Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimdi sanırım reset atıp bu sezonu sadece futbol seyircisi olarak geçireceğiz..erdal hocam dediğiniz gibi bize deli hoca lazım.
    poetricus

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim poetricus, aynen şöyle demişti; Bir Belçikalı gelir, yanına da iki öz evlat verilirse bir kaç hafta sonra öz evlatlar Belçikalının başını yer....Ben de yapmayın hocam çok önyargılısınız demiştim. Hatta demediğim de var. Ömer hoca'nın Ersun Yanal a duyduğu sempatiden dolayı böyle konuştuğunu düşünmüştüm...Pes
      Hakkaten güzel demiş ama Olaylar aynen onu gösteriyor çünkü.. Bir laf vardır, Öss'ye hazırlanırken bizim Tarih hocamız hep söylerdi, ( çok affedersiniz, affınıza sığınarak söylüyorum )- "Nerde çokluk, orda b. bereket.." (hocamız "be nokta bereket" derdi)

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kondisyonerini veya yardimci hocasini getirmek istedi de yönetim mi engel oldu?

Olabilir,yönetimin kendi yönetecegi bir hocayla calismak istedigi ortadaydi.
      Yönetim de bir zamanlar Aziz Yıldırım'ın yaptığını mı yapmaya çalıştı acaba? Otorite meselesi

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla bugüne gelmemizin sebebi ne hocadır ne Ünal Karamandır ne taraftar...Yö- ne-tim...Lafı dolaştırmanın anlamı yok...Ayan beyan ortada ki Trabzonspor yönetilmiyor...
      Maalesef öyle.. Bu yönetim aynı zamanda taraftar tarafından en çok destek gören bir yönetimdir ancak şanslarını iyi kullanamadılar.. Yerinde saymalarına bile razıyken onlar geriye doğru gitmek istediler..

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Başkan'ın seçildiği kongrede başkanlığa adaylığını açıklayan Hacı Yıldız vardı sanırım Çakıcı'nın eniştesi. Onu getirelim hem eski boksör Gökhan'ın Umut'u biraz pataklar.
        bu adamla fatih tekkenin problemleri olduğu söyleniyordu aslı varmı

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet özellikle sivas antep bjk ibb maçlarında, ilk 8 deki hiçbir takıma karşı galibiyetimiz yoktu.
          Adem yazının tamamını okumamışsın.Takımda mücadele hırs direnç vardı ama yanlış giden şeyler de vardı.Broos bunları doğruya çevirecekti yapamadı.
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben sana söyleyim. Sadri Baskan ersunu hic istemiyordu. Baskanin kafasinda hep Senol Günes vardi. Ama Koreler bu oyunu alt üst etti. Bizim birdahanki Hoca Senol Günestir. Broos basarili olsa bile Günes gelecektir
            Bunun Korelilerle hicbir alakasi yok. Yoksa Mayis sonunda Yöneticilerle görüsmeye gelmezdi. Sorun bu takimda yillardan beri süren "Zihniyet"
            TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
            TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Bence Butün kulub icinde bir duzeltme yapmak istiyorsak, önce Serdar Balli ve Özkan Sümer gibi kisileri TS den uzaklastirmak gerekiyor. Ama Özkan Sümer bu gidisle ben vefat etdikden sonrada o kulubde olacak. Sonra en önemlisi TS ufak olsun benim olsun, ve TS sif Trabzonlulardan ulussun diyenlerden kurtulacak. Taraftar profili degisecek, 3 galibiyetden sonra ne oley dencek, 3 maglubiyetden sonra ne allah cezanizi versin denecek. Saglam bir yönetim ve Baskan lazim olacak, en basta TS nin parasina guven meyib ellini cebine koyacak, yoksa bu devirde parasiz birsey olmaz. Bu zamanin futbolunu iyi bilen genc, kulturel ve zekali insanlar gelecek. Bir Tugay, Shota gibi adamlar zamani geldimi bu takima alinacak. Hem Avrupayi bilen hem oranin futbolunu taniyan adamlar lazim, yok Nedved, Sheva ve sayre gibi oyunculara, onlar gibi bizim köyde cok var diyen olmayacak. Basari icin saglam bir Kordinasyon, saglam bir arastirma ekibi lazim. Bunlar ellimizdeki Trabzonlu oyunculari iyi arastircak ama disariyi ve Gurbetide iyi takib edecek, brezilya mezilyaya gitmeyecek tatil yapmaya. Yani basari hayal ve cok uzun bir yol.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                samet aybabayı da ıstemedıler ,yenı kurmamısmıydı ılk geldıgınde ve o takım hem turkıye kupasını aldı hemde sampıyonlukta oynadı ardından senol gunes o takımı yonetmedı mı ve yıne ayak oyunlarıyla kaçmadımı şampiyonluk
                O dönem konular sırayla ele alındı . Trabzonspor'un prestiji ikinci plana atıldı , şampiyonluk söylemleri unutuldu . O ara takım düşme bandında mücadele etti ama yeni oyuncular yetiştirildi . Sonraki sezonların iskelet kadrosu oluşturuldu . Bu dik düşüşün sebebi geçmiş yıllardan bu yana alttan gelecek oyunculara yatırım yapılmaması oldu . Film bir yerde kopuyor doğal olarak .

