eskiden sadri sener kızardı birini almazsa daha iyisine bakardı...ama oda değişti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevlana Hazretlerine, bir Yahudi, "Geliyor" manasinda, "Şems'i gördüm" demis.(Şems Mevlana Hz.lerinin hocası)
Mevlana Hz. çikarip gömlegini vermis.
Yahudi gülerek, "Yalan söyledim" deyince,
Mevlana Hz. "Yalan söyledigini biliyorum." demis.
"Ben bu sözün yalanina gömlegimi verdim. Dogru söyleseydin canimi verirdim."Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Bu arada nacizane bir önerim olucak, bunu diğer arkadaşlarda yaptı ama. Ben burada henüz yeni sayılırım ama çok kaynaştım bu siteye ve aile havası oluştu burda. BAzı bizim için önemli olan konuları sadece üyelerin görmeini asğlayabilirsek çok daha iyi olur diye düşünüyorum sayın forum yöneticileri"başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."
Yorum
-
İlk olarak ugur_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bence kimse boşuna umutlarını tüketmesin,şu saatten sonra transfer yapılsada anca devre arasında takıma katılır.Çünkü yönetimin ciddiyetsizliği onu gösteriyor.Benim için transfer sezonu devre arasına kadar kapanmıştır.
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatrix diye bir arkadaş vardı.
2-3 oyuncu kesin alacağız diyordu.
Eee ?ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatrix diye bir arkadaş vardı.
Eee ?
Yorum
-
Şu Ankaragücü - Ankaraspor olayından yararlanıp işimize ve takımımıza yaraşır oyuncular alabilir miyiz acaba diye düşünüyorum...
Sonra bu düşünceye kendim bile inanmıyorum...
Ne de olsa Sayın H. Hacısalihoğlu (Bursa maçı öncesi): "Yabancı kontenjanımız dolu, yerlilerde ise bize yakışır futbolcu yok!"Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de transfer oldu sandım arkadaşlar mehmet batdalı da satmıcaklarmış akşam basın sözcüleri açıkladı kesinlikle ts ye satmıcaz diyeÇekİLiN FırtINa GelİYOR...
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTatile gelmiştir son röportajında eski sakatlığım nüksetti dedi...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
sovcem sovemıyorum ya bunlar bı kere tıcaretten de anlamıyo ..anlasılan sadrı sener nıe batmıs bellı..
ya sen gokhan 6.5 verırıken hıc usenmıyonda 100 mılyarlar mı sıkıntı yapıyo bunlar naısl yonetım ya bunlar nasıl bı zıhnıyet kardsım
Yorum
-
Eee ?
Yorum
-
Fatih Tekke Trabzonspor'da
01 Eylül 2009 / 14:07
Rus basını Fatih Tekke'nin Trabzonsporla sözleşme imzaladığını duyurdu.
Moskova TV nin haberine göre Fatih Tekke'nin Trabzonsporla anlaşma sağladığı belirtildi. Habere göre Zenit Kulüp direktörünün yaptığı açıklamada; “Fatih ocak ayında zaten bedava gidecekti. Şimdi ise para kazandık. Fatih transferinden kasamıza 2.1 milyon EURO para girecek” dediği iddia edildi. Fatih'inde Trabzonsporla 3 yıl sözleşme imzaladığı bu anlaşma karşılığında bordo mavili kulüpten yıllık 1.5 EURO alacağı ifade edildi.
Kaynak: Trabzon'un Sesi
Verildiyse kusura bakmayın
Yorum
-
İlk olarak ugur_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdaki milleti heyecanlandırmak için görevli bir kaç kişiden biriTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
Yorum