Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tjikuzu, gökhan, giray, zafer bunlar mutlaka satilmali
    en azindan biraz gelir elde edilmeli

sonra fatih tekke ile transfer kapatilmali

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jester Murat Tosun'un alınacağınıda söylemişti..
      Yani Diarra bize :P

Gerçeği söylemek gerekirse takımda yabancı forvet görmek istiyorum

Yorum

• Uğur abi (matrix) sezer ve murat transferi şenol hocanın talebi dahilindemi yapıldı
        Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
        Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
        .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Bu Konuyu 75 Aktif Üye Görüntülüyor 75 (43 Üye ve 32 Misafir)

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tjikuzu, gökhan, giray, zafer bunlar mutlaka satilmali
            en azindan biraz gelir elde edilmeli

sonra fatih tekke ile transfer kapatilmali
            Bravo renktaş çok mantıklı isimler bunlara cale ve colman alanzinho eklenmelidir.

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğur abi (matrix) sezer ve murat transferi şenol hocanın talebi dahilindemi yapıldı
              Sezer'i hoca istemiş Tosun'u yönetim almış..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Diarra

Video da su belli hizli ve her iki ayani kullaniyor...

2.55 teki golü ayakta alkışlanacak bir gol, izlemenizi tavsiye ederim.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bu arada stoper konusunda çok sıkıntı çekeceğiz gibi geliyor....
                  poetricus

Yorum

• trabzonspora golleri adan fransiz takiminin 10 numarasinin alinmasi cök güzel olurdu

Yorum

İstediyse bi bildiği vardır . Umarım Yönetim Tosun'u neden istemiş onu anlamadım bedava diye mi

Yorum

Kaynak kim?

Murat tosun u bedava diye almislardir.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İstediyse bi bildiği vardır . Umarım Yönetim Tosun'u neden istemiş onu anlamadım bedava diye mi
                          Tabi ki bedava diye..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzonspora golleri adan fransiz takiminin 10 numarasinin alinmasi cök güzel olurdu
                            10 numara derken mevki olarak mı sırt numarası olarak mı

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yönetimimiz yabancı forvet peşindeyse, bu kez turnayı gözünden vurmalı, lamine diarra haberi doğrumudur yalanmıdır bilemem şu ana kadar herhangi bir yabancı fv ile adımız anılmamıştı(nonda dışında!) ilk isim diarra oldu, medyaya sızmışsa bu haber, transferde ciddi olabilir bizim yönetim, bu kara boğa nasıl topçudur bilmem etmem videoları izleyipte yorum yapmakta pek sağlıklı olmaz ama ne yalan söyliyim bu boğayı ben beğendim, kaliteli bir oyuncu.

matrix yokmu, bilgilendirse bizi acaba şu haber doğrumu yönetim yabancı fv peşindemi ? isimlere yoğunlaşsak
                              lamine diarrranın menejeriyle dün akşam istanbulda görüşüldü:

1-bu futbolcu transfer listemizde idi yani komite tarafından takip edildi

2-fiyat ve karşılaştırma bakımından çok para verilmez ona daha iyisini alırsın listeden yani değmez fiyatı makul seviyeye inerse alınabilir yani değerini bulursa

3-bu futbolcuyu izleme komitesi mi önerdi yoksa menejerler mi

4-neden bizim haricimizde futbolcunun menejeri başka takımlarla da görüştü

futbolcuya pazar yapmak mı istiyor

6-bu futbolcu haricinde 1 yabancı forvetle daha görüşüyoruz ancak isim alamadım
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu arada stoper konusunda çok sıkıntı çekeceğiz gibi geliyore....
                                Tayfunla ceyhun o bölgeyi kapatamaz mi?

Hazirlik maclarinda denemek lazim.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Çalışıyor...
                                X