Aynı şekilde Albayrak döneminde hızla yıkıma uğratılan ideal kadronun yanısıra alttan oyuncu yetiştirme çalışmaları da olmayınca kaçınılmaz bir yeniden yapılanma sürecine girdik . Son derece kötü yönetildiğimizi için 8-10 yılda bir karşımıza çıkan durum bu .

Bu yönetim bir evvelki yapılanmadan farklı olarak güç kaybetmeden dönüşüm sağlamayı amaçladı . Bu gerçekten çok zor bir iş . Dünyada bunu deneyip yüzüne gözüne bulaştırmayann az kulüp var . Biz geçen sezonun sonunda makul bir başarı oranını tuttursakta dışarıdan oluşturulan manüpilasyonlar sonucu yıpratılmaya o zaman başladık . Nitekim hemen hoca kurban edildi . Dönüşümde de süreklilik sağlanamayınca şu anki kriz noktasına adım adım gelinmiş oldu .

Böyle durumlardan çıkmanın kestirme yolu , "sil baştan " demektir . Sonuçta harcanan tüm emeklere ve paraya rağmen bir arpa boyu yol alınamaz ama işte en azından ağrılar diner , hasta yatışır .

Taraftar kulübü hızla o noktaya sürüklüyor . Yönetimde bu duruma çanak tutmktan geri durmuyor , demek kapının eşiğine bakanlar var .

Yorum

• Ersun Yanal şuan takımı değerlendiriyor maç istatistik grafikleriyle.

Bursa maçında ceza sahasına toplam 55 pas atmışız, Fb de Manisa maçında 24 pas atmış.

Şişirme toplarla ceza sahasına girmişiz, Bursa maçında çekilen şutlar ise 18'miş geçen yıl ortalama 24 şut çekiyormuşuz.

Yani o da bizim gibi düşünüyor hücumda çoğalamamak
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu takım değilmi touluse maçının ilk yarısında güzel oynamış.

bu takım değilmi,garip kadrosuyla Bursadan golü yedikten sonra baskının kralını yapmış.
                    Bursa gibi ligin deli fişek takımını kapanmaya zorlamış...

Bu takım bunları ara ara yapıyorsa,zaman içinde genele de yayacaktır..

Sabır..
                    Toulouse maçının ilk yarısında güzel oynadığımıza katılmıyorum Olcay Abi.İlk yarı boyunca doldur boşalt sistemiyle rakibi hataya zorladık Sivas'ın geçen seneki göze hoş gelmeyen futbolunu oynadık.Üç puan alabildiğimiz tek maç olan Sivas maçını hiç saymıyorum hepimizin malumu durumları berbat.

