Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamam bu adamda ışık gördün diyelim. sana erkek gibi soruyorum muhammetin kaç maçını canlı 90 dakika izledin. ilerde büyük topçu olabilir ama buna hangi maçında karar verdinde fatih tekkenin yerini alabileciği kanısına vardın. şu an bize muhammet demir lazım değil. 26-27 yaşlarındaki adamları baskıdan ! ağlarken o genç yaştaki adam ne yapar. şimdi taraftarı çok iyi tanıyan becerikli etkili olan tekke lazım. ha olmadı git al onun ayarında bi tane . ama kaç milyona alabilirsin uyumdu felan derken 3-4 ayda onla uğrasırsın . bu adam trabzonda yaşamaktan zevk alan birisi adım gibi eminim gelsin bu umutla gökhanın attıkları gollerinin toplamını geçer . biz büyük takımsak şampiyonluğa oynamak zorunluluğumuz. her başlıkta borç du felandı içimize kapanalım diyorsun . olmaz işte çok açılmamak şartıyla en uygun transferleri yapmamız lazım.
    Genç milli takımda yaklaşık olarak 10 a yakın maçını izledim ve bu oyuncu hakkında çok iyide bilgi sahibiyim.Bu oyuncuyla ilgili avrupadaki yapılan yorumlarıda biliyorum.Yabancı bir dostum bana geçenlerde muhammeti sordu.Sen diyonki açılmadan transfer yapalım 1,transfer 10 trilyon borç ortada tekke konusundada abartıyoruz çokda abarttık adamı fazla beklenti içine soktuk bende istiyorum gelmesini ancak zamana bırakalım.Yönetim ilk önce oyuncular için kaynagı bulsun sonrası zaten 1, aylık transfer dönemi var ama tekkenin askerlik sorunuda ortadadır.

Yorum

• Kaleci Sinan`dan Hayat Öpücüğü

Bu sezon A Milli takıma düzenli olarak çağrılmaya başlayan genç kaleci Sinan Bolat, 90+6'da attığı tarihi golle Standard Liege'i zafere taşıyarak takımının Avrupa macerasını sürdürmesini sağladı.
      42. dakikada sol taraftan hareketlenen Sebastien Pocognoli'nin yerden ortasında rakibinden önce ön direkte topa dokunan Jeremain Lens, bu sezonki 9. golünü kaydederek Hollanda temsilcisini öne geçirdi. 0-1
      90+6'da ise, sağ taraftan kazanılan serbest vuruşta, ev sahibi ekip kaleci Sinan Bolat da dahil olmak üzere tüm hatlarıyla ceza sahasına geldi. Yapılan ortada çok iyi yükselerek köşeye kafa vuruşunu yapan Türk kaleci Sinan, ev sahibi ekibi zafere taşıdı.

Bu Kaleciyi alabilsek aslında çok iyi olur,Onurla beraber yıllarca sorun yaşatmazlar bize...

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Genç milli takımda yaklaşık olarak 10 a yakın maçını izledim ve bu oyuncu hakkında çok iyide bilgi sahibiyim.Bu oyuncuyla ilgili avrupadaki yapılan yorumlarıda biliyorum.Yabancı bir dostum bana geçenlerde muhammeti sordu.Sen diyonki açılmadan transfer yapalım 1,transfer 10 trilyon borç ortada tekke konusundada abartıyoruz çokda abarttık adamı fazla beklenti içine soktuk bende istiyorum gelmesini ancak zamana bırakalım.Yönetim ilk önce oyuncular için kaynagı bulsun sonrası zaten 1, aylık transfer dönemi var ama tekkenin askerlik sorunuda ortadadır.
        Nedense bu askerlik sorunundan fatih tekke hic bahsetmedi.

Bugün menajerinin lig tv de can karyadi vasitasiyla gecen aciklamasi var,fatih orda askerligimi bana birakin diyor.

Hal böyle iken kendi kendimize sorunlar olusturmayalim.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaleci Sinan`dan Hayat Öpücüğü

Bu sezon A Milli takıma düzenli olarak çağrılmaya başlayan genç kaleci Sinan Bolat, 90+6'da attığı tarihi golle Standard Liege'i zafere taşıyarak takımının Avrupa macerasını sürdürmesini sağladı.
          42. dakikada sol taraftan hareketlenen Sebastien Pocognoli'nin yerden ortasında rakibinden önce ön direkte topa dokunan Jeremain Lens, bu sezonki 9. golünü kaydederek Hollanda temsilcisini öne geçirdi. 0-1
          90+6'da ise, sağ taraftan kazanılan serbest vuruşta, ev sahibi ekip kaleci Sinan Bolat da dahil olmak üzere tüm hatlarıyla ceza sahasına geldi. Yapılan ortada çok iyi yükselerek köşeye kafa vuruşunu yapan Türk kaleci Sinan, ev sahibi ekibi zafere taşıdı.

Bu Kaleciyi alabilsek aslında çok iyi olur,Onurla beraber yıllarca sorun yaşatmazlar bize...
          Bu kaleci çok yetenekli ve hırslı bir kaleci maçı adeta yaşıyor..Ama bolatın transferi imkansızdır.

