Eğer Hugo Broos gönderilirse Metin Diyadin ile beraber gönderilmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer ne zaman bitiyo..1 saat sonra resmen bitiyomu t sezonu
Bu saatten sonra transfer yapmamiz icin bize mucize gerek...."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Yahu bütün bu yazılanlar gerçekleşirse Ömer hoca'nın elini öpeceğim...Yok artık be yok artık be yok artık...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç gündür yazıcam yazıcam unutuyorum benden çok yaşayacaksınız.
Bunlar görülen gerçekler, arada sırada duygusal yaklaşmayı bırakıp da mantık çerçevesinde olaylara yaklaşmak sanırım en güzeli.. Yoksa gerçekleri görmek de imkansız hale geliyor..
Yorum
-
İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Şanlı: Aldığım duyuma göre 2-3 gün içinde Hugo Broos'un görevine son verilebilir.
Broos'un 5 oyuncu istediğini de söyledi.
Geçen yıl ki takıma 6 adet oyuncu alınmalı demiştim.Adam bu yılkine 5 kişi istemiş.
Gerçek şu ki geçen yıl kurulan takımdan iskelet çıkmadı.Herkese Merhaba
Yorum
-
Hepiniz eliniz vicdanınıza koyun ... Hugo Broos gelmeden önce kaç tanemiz Hugo Broosu tanıyordu
Peki kaç tanemiz Rijkaard ı biliyordu ..Thomas Doll u kaç tanemiz biliyordı çoğumuz
Hugo Broos .. görsel basının bir kısmı tarafından yönetim destekli medya Broosu sürekli şişirip
şişirip servis etti... yok öyle yok böyle.. Yok Anderlecht Yok Belçikalı ... şişirmeye devam ...
peki sadri şener broosu nerden buldu .. yunanistanın küme düşen bilmem ne takımından ...
rijkaarda zaten barcelonayı düşürüp gelmişti ...
vizyonumuz oldukça geniş .. sevgili trabzonspor taraftarı .. bu vizyon hepimize yeter ...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bütün bu yazılanlar gerçekleşirse Ömer hoca'nın elini öpeceğim...Yok artık be yok artık be yok artık...
Yorum
-
Bir de bu takıma başkan olmaya aday olarak gösterilen ahmet ağaoğlu,İbrahim Usta gibi isimler neden çıkıp bu olanlara müdahale etmeyip seyirci kalıyorlar.Ya da bu hatalar zincirinin hesabını soracak bir Allah'ın kulu yokmudur. Hayrettin Bey kendi söylediklerini ayet zannedip doğru olacağını herkesin kabul edeceğini sanıp saçma sapan açıklamalar yapıyor. Bu gidişle bu yönetim Nuri bey'in kurduğu kumpasların kralını kuruyor gibi.....Ne için yaşıyoruz..........
Yorum
-
İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Hoca kim abi? O da mı bişey demişHoca o da.
Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Hoca kim abi? O da mı bişey demişTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+
Broos'un 5 oyuncu istediğini de söyledi.
Geçen yıl ki takıma 6 adet oyuncu alınmalı demiştim.Adam bu yılkine 5 kişi istemiş.
Gerçek şu ki geçen yıl kurulan takımdan iskelet çıkmadı.
Yorum
-
İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkipsiz bir başarı asla olmaz..Bildigim kadarıyla da Hugo'nun yanında sadece kaleci antrenörü geldi doğru mu?
Olabilir,yönetimin kendi yönetecegi bir hocayla calismak istedigi ortadaydi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum