konu kapanmıstır sanırım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalum site hiçbir yorumumu yayınlamıyor, kınıyorum
3 tane yorum yazdım hiçirini yayınlamadılar."başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."
Yorum
-
vallahi cok kötuyum yapmayin orucu zaten sigara tiryakisi oldum icin zor tutuyorum, beni lütfen umutlandirmayin. LÜTFEN! Fatih Abi gelmeyecek, biliyorum, gelmeyecek iste. Biz her zaman aci cekecegiz, TS hic duzelmeyecek. Duvarimda asilan evsane Kadro heb tek basina evsane kalacak, günde inanin 10 kere bakiyorum. Ah keske o zamanlarin genci olsaydim. NECMI-KADIR-ALI YAVUZ-SENOL-HÜSEYIN-BEKIR-TURGAY-SERDAR-ALI KEMAL-CEMIL Siz merse ne büyük is basarmissiniz
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonu kapanmıstır sanırımUzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu arkadaşlar üşenmedim sizin için kendisini arattım o dediğiniz amcaoğluna.
Lige verilen aradan ve hafif sakatlığı olduğundan geldi Trabzon'a.Öyle bir şey yok.
Yani şuan bunu okuyan bazı kişiler ulan Mehdi'yi de kafaya almışız demesin bir önceki dönemde yerel medyanın kaynağı yine bu siteydi.
Ayrıca yazılanları ve beklentileri gördükçe cidden üzülüyorum.Kendimize üzülüyorum ha.Yanlış anlaşılmasın.
Bu iş olmayacak, bırakın daha fazla komik duruma düşmeyi.
Rüyalarda buluşuruz.
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaya kalabalık bura hayırdır transfermi yaptık yoksa..?Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yahu ne hallere dustuk be !
kiytirik bir web sitesinin kiytirik bir adamin yalanina bile atladik ...
ben dunyada hic bir takim taraftarinin bir adami bu kadar istedigini gormedim..
yahu sadri baskan sirf taraftar icin bari olsa alsaydin tekke'yi ...
ne olurdu sanki ....
bir fatih tekke transferi Trabzobnspor'un bir senesini yedi.
taraftar yonetim arasini acdi
taraftar forvet arasini acdi
gokhan ve umut'u sezon baslamadan bitirdi...
halbuki biz sadece Fatih Tekke gelsin istemisdik.
ah be sadri baskan alsaydin bize tekke'yi ..
bak simdi kıytırık web site haberlerinden medet umuyoruz...
ah be sadri baskan !!! ... ah be !!!"Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalum site hiçbir yorumumu yayınlamıyor, kınıyorum
biraz daha palavra atarsan haber yaparlarbiraz hayalgücü lütfen...
szymkowiak ı futbola döndür mesela nası olur
Yorum
-
Sıkmayın canınızı.
Bu transfer dönemi olmadı diye....
Başkan önümüzdeki transfer döneminde bunun acısını çıkartır.
Yine alır 25-30 topçu.
Üzüldüğünüz şeye bakın.
Sanki yapmadığı şey mi?Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
Yorum