İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
-
bazı yorumları şöle bir derledim ...
Hayal mi görüyor Trabzon ???
Yahu Boyd dediğiniz adam SPL gol kralı, Rangers'ın Novo, Mendez ve Naismith'le beraber en büyük oyuncusu... nereden baksanız en az 10 milyon €'dur. Rangers gibi bir kulüpten (bu sene Champions League'de oynaması bi yana) Trabzon'a niye gelsin gencecik adam ??? Hayal görmeyin.. Hayal ürünü bu.
hiç güleceğim yoktu
ya trabzon boyd'u alabilirmi kafayımı yediniz bu adam gecen sezon 32 gol attı zaten bu adam ayrılırsa ingiltereye gider trabzon ancak bu adama teklif götürür dahada ileri gidemez
Gelmez...
Glaskow Rangers İskoçya'nın en önemli 2 kulübünden biri.Şota'nın ve Tugay'ın da eski takımı.Adamların fanatikliğinin boyutlarını tarif etmek imkansız.Celtic'le girişecekleri şampiyonluk yarışında geri düşmemek için kolay kolay iyi adamı bırakmazlar.
ne 2.5 m euro su..
glasgow böle bi adamı 10 m euro dan asagı satmaz...
sanirim bir yanlislik var ortada
bu kadar iyi bir golcunun bonservis bedeli bu kadar ucuz olmamali diye dusunuyorum yada bizim yonetimin yeni bir oyalama taktigi olabilir bu traftari uyutmak susturmak icin duzenlenmis yeni bir oyun cunku bunun gibi en az 10 kisi transfer edilecek diye soylendi ama kimse alinmadi buda alinmayacaktir
Yorum
-
gökhan varken boyd gereksiz ikiside aynı tarzda
Aruna Dindane
Seydou Doumbia
gerçi yabancı alabilmek için kontenjanın boşalması lazım dindandenin bonservisi1.5 milyon euroya düştü hocasıyla problemi var ayrılmak istiyo mahmut aksu 2 ay önce dindaneyle ön görüşme yapmıştı.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Winner, yönetimden özür dileyeceğim hamleler gördüğümde başlık bile açarım. Ama bu gün biz transfer başlığında isek ortada bir sorun var demektir. Bu sorunu sürekli şikayet ettiğimiz taraftar gördü. İki aydan beri görüyor. Bu yönetimi benim kadar savunan oldu mu forumda bilmiyorum?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı yorumları şöle bir derledim ...
Hayal mi görüyor Trabzon ???
Yahu Boyd dediğiniz adam SPL gol kralı, Rangers'ın Novo, Mendez ve Naismith'le beraber en büyük oyuncusu... nereden baksanız en az 10 milyon €'dur. Rangers gibi bir kulüpten (bu sene Champions League'de oynaması bi yana) Trabzon'a niye gelsin gencecik adam ??? Hayal görmeyin.. Hayal ürünü bu.
hiç güleceğim yoktu
ya trabzon boyd'u alabilirmi kafayımı yediniz bu adam gecen sezon 32 gol attı zaten bu adam ayrılırsa ingiltereye gider trabzon ancak bu adama teklif götürür dahada ileri g
Gelmez...
Glaskow Rangers İskoçya'nın en önemli 2 kulübünden biri.Şota'nın ve Tugay'ın da eski takımı.Adamların fanatikliğinin boyutlarını tarif etmek imkansız.Celtic'le girişecekleri şampiyonluk yarışında geri düşmemek için kolay kolay iyi adamı bırakmazlar.
ne 2.5 m euro su..
glasgow böle bi adamı 10 m euro dan asagı satmaz...
sanirim bir yanlislik var ortada
bu kadar iyi bir golcunun bonservis bedeli bu kadar ucuz olmamali diye dusunuyorum yada bizim yonetimin yeni bir oyalama taktigi olabilir bu traftari uyutmak susturmak icin duzenlenmis yeni bir oyun cunku bunun gibi en az 10 kisi transfer edilecek diye soylendi ama kimse alinmadi buda alinmayacaktirDOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWinner, yönetimden özür dileyeceğim hamleler gördüğümde başlık bile açarım. Ama bu gün biz transfer başlığında isek ortada bir sorun var demektir. Bu sorunu sürekli şikayet ettiğimiz taraftar gördü. İki aydan beri görüyor. Bu yönetimi benim kadar savunan oldu mu forumda bilmiyorum?
beni unuttun galiba abi
Yorum
-
İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe oldu şimdi olumsuz yorumları aldın geldin başın göğemi erdi ?
en olumluları bunlardı wallakızma yani
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Ersun hoca'yı sevmem...Şehre yukarıdan bakan kimseyi sevmem. Şehri beğnmeyen birinin de o şehirde başarılı olacağını düşünmem...
Yorum
-
Murat hocam, Alan evet yetenekli, evet keyif veriyor...Ama ısrarla benim mevkim olmaz diyor...O yüzden de kötü olan Engin i tercih ediyor hoca...Bakın dikkatle seyredin Alan ı attığı kadar atabilecekken atmadığı topları yakalayın...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gün biz transfer başlığında isek ortada bir sorun var demektir. Bu sorunu sürekli şikayet ettiğimiz taraftar gördü. İki aydan beri görüyor.
elde bir iyi kötü isaac vardı o da gitti..
takıma santrof lazım diye taraftarın dilinde tüy bitti.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinho tamam yetenekli ama Norveçten 4 milyon euroya oyuncu almak akıl işi mi?2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhan varken boyd gereksiz ikiside aynı tarzda
Aruna Dindane
Seydou Doumbia
gerçi yabancı alabilmek için kontenjanın boşalması lazım dindandenin bonservisi1.5 milyon euroya düştü hocasıyla problemi var ayrılmak istiyo mahmut aksu 2 ay önce dindaneyle ön görüşme yapmıştı.
Yorum
-
Yabancı golcü haberinin ilk kaynağı kimdir?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı golcü haberinin ilk kaynağı kimdir?
Yorum
Yorum