beğenmemişiz. Fatih'i de zamannda beğenmemiştik.

Bırak dursun A.Gücü'nde yeni bir Tekke olabilme ihtimalini düşün

Yorum

• matrix

bu fatih olayı tamamen fos dimi ... burda hala inananlar var onlar adına soruyorum

Yorum

• Herkes için hayırlısı artık iş işten geçti ben artık dört gözle belediye maçını bekliyorum umudum olmasada maça gidecem birkezde canlı seyredecem maçı ,sonunda ya kahır ya sevinç olur bilemem ama her ikiside bana yabancı deil nasılsa bekleyelim görelim...
                                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                                RUHUNUZ YETER

Yorum

Yükleniyor...
                                X