Bu takım ara ara 3 puan alacaktır buna eminim.Kötü olan nedir biliyor musun Olcay Abi?Artık şu maçı da yeneriz diyemiyoruz en kötüsü de bunu futbolcular da diyemiyor.
                    Bordomavi.net

Yorum

• 2008-2009 sezonu öncesi yaptığımız "Sil baştan" operasyonu başarılı olmuştu.. Bundan sonraki operasyon ne derece başarılı olur orası meçhul..

Yorum

• İlk olarak Lazistan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence Butün kulub icinde bir duzeltme yapmak istiyorsak, önce Serdar Balli ve Özkan Sümer gibi kisileri TS den uzaklastirmak gerekiyor. Ama Özkan Sümer bu gidisle ben vefat etdikden sonrada o kulubde olacak. Sonra en önemlisi TS ufak olsun benim olsun, ve TS sif Trabzonlulardan ulussun diyenlerden kurtulacak. Taraftar profili degisecek, 3 galibiyetden sonra ne oley dencek, 3 maglubiyetden sonra ne allah cezanizi versin denecek. Saglam bir yönetim ve Baskan lazim olacak, en basta TS nin parasina guven meyib ellini cebine koyacak, yoksa bu devirde parasiz birsey olmaz. Bu zamanin futbolunu iyi bilen genc, kulturel ve zekali insanlar gelecek. Bir Tugay, Shota gibi adamlar zamani geldimi bu takima alinacak. Hem Avrupayi bilen hem oranin futbolunu taniyan adamlar lazim, yok Nedved, Sheva ve sayre gibi oyunculara, onlar gibi bizim köyde cok var diyen olmayacak. Basari icin saglam bir Kordinasyon, saglam bir arastirma ekibi lazim. Bunlar ellimizdeki Trabzonlu oyunculari iyi arastircak ama disariyi ve Gurbetide iyi takib edecek, brezilya mezilyaya gitmeyecek tatil yapmaya. Yani basari hayal ve cok uzun bir yol.
                        Abi keşke maddeler halinde yazsaydın daha iyi olurdu.

Yorum

• Trabzonsporun kırizden çıkması için
                          1- Bu yönetimden kurtulması lazım
                          2- Bu teknik heytten kurtulması lazım
                          3- Kesinklikle vizyonu olan güçlü ve yönetim kurulmalı ayrıca gelen yönetim tekke gibi değerlere sahip çıkmalı.
                          4- Yönetim istanbul ağarıklıklı olmalı özellikle asbaşkan trabzondan olmamalı mümkünse küçük düşünen yönetici olmamlı.
                          5- İstanbulla yarışacak kodro ve teknik heyet kurulmalı.

Yorum

• Trabzonspor tarihinde hemen her kesimden böylesine destek alan, önü açılan bir yönetim bilmiyorum...Bu şartlarda gelinen nokta bu ise bundan çok daha zor şartlar altında hiç bir şey yapabileceklerini düşünümyorum...İsimleri daha fazla yıpranmadan gitsinler...Gitmeliler...Kaos falan olmaz..Bundan ala kaos mu olur yahu...Bucaspor teknik direktörü bizi ciddiyetsizle itham edip tv de şikayet ediyor..Haftalardır ortalık kan revan başkanın kamera karşısına çıkıp bir samimi açıklaması yok...Bundan ala kaos mu olur...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu takımı birisinin uyandırması gerekiyor.
                              Futbolculara bakıyorsun hepsi kaliteli.
                              Hocayı araştırıyorsun geçmişi Belçikada başarısı olan bir kişi.
                              Bir yerde bir eksiklik var ama nerde.
                              Takımın uyanıp kendine gelmesi gerekiyor.
                              Geçen seneki takımda aynısı idi.Hatta birde üzerine artılar ilave edildi.
                              Evet artık birşeylerin olması gerekiyor.Bir an ÖNCE.
                              En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                              En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Bu gün kaos var mı? Var...Yönetim iş başında ve kaos var...O zaman niçin ordalar...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X