Yorum

YAW taktın bide bu 10 trilyona yok öyle bişey . yasaya göre tekkenin aldıgı son sene ücretini yatırarak transfer edebiliyoruz. yani 8 aylık alacagı desek buda en fazla 1,5 milyon € eder o kadarda kendine versek eder 3€ . e hani 10 trilyon. muhammeti de bursa bedava ya vermez bize heralde bırakalım gelişimini orda geçirsin bell miktarını alıp ta karartmayalım gelecegini. belli bir yere gelince alınmasından yanayım
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

• Fatih Tekke´nin askerlik sorunu var diyenler..bi zahmet su sorunun ne oldugunu bi aciklasalarda, bizde aydinlansak!

Mesela bir futbolcu yurtdisinda kac gün calismali ki, 38 yasina kadar askerligini uzatabilsin?
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Tayfun ve Gokhanı iyi paraya satarsak Sylvayı'da elden çıkartırsak,gelen para ile transfer yapmak yerine futbolcuların parasını ödemek daha mantıklı gözüküyor...
                Devre arası Fatihi alalım,yeter...

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Tekke´nin askerlik sorunu var diyenler..bi zahmet su sorunun ne oldugunu bi aciklasalarda, bizde aydinlansak!

Mesela bir futbolcu yurtdisinda kac gün calismali ki, 38 yasina kadar askerligini uzatabilsin?
                  38 yaşına kadar uzatabiliyor onda sorun yok...
                  Ama Fatih Tekke yurtdışında 3 yılı tamamlarsa bedelli askerlik yani 28 gün askerlik yapma hakkı kazanıcak ve tamamlamış gözüküyor...

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    YAW taktın bide bu 10 trilyona yok öyle bişey . yasaya göre tekkenin aldıgı son sene ücretini yatırarak transfer edebiliyoruz. yani 8 aylık alacagı desek buda en fazla 1,5 milyon € eder o kadarda kendine versek eder 3€ . e hani 10 trilyon. muhammeti de bursa bedava ya vermez bize heralde bırakalım gelişimini orda geçirsin bell miktarını alıp ta karartmayalım gelecegini. belli bir yere gelince alınmasından yanayım
                    Bu yasa konusunda beni bilgilendirirsen sevinirim.Kazanda devredeymiş tekke için kazanın ekonomisi bizden çok çok ileride eger somut adım atarlarsa kazana gider tekke.Askerlik sorununa gelince okadar fedakarlık yaparmı orasını bende kestiremiyorum.Muhammet demir yetiştirme bedeline transfer edilebilir.Anladıgım kadarıyla bizim yeni demirler bulmamız çokzor altyapıda işler hiç yolunda gitmiyor geçende fener altyapısında gine bir trabzonlu çocuk varmış oda gelecek vadediyormuş.

Yorum

Bu yasa konusunda beni bilgilendirirsen sevinirim.Kazanda devredeymiş tekke için kazanın ekonomisi bizden çok çok ileride eger somut adım atarlarsa kazana gider tekke.Askerlik sorununa gelince okadar fedakarlık yaparmı orasını bende kestiremiyorum.Muhammet demir yetiştirme bedeline transfer edilebilir.Anladıgım kadarıyla bizim yeni demirler bulmamız çokzor altyapıda işler hiç yolunda gitmiyor geçende fener altyapısında gine bir trabzonlu çocuk varmış oda gelecek vadediyormuş.
                      Afedersin ama okudugunu anlamakta sorun mu yaşıyorsun??
                      Fatih Tekke 28 yaşını geçtigi için Alacagı karşılıgında serbest kalıyor..
                      8 aylık alacagını Fatihin kulubune bonservis olarak ödeyen herkes Fatihi transfer edebilir,istersen sen bile gidip mahallenin takımına alabilirsin,iş sadece Fatihi ikna etmek...
                      Rubinin ekonomisinin önemi yok...

Yorum

• Batuhan huysuzluk çıkarmaya devam ediyor.Yetenekleri konusunda şüphem yok.Disiplinsizliği kontrol altına alınabilir mi?
                        Gökhan ve Umut'un kaybettği özgüven ve soğukkanlılık gibi mental özelliklere yüksek oranda sahip olan Batuhan katkısı büyük olur.Alınmasına dair umudum yoktu ama son yaşanan olaylardan sonra son bir girişimde daha bulunabilir.

Yorum

8 aylık alacagını Fatihin kulubune bonservis olarak ödeyen herkes Fatihi transfer edebilir,istersen sen bile gidip mahallenin takımına alabilirsin,iş sadece Fatihi ikna etmek...
                          Bal gibide var adam gider parayı basar oyuncuyu alır.Çünkü ortada askerlik sorunuda var.

Yorum

Bu oyuncunun yıllık alacağı yok mu ? Sen bir 1.5 milyon euro verirsin başkası 3 milyon euro verir. Para konusu sıkıntı yaratabilir.
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu oyuncunun yıllık alacağı yok mu ? Sen bir 1.5 milyon euro verirsin başkası 3 milyon euro verir. Para konusu sıkıntı yaratabilir.
                              Aynen renkdaş benimde üstüne basa basa söyledigim konuda budur artı zenitte kalmasından yanadır.Belki almanyadan bir kulübede gidebilir.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende orada zaten mesele Fatihi ikna etmek yazmışım,eğer gördüysen...

Zaten Fatih para için başka takıma gidecek olsa gelip burda Trabzonsporda oynamak istiyom,parayı sorun etmem gibi açıklamalar yapmaz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X