Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvetlerimiz bu sene hepimizi utandıracak . Hazırlık maçlarında her ne kadar umut vermeselerde . Kalite sorunu yaşicağımıza inanmıyorum bu sene . Daha doğrusu inanmak istemiyorum . Tabi ki bir Fatih Tekke hepimizi çok mutlu ederdi ama olmadı ne yapalım . Sonuna kadar Umut - Gökhan ikilisine destek vermeye devat ediyorum sizi . Forvetde ki tek sorunumuz bu bölgede alternatif olmayışıdır bence . Yani alınacak isim Gökhan ve Umut'un yedeği olmalı ve bu iki ismi çok zorlamalı .

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Broos'un oynattığı oyuna bakarsak Selçuk ve Colman oynayacak.Kaldı mı 2 oyuncu.Bu 2 oyuncuda Alanzinho, Gabriç, Yattara ve Engin olacak.Yani ikisi yedek olmak zorunda.Zafer, Ceyhun ve Barış'ı saymıyorum.Onun için Gabriç'e gerek yok bence.
      Yanlış düşünüyorsun o saydığın adamlardan ne Alanzinho nun ne de Yattara nın savunması var...Bu adamları zorlamak adına bence yedek de olsa Gabric gibi bir adama ihtiyaç var....

Barış bence hala oynayabilecek düzeyde değil...Zafer e gelince 5 kilo verirse Colman ve Selçuk u zorlar..Ceyhun Tjikuzunun olmadığı her maç ilk 11 de olur...

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alternatif forvet ariyorsak Ali Güzeldal'i tek gecerim.
        eğer sakatlığını tamamen atlatabilmişse aynen ben de tek geçerim. o çocukta başka bir hava var.

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlış düşünüyorsun o saydığın adamlardan ne Alanzinho nun ne de Yattara nın savunması var...Bu adamları zorlamak adına bence yedek de olsa Gabric gibi bir adama ihtiyaç var....

Barış bence hala oynayabilecek düzeyde değil...Zafer e gelince 5 kilo verirse Colman ve Selçuk u zorlar..Ceyhun Tjikuzunun olmadığı her maç ilk 11 de olur...
          Gabriç'i hoca yedek bırakmaz diye öyle yazdım.
          İlk on bir oynadığım ve kaptan olduğum yerde Trabzonspor'a gidip yedek otururmuyum otururum.
          Més Que Un Club

Yorum

• Ayrıca şunu da belirtmek isterim, videolardan izlediğim Gabric çok yönlü bir oyuncu belki birebirde adam geçmekte zorlanıyor ama hem sol kanat hem sağ kanat hem de sol bek oynayabilecek oyun zekasına sahip...

Ben onu Ardaya benzettim izlerken..Ortaları bile aynı Arda gibi...değişik bir oyun stili var...Arda da adam geçmekte zorlanır ama ilginç bir stil ile ayağa veya kafaya orta yapabilir...

Bence Gabric bu takıma katılmalı...Daha iyisi gündeme gelene kadar ben bu adam alınsın derim...

Yorum

• Orta saha o kadar kalabalık ve kaliteli ki . Bu olay bizi bu kadar düşündürüyorsa Hugo Broos'un vay haline

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca şunu da belirtmek isterim, videolardan izlediğim Gabric çok yönlü bir oyuncu belki birebirde adam geçmekte zorlanıyor ama hem sol kanat hem sağ kanat hem de sol bek oynayabilecek oyun zekasına sahip...

Ben onu Ardaya benzettim izlerken..Ortaları bile aynı Arda gibi...değişik bir oyun stili var...Arda da adam geçmekte zorlanır ama ilginç bir stil ile ayağa veya kafaya orta yapabilir...

Bence Gabric bu takıma katılmalı...Daha iyisi gündeme gelene kadar ben bu adam alınsın derim...
                Benim gibi düşünenleri buralarda görmek güzel Bu aralar millet Gabric' i hiç istemiyor

Yorum

• alıcağımız adamla bu akdar adımız geçmemeli gsye fbye bak santos,keita,elano,christian adları hiç geçtimi bu oyuncularla bi anda imza attılar..bizde bi gabric alıcaz 1 ay oldu
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Orta saha o kadar kalabalık ve kaliteli ki . Bu olay bizi bu kadar düşündürüyorsa Hugo Broos'un vay haline
                    Hoca'ya daha simdiden, olmuyor böyle..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Emrah, Halil Altintop ile ilgilendigimiz dogru mu?
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Emrah, Halil Altintop ile ilgilendigimiz dogru mu?
                        ikiside doğru değil takılıyoruz işte bu olsa nasıl olur diye
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ona kaptanlık çok yakışıyor..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ikiside doğru değil takılıyoruz işte bu olsa nasıl olur diye
                            Zaten Transfer yapacagimizi pek zannetmiyorum...

Yorum

• Lig Basliyacak biz dahala Transfer bekliyoruz.
                              HY67...

Yorum

• Gabriç olursa olur başka kişi almamız çok zor....
                                farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

Yükleniyor...
                                X