Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet 50 küsür tane misafir transfer ettik
    Bu misafirlerde neyin nesi acaba burdan çıkacak yorumlarla haber yapmayın planlayan sitelermi..?
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Transferin Son Gününde Fatih Tekke'nin Trabzon'a Gelmesi Trabzon Cephesinde Büyük Heyecan Yarattı. Saat 16:00 ' a Kadar Trabzon Cephesi Olarak Heyecanla Bekliyeceğiz ... BİZE HER YER TRABZON ÇILGINLIĞI ...!

kaynak facebook BEKLEYELİM

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        medyatrabzon yine anlık reytinge merak sarmış Emrah birşey yok
        Bende bu kadar kalabalık görünce burayı transfer yaptık sandım..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak LoVeRbOy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Transferin Son Gününde Fatih Tekke'nin Trabzon'a Gelmesi Trabzon Cephesinde Büyük Heyecan Yarattı. Saat 16:00 ' a Kadar Trabzon Cephesi Olarak Heyecanla Bekliyeceğiz ... BİZE HER YER TRABZON ÇILGINLIĞI ...!

kaynak facebook BEKLEYELİM
          yok beklemek falan arkadaşım mehdi abi aratmış amcaoğluna öyle birşey yok demiş facebook bile kaynak olmuş artık gelmeyecek fatih tekke fatihi geçtim hiç kimse gelmeyecek bekleyipte moralinizi bozmayın

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sıkmayın canınızı.
            Bu transfer dönemi olmadı diye....
            Başkan önümüzdeki transfer döneminde bunun acısını çıkartır.
            Yine alır 25-30 topçu.
            Üzüldüğünüz şeye bakın.
            Sanki yapmadığı şey mi?
            almasına alırda gerekli yerlere alırmı istenilen oyuncuları o mechul
            ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...

Yorum

• Ulan Fatih, rivayetin, yalanın bile herkesi heyecanlandırmaya yetiyor.
              Yakın geçmişte Hami de dahil olmak üzere bir futbolcumuz bu kadar sevildi mi?
              Ve biz seni 2-3 kuruşun hesabını yaparak almadık ya, helal olsun valla...

Yorum

• benim anlamadığım olay.. şurada Fatih tekke transferine ,çocuğu olmuş gibi sevinecek binlerce insanın bu isteğini yerine getirmemelerini gerektirecek ne yaptı Fatih Tekke?
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Şuan da kendimizi küçük duruma düşürmekten başka birşey yapmıyoruz.

Adamın gelmiyceği belli.Boş boşuna hayal kuruyoruz.

Ayrıca yalan haberleri yapıp insanlıkların duygularıyla oynayan '' İnsancık '' (lar)ı burdan kınıyorum.

Yorum

• artık bu insanlara taraftarla dalga geçmek nasılmış göstermek gerek... bunun vakti değil mi...

web işinden anlayan dostlar.. iş başına

Yorum

• Arkadaşlar, kaynaksız ve hayal ürünü haberlere itibar etmeyelim. Bugün transferin son günü olduğu için reyting uğruna C. ronaldo'yu bile transfer ettirebilir bu medya bize. Sakin olalım, transfer mransfer yok. Malesef ama yok.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Baya kalabalık bura hayırdır transfermi yaptık yoksa..?
                        Mert Sandıkçı diye bi herif Fatih Tekke yi Trabzonspora transfer etti.
                        Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• battal'a bile razıydık halbuki...transfer politikası çingene pazarlığı üzerine kurulu, bunlara 3 liralık malı 10 a satmaya çalış 7 ye indirmeye çalışırlar.3 e sat 2 ye almaya çalışırlar..politika bu..
                          Özkan SÜMER

Yorum

• transfer olmaz bu saatten sonra diyen arkadaşlar niye bu başlıktalar kabul edin sizde bekliyorsunuz bişeyler

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu misafirlerde neyin nesi acaba burdan çıkacak yorumlarla haber yapmayın planlayan sitelermi..?
                              Ben TS yönetim kuruludur diye düşünüyorum.
                              Bakalım bizim taraftar bu son günde hakkımızda neler düşünüyorlar diye merak etmişlerdir.
                              Meraktan yani.....
                              Öylesine siteye girip mesajları okuyorlardır......
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• sayın Forum Yönetimi;
                                en azından "bazı" konu başlıklarını ve mesajları sadece üyelerin görmesini sağlamanız mümkün mü?
                                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X