Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Simdi de Senol Günes ismi geciyor forumda..devrearasinda takimin basina gelecekmis!

Gelmis olsa sezonbasi gelirdi..2005 yilinda ona karsi yapilanlar, bu sezon aynen bir baskasina uygulandi.

O derinde oturan birileri diyor ki "siz böyle devam edecekseniz, yükselmiyeceksiniz"..iste bu zihniyet degismedigi sürece kim gelirse gelsin, hep ayni..

Bu ülkede 2 büyük Hoca var, biri Mustafa Denizli, digeri Senol Günes´tir.

Eger Ersun Yanal gecen sezon kendi kendini baski altina alip takimda gerekli rotasyonu saglayabilseydi, Sampiyon olurduk. Ha devrearasinda gereken transferler yapilmis olsaydi yine olurduk ama bu Ersun Yanal´in büyük bir hoca oldugunu göstermez, sadece cok iyi bir Hoca oldugunu gösterir
    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beğenmediğimiz Antep'in bizden iyi futbolcu yetiştirme organizasyonu var . Biz Karadenizspor ile övünürken adamlar Antep belediye ile bu modeli yıllar evvel başlatmış .

Nurullah Sağlam hoca iyidir , konuşmasını bilir . Brezilya'da olduğu yıllarda çok şey kazandı . Ligin en iyi pas yapan takımları nedense onun elinden çıkar . Ancak oyuncu ilişkileri hep onun kaderi oldu . Bu sebepten hiçbir takımda istikrar bulamaz . Yani bu gün Broos'u eleştirirken hangi sebeplerle eleştiriyoruz ?

Nurullah hoca gençlere güvenir , ama daha çok güveneni yetişiyor . Üstelik çok daha disiplinli söz geçiren , gerekirse kabadayı .
      Ben Tolunay Hocayı iki sezon önce Kayseride bjkyi 2-0 yendikleri maçtan sonra söylediği "Benim oyunculuğumun da etkisiyle, takıma vermek istediğim şey ilk olarak gol yemeyelim, bulursak atarız felsefesi" sözlerinden dolayı pek sıcak karşılmazdım.

Ama insanlar değişiyor, biz de ısınıyoruz

Yorum

• bari açıp izleyelim Kadırgayı ne diyolar bakalım

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Farabi, bize gelemez oyle bir hoca. Biz buyuk takimiz ve buyuk dusunmek zorundayiz. Bizlerin elinden Mourinholar geldi gecti, Nurullah Saglamin ne isi var bizde?
          Nurullah Sağlam bana göre Trabzonspor'da bir devreyi zor çıkarır . Arkasından gelen hoca rahat eder o ayrı ancak temelde istikrarsızlığın devamından başka bir şeye yaramaz .

Ben Trabzon'a uygun bir hocanın yetiştiğini söyledim , Nurullah Sağlam'ı takımın başına getirelim demedim .

Hocamızı henüz 4. haftanın sonunda tartışmaya başlamakta son derece üzücü .

Yorum

• hoca resimleri koyacağımıza yakışıklısından başkan resimleri ekleyelim...
            poetricus

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yavaş yavaş yeni Hoca arayışlarına girdik.
              ne zaman çıktıkki..
              Özkan SÜMER

Yorum

• Anlamadığımız Trabzonsporda teknik drektörlük yapmak bir anadolu takımında Teknik drektörlük yapmaya benzemediği Bazen öyle isimler öneriliyorki burda yüzümdeki o yorgunluk halinden eser kalmıyor.İysimi biz Ziya'yı tekrar getirelim buda benden olsun. Gülüyorum gülüyorum...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nurullah Sağlam bana göre Trabzonspor'da bir devreyi zor çıkarır . Arkasından gelen hoca rahat eder o ayrı ancak temelde istikrarsızlığın devamından başka bir şeye yaramaz .

Ben Trabzon'a uygun bir hocanın yetiştiğini söyledim , Nurullah Sağlam'ı takımın başına getirelim demedim .

Hocamızı henüz 4. haftanın sonunda tartışmaya başlamakta son derece üzücü .
                  Peki neden 1 devreyi zor cikarir onu cok merak ediyorum. Taraftar baskisindan mi? Yonetimin is bilmezliginden mi? Ben merak ediyorum tam manasi ile gecen sezon biraz hocanin istediklerini aldik (hepsi alinmadi diye biliyorum). Sen Nurullah Saglami getirirsen ve istedigi nokta transferleri yapar isen neden basarili olmasin? Bizi hangi hoca sampiyon yapmis ya da cok buyuk basarilara imza attirmis son 14 yilda?

