Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetim uzatmalırı oynuyor

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Demek iki ay boyunca hoca aramanında bir sebebi varmış . İpten çektikçe kazak sökülüyor .
      Halbuki o kazağı dikmek için ne kadar emek harcamıştık.. Sökmesi bu kadar kolaymış demek ki.. Ahh anne ahh.. Daha kaliteli bir ip al demiştim ben sana

Yorum

• Hugo Broos'un bu kaosta hemen hiç suçu yok. Kaliteli ve efendi biri. Giderse çok çok yazık olur.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ünal ve Trabzonspor )))

Şaka gibi ....Yönetimin hepten aklı durdu ..Akıl tutulması yaşıyorlar

Gerçi Sameti getirmeye ugraşan bir yönetimden farklı bir davranış olmaz )

Bu arada Sametin bizi idman sahasında bırakıp gittiğini hatırlatmakta

fayda var ..Konuştukları da cabası )))

Acaba yeni Başkan hangi İbrahim olacak )))))))
          Biri İbrahim Hacıosmanoğlu, öteki İbrahim kim

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gabriç i isteyen sahiden hoca mı? Bismillahirrrahmanirrahim.....
            Olur mu Erdal Abi.
            O gada da mal değillerdir heralde. Yani gönderecekleri hoca için oyuncu alacaklar.
            Bence Ünal istemiştir

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biri İbrahim Hacıosmanoğlu, öteki İbrahim kim
              Digeri İbrahim Usta

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hugo Broos'un bu kaosta hemen hiç suçu yok. Kaliteli ve efendi biri. Giderse çok çok yazık olur.
                Adamın hakkına girdiler.. Çocuğun eline verilmiş oyuncak gibi kullandılar adamı..

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu arada Wolfsburg'un Türk oyuncusu Mahir Saglik Almanya 2. Lig takimlarindan Paderborn ile anlasti.

.
                  kiralik mi gitti? zaten eski kulubü idi ...
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ünal karamanın neden yenilgilerden sonra sesi soluğu çıkmadığı anlaşıldı..Gerçi ben bunu önceki yazılarımda da söylemiştim..Senaryo belliydi açık açık..
                    Aklıma gelenlerden biride futbolcu kadrosuna oynamamaları gerektiği yönünde telkinler yapılmış olmasıdır..Burası Trabzon burda herşey olur...
                    Ama unutmasın ünal hoca bugünün yarını da var...
                    Şenol hoca gelince de kendisi aynı şeylere maruz kalacak...

Oyuncak gibi oynayın takımla mübarek gecede Allah ssizi bildiği gibi yapsın..
                    Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak sessiz_0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      renkdaş sonuçta hava hakimiyeti olan bir futbolcu gökhanla umutun halini gördükten sonra böyle topçulardan medet ummaktan başka çaremiz yok
                      ben şahsen 3.ligi 2.ligi takip ediyorum kardeşim pursaklarsporda oynuyo karadenizle aynı grupta özellikle ankarada çok iyi topçular var alt liglerde küçümsenmeyecek kadar iyi futbolcular

valla abi umarım çok iyi olur ben hiç izlemedim battal ı inşallah ilaç olur bize
                      Dallas Mavericks
                      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Matrix abi çok kesin konuştun sorumluluk aldın boşuna tartışmayalım akşam akşam?
                        arkadaşım karar alınmıştır sadece resmiyete dökmeye kaldı olay çünkü haberi aldığımız kişi yönetime çok yakın birisi

bu iş çocuk oyuncağı değil herhalde bugün farklı yarın farklı karar almak

böyle karar alındı değiştirirler mi o yöneticilerin bileceği bir iş
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Halit mesele Ünal hoca değil ki...Mesele aynı filmin tekrar takrar tutuyor olması...Hayır yarın ki yazı ile örtüşüyor Allah tan...Yoksa Trabzonspor yazdığı yazıyı yedirir adama))
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bross da tam karaktersiz çıktı ha...

Eğer sözleşmede tazminat yoksa ne güzel anlaşma o öyle..

Nasıl hocasın sen yahu...
                            Tazminatsız hocamı olur...
                            Hemde yabancı..
                            Kovun gitsin..
                            Nasılsa kovanın canı yanmıyor...

Ohh..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transfer yapılmaz, para bulunmaz, takım gol atamaz, bunların hepsi olur...Ben Ersun hocaya bir gün çok kızdım ve o gün koptum. Sivas a 3-0 mağlubuz ve 3. değişikliği yapmıyor...Yaparsın denersin olmaz...Benden fazla savunan olmaz o adamı

Şimdi aynı şey yönetim için geçerli..De ki arkadaş paramız yok bu sene böyle idare edeceğiz...Eyvallah yahu...Başım üstüne...Ben düşünürüm o zaman ne yapmak lazım diye...Ama sen ne yaptığını bile bilmiyorsun...O zaman neyin istikrarı abi neyin istikrarı amca...
                              Erdal, iki farkli örnek veriyorsun...Sahadaki futbolcularin maglubiyeti kabul ettigi bir anlada, 3. degisiklik hicbirsey ifade etmezdi.
                              Ersun Yanal 3. degisikligi bilerek yapmadi...ve bence dogrusunu yapti.

Yönetim ise geldigi günden beri bir celiski icinde idi,...

Iyi bir rüzgar yakalamislardi,...Trabzonspor tekrar canlamisdi.
                              Ama ne zaman ki, basari geldi...bu basariyi kaldiramadilar.
                              Baskan'a gösterilen büyük sevgi, hem Baskan'a hemde taraftara zarar verdi.
                              Ne Baskan kendisi yaptigi hatalari gördü, ne de taraftarimiz bu hatalari görmek istedi...

Yorum

• bize gelen t. direktörlerin zaten kariyeri bitiyor. Adamlara istedikleri topculari almiyoruz sonrada hoca kovuyoruz.
                                Bu söyle birsey, ise üst düzey bir pilot aliyorsun adama 80 yillik ucak veriyorsun hadi ucur bakalim diyorsun ucakta düsüyor.
                                Bütün suc pilotun oluyor, insana mantiksiz geliyor ama ts de her iki senede bir yasaniyor bu olay.

Yorum

Yükleniyor...
                                X