Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabancı golcü haberinin ilk kaynağı kimdir?
    Fotomaç'ta bir haber var , Hacısalihoğlu, kontenjanı boşaltabilirsek yabancı bir forvet alabiliriz demiş .
    Ama kimi göndereceğiz ki ?

Yorum

• Erdal bey, Yönetimi savunmak ayrı, Fatih'in her söylediğini doğru kabul edip yönetime sallamak ayrı.Boyd ya da başka bir yabancı santrafor alınsa yine Fatih diyecekmisiniz.Peki ya 3 sene sonra...
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşım Mustafayı hiç öyle tartışmayız .Emin olabilirsin ...

Çok iyi oyuncudur ..
        Mustafa iyi oyuncu olabilir. Ama su an itibarı ile bizim ilacımız olamaz.

İlerki yıllarda gol vuruşlarını düzeltebilir ise o ayrı.

Daha bu hafta takımı 1-0 galip iken çok net 2-3 üç pozisyonu gol yapamadı ve son dakika golü ile maç berabere bitti.

Ama Umut ve Gökhan ile beraber takımda kolayca süre alabilir.

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          akıl işi olup olmadığını belirleyen nedir?
          aynı oyuncuyu süper ligdeki 1-2 takımın çok daha düşük fiyata almadığını okuduk gazetelerde, yanılmıyorsam Bülent Uygun bahsetmişti...Ayrıca ben zannetmiyorum ki Norveç liginden bir brezilyalıya başka bir ülkede bu kadar para verilip transfer edilsin...

Yorum

• Hayrettin bey böyle bir açıklamayı Sabah a yapmaz...matrix senin malumatın var mı bu konuda?
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yönetim acaba Sylva'yı mı göndermeyi düşünüyor .

Song'u göndermek bence yanlış olur zaten o bölgede sıkıntımız var , bir bölgeyi kapamaya çalışırken bir bölgeyi açmak ne kadar doğru olabilir ki .

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gökhan varken boyd gereksiz ikiside aynı tarzda

Aruna Dindane

Seydou Doumbia

gerçi yabancı alabilmek için kontenjanın boşalması lazım dindandenin bonservisi1.5 milyon euroya düştü hocasıyla problemi var ayrılmak istiyo mahmut aksu 2 ay önce dindaneyle ön görüşme yapmıştı.
                yönetim yabancı forvet için gerçekden istekli mi yoksa gündem değiştiren haber mi bunlar
                alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetim acaba Sylva'yı mı göndermeyi düşünüyor .

Song'u göndermek bence yanlış olur zaten o bölgede sıkıntımız var , bir bölgeyi kapamaya çalışırken bir bölgeyi açmak ne kadar doğru olabilir ki .

yönetimin göndermek istediği iki yabancı belii biri yattara diğeri song...
                  ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetim acaba Sylva'yı mı göndermeyi düşünüyor .

Katiliyorum, bence suan hicbir yabanci gonderilmemeli.
                    twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erdal bey, Yönetimi savunmak ayrı, Fatih'in her söylediğini doğru kabul edip yönetime sallamak ayrı.Boyd ya da başka bir yabancı santrafor alınsa yine Fatih diyecekmisiniz.Peki ya 3 sene sonra...
                      3 sene sonra Göksu derim...Fatih in her söylediğini doğru kabul ediyorum çünkü yönetimin söyledikleri net değil. Fatih hiç değilse net konuşuyor. Fatih in alınmayacağını ilan eden açıklama üniversite sınavlarında okduğunu anlama sorusu olarak sorulsa emin olun kimse cevaplayamaz....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bence Uefadan elenirsek en gereksiz yabancı kontenjanı doldurulan yer olan kale Türk bir kaleciye çevrilmeli derim ben. Zaten bir iddia kalmayacak avrupada. Onur da bence Türkiye ligini gayet iyi idare edebilir diye düşünüyorum.

Tabi eğer yönetim bu kaliteli yabancı forvet işini gerçekten yapacaksa.

Umarım ericson işine dönmez !!!

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynı oyuncuyu süper ligdeki 1-2 takımın çok daha düşük fiyata almadığını okuduk gazetelerde, yanılmıyorsam Bülent Uygun bahsetmişti...Ayrıca ben zannetmiyorum ki Norveç liginden bir brezilyalıya başka bir ülkede bu kadar para verilip transfer edilsin...
                          Irklara göre yetenek belirlemek realist bir yaklaşım olmaz. ayrıca Norveç Ligi dediniz; Manchester United Sırbistan liginden 8 küsür Milyon €'ya 17 yaşında oyuncu aldı. Norveç Liginden o paraya oyuncu alınmaz diyorsunuz, ozaman sizin literatürünüzde ManU'da olmayacak bir iş yaptı. Ben nasıl ki sizin söyleminizden bu genellemeyi yapamazsam, sizde aynı şekilde "Norveç Liginden 4M €'ya oyuncu alınmaz" genellemesini yapmakla gerçekçiliği yansıtamazsınız.
                          En son Mustafa Gegüç tarafından düzenlendi; 19.08.2009, 11:25.
                          2014 / 2015
                          LOADING....

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yönetim yabancı forvet için gerçekden istekli mi yoksa gündem değiştiren haber mi bunlar
                            sadece yabancı forvet değil sağbek de düşünüyoda kontenjan dolu

ama kris boyd bence yalan haber menejer oyunu iskoç menejerlerin iskoç basınına satmak için söylediği bir haberdir

hem elinde gökhan ünal varken gerek yok bence

aruna dindane olabilir bonservisi 1.5 milyon euro şuan 2 ay öncede görüşüldü aklıma o geliyo
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              alanzinho tamam yetenekli ama Norveçten 4 milyon euroya oyuncu almak akıl işi mi?
                              yattara'yı satarken 10 milyon euro talep etmek ne kadar akıl işi o zaman
                              aralarında 6 milyon euro'luk fark yok

Yorum

• Ayrıca yönetime salladığımı hatırlamıyorum. Bizim gelmiş geçmiş tüm yönetimlerimizin ortak derdi bu.İkinci senede farklı her fikir söyleyeni alt oyucu ilan ve dikkate almama...Sonra taraftarla zıtlaşma ve hazin son....Yönetimin elinde bana göre iyi bir takım var...Hasbelkader de olsa bana göre iyi bir hoca bulundu...Yapılacak olan zor şeyleri yapıp kolayı konusunda inat çıldırtıyor insanı...Bu kaçıncı aynı film...Faruk bey, Atay bey, hatta Nuri bey...İlk yıl oluşturulan kadro Fatih satılmasına rağmen doğru bir hocaya emanet edilseydi....

Yorum

Yükleniyor...
                                X