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hoca resimleri koyacağımıza yakışıklısından başkan resimleri ekleyelim...
                    Sadri Başkan'ın seçildiği kongrede başkanlığa adaylığını açıklayan Hacı Yıldız vardı sanırım Çakıcı'nın eniştesi. Onu getirelim hem eski boksör Gökhan'ın Umut'u biraz pataklar.

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlamadığımız Trabzonsporda teknik drektörlük yapmak bir anadolu takımında Teknik drektörlük yapmaya benzemediği Bazen öyle isimler öneriliyorki burda yüzümdeki o yorgunluk halinden eser kalmıyor.İysimi biz Ziya'yı tekrar getirelim buda benden olsun. Gülüyorum gülüyorum...
                      Isimlere takildigimiz sürece arpa boyu yol alamayiz.

Ziya dogan ve samet aybaba.

Birisi takimi sampiyonlar ligine en cok yaklastiran hoca digeri de yerlerde sürünen takimi ayaga kaldirmis bir hoca.

Simdi yine ziyaci ve sametci diye benimle alay edilecek ama olsun.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu an da tartışılması gereken en son isim bross dur..
                        Ersunu tartışalım geçen yı yaptığı yanlışları ,transfer politikalarını ama bross u tartışmayalım..
                        Neden Tartismiyalim?? Bir Alanzinho gibi deyeri oynatamiyor. Hep iyi oynayanlari cikartiyor. Toulouse maci Iyi olarak deyerlendiriyor. (Hanki maci seyreti?) , Sistemini halen bulamayan. 50 dakikalik kondisyon olan takim..... Sik sik sakatliklar olan takim.....ve ve ve.....kimi tartisalim???? Ben 3 hafta birsey söylemedim....ama 4 hafta sonra biraz olsa birseyley görünmesi lazim. ben gördügüm hep negatif

Yorum

• istikrar şart dediler ersun yanalı gönderdıler ne olurdu bır sene daha san verilseydi o donemın hedefı avrupa lıgıydı baktılar ıyı gıdıyoruz hedef buyutuldu ersun hocada onun kurbanı oldu ,bu hocanın takımı tanıması cok zaman alır bırde gecen sene olmayan sakatlıklardan bu sene çok can yanar ,broos'un ersundan tek fazlası kulube derinliği
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu an da tartışılması gereken en son isim bross dur..
                            Ersunu tartışalım geçen yı yaptığı yanlışları ,transfer politikalarını ama bross u tartışmayalım..
                            Bence geçen yıldan bu seneye tesir eden yanlışları tartışalım.
                            4 maçta 4 puan ve rezil futbola sebep olan şeyleri tartışalım.

Şu anda tartışılması gereken en son şey Ersun Yanalın geçen yıl yaptığı yanlışlar.
                            Zira daha hocamızın doğru düzgün oyuncu değişikliğini bile göremedik.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Isimlere takildigimiz sürece arpa boyu yol alamayiz.

Ziya dogan ve samet aybaba.

Birisi takimi sampiyonlar ligine en cok yaklastiran hoca digeri de yerlerde sürünen takimi ayaga kaldirmis bir hoca.

Simdi yine ziyaci ve sametci diye benimle alay edilecek ama olsun.
                              Seninle alay edenler futbolu cok iyi bilenlerdir kesin .... Biz kendimizi hep dev aynasinda goruyoruz ya ondan oluyor hersey. Biraz bazi seyleri alttan alalim. Tamam sampiyonluklarimiz, basarilarimiz, mazimiz var. Ama mazimizi yasatacak ne basari elde ettik o basarilarin ardindan? Afedersiniz ama hep enayi yerine koyulduk, yonetim tarafindan olsun, yerel medya tarafindan olsun (hep comak sokuldu) ne bileyim ya. Biktim vallahi cileden cikacam artik

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Peki neden 1 devreyi zor cikarir onu cok merak ediyorum. Taraftar baskisindan mi? Yonetimin is bilmezliginden mi? Ben merak ediyorum tam manasi ile gecen sezon biraz hocanin istediklerini aldik (hepsi alinmadi diye biliyorum). Sen Nurullah Saglami getirirsen ve istedigi nokta transferleri yapar isen neden basarili olmasin? Bizi hangi hoca sampiyon yapmis ya da cok buyuk basarilara imza attirmis son 14 yilda?
                                Henüz ligin 4. haftasında futbolcularına söz geçiremeyen , sahadaki mücadeleyi yükseltemeyen bir hoca haline geldi Broos , yılların deneyimi .

Sence her takımdan ayrılma sebebi " artık takımımı motive edemiyorum " olan bir hoca Trabzon gibi bir şehirde uzun süre görev yapabilme olasılığı nedir ?

Böyle bir olayın Trabzonspor'un gündemine girmesine de imkan vermiyorum . Tartışmak bize bir şey kazandırmaz .

Yorum

Yükleniyor...
                                X