Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erdal hocam , Ersun hocayla geçen sene devre arasında sözleşme yapılsa hoca gitmese yine planlama yapılabilir miydi sence?
    Ben Ersun hoca'yı sevmem...Şehre yukarıdan bakan kimseyi sevmem. Şehri beğnmeyen birinin de o şehirde başarılı olacağını düşünmem...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bazı yorumları şöle bir derledim ...

Hayal mi görüyor Trabzon ???
      Yahu Boyd dediğiniz adam SPL gol kralı, Rangers'ın Novo, Mendez ve Naismith'le beraber en büyük oyuncusu... nereden baksanız en az 10 milyon €'dur. Rangers gibi bir kulüpten (bu sene Champions League'de oynaması bi yana) Trabzon'a niye gelsin gencecik adam ??? Hayal görmeyin.. Hayal ürünü bu.

hiç güleceğim yoktu
      ya trabzon boyd'u alabilirmi kafayımı yediniz bu adam gecen sezon 32 gol attı zaten bu adam ayrılırsa ingiltereye gider trabzon ancak bu adama teklif götürür dahada ileri gidemez

Gelmez...
      Glaskow Rangers İskoçya'nın en önemli 2 kulübünden biri.Şota'nın ve Tugay'ın da eski takımı.Adamların fanatikliğinin boyutlarını tarif etmek imkansız.Celtic'le girişecekleri şampiyonluk yarışında geri düşmemek için kolay kolay iyi adamı bırakmazlar.

ne 2.5 m euro su..
      glasgow böle bi adamı 10 m euro dan asagı satmaz...

sanirim bir yanlislik var ortada
      bu kadar iyi bir golcunun bonservis bedeli bu kadar ucuz olmamali diye dusunuyorum yada bizim yonetimin yeni bir oyalama taktigi olabilir bu traftari uyutmak susturmak icin duzenlenmis yeni bir oyun cunku bunun gibi en az 10 kisi transfer edilecek diye soylendi ama kimse alinmadi buda alinmayacaktir

Yorum

• gökhan varken boyd gereksiz ikiside aynı tarzda

Aruna Dindane

Seydou Doumbia

gerçi yabancı alabilmek için kontenjanın boşalması lazım dindandenin bonservisi1.5 milyon euroya düştü hocasıyla problemi var ayrılmak istiyo mahmut aksu 2 ay önce dindaneyle ön görüşme yapmıştı.
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Winner, yönetimden özür dileyeceğim hamleler gördüğümde başlık bile açarım. Ama bu gün biz transfer başlığında isek ortada bir sorun var demektir. Bu sorunu sürekli şikayet ettiğimiz taraftar gördü. İki aydan beri görüyor. Bu yönetimi benim kadar savunan oldu mu forumda bilmiyorum?
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bazı yorumları şöle bir derledim ...

Hayal mi görüyor Trabzon ???
            Yahu Boyd dediğiniz adam SPL gol kralı, Rangers'ın Novo, Mendez ve Naismith'le beraber en büyük oyuncusu... nereden baksanız en az 10 milyon €'dur. Rangers gibi bir kulüpten (bu sene Champions League'de oynaması bi yana) Trabzon'a niye gelsin gencecik adam ??? Hayal görmeyin.. Hayal ürünü bu.

hiç güleceğim yoktu
            ya trabzon boyd'u alabilirmi kafayımı yediniz bu adam gecen sezon 32 gol attı zaten bu adam ayrılırsa ingiltereye gider trabzon ancak bu adama teklif götürür dahada ileri g

Gelmez...
            Glaskow Rangers İskoçya'nın en önemli 2 kulübünden biri.Şota'nın ve Tugay'ın da eski takımı.Adamların fanatikliğinin boyutlarını tarif etmek imkansız.Celtic'le girişecekleri şampiyonluk yarışında geri düşmemek için kolay kolay iyi adamı bırakmazlar.

ne 2.5 m euro su..
            glasgow böle bi adamı 10 m euro dan asagı satmaz...

sanirim bir yanlislik var ortada
            bu kadar iyi bir golcunun bonservis bedeli bu kadar ucuz olmamali diye dusunuyorum yada bizim yonetimin yeni bir oyalama taktigi olabilir bu traftari uyutmak susturmak icin duzenlenmis yeni bir oyun cunku bunun gibi en az 10 kisi transfer edilecek diye soylendi ama kimse alinmadi buda alinmayacaktir
            Ne oldu şimdi olumsuz yorumları aldın geldin başın göğemi erdi ?
            DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Winner, yönetimden özür dileyeceğim hamleler gördüğümde başlık bile açarım. Ama bu gün biz transfer başlığında isek ortada bir sorun var demektir. Bu sorunu sürekli şikayet ettiğimiz taraftar gördü. İki aydan beri görüyor. Bu yönetimi benim kadar savunan oldu mu forumda bilmiyorum?

beni unuttun galiba abi

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne oldu şimdi olumsuz yorumları aldın geldin başın göğemi erdi ?
                renkdaş walla çok aradım olumlu yorum ama

en olumluları bunlardı walla kızma yani

Yorum

Ben Ersun hoca'yı sevmem...Şehre yukarıdan bakan kimseyi sevmem. Şehri beğnmeyen birinin de o şehirde başarılı olacağını düşünmem...
                  bize mesafeli duran birisi lazım emin ol....Dün bross'un açıklamalarını okudum eyvah edim...ne demiş''burda ortamı gördüm, uzun yıllar kalmak isterim'' ...onun da ömrü kısa olacak ne yazık ki

Yorum

• Murat hocam, Alan evet yetenekli, evet keyif veriyor...Ama ısrarla benim mevkim olmaz diyor...O yüzden de kötü olan Engin i tercih ediyor hoca...Bakın dikkatle seyredin Alan ı attığı kadar atabilecekken atmadığı topları yakalayın...

Yorum

bu gün biz transfer başlığında isek ortada bir sorun var demektir. Bu sorunu sürekli şikayet ettiğimiz taraftar gördü. İki aydan beri görüyor.
                      aynen ...

elde bir iyi kötü isaac vardı o da gitti..

takıma santrof lazım diye taraftarın dilinde tüy bitti.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        alanzinho tamam yetenekli ama Norveçten 4 milyon euroya oyuncu almak akıl işi mi?
                        akıl işi olup olmadığını belirleyen nedir?
                        2014 / 2015
                        LOADING....

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gökhan varken boyd gereksiz ikiside aynı tarzda

Aruna Dindane

Seydou Doumbia

gerçi yabancı alabilmek için kontenjanın boşalması lazım dindandenin bonservisi1.5 milyon euroya düştü hocasıyla problemi var ayrılmak istiyo mahmut aksu 2 ay önce dindaneyle ön görüşme yapmıştı.
                          Song yabancı transferinde takas olarak kullanılabilir,böylece sorun kalmaz.Ayrıca Calede bonservis indirimi açısından takasda olabilir.

Yorum

• Yabancı golcü haberinin ilk kaynağı kimdir?

Yorum

• Boyd'un sözleşmesi bitiyormuş sanırım bu sene

Yorum

Yabancı golcü haberinin ilk kaynağı kimdir?
                                sabah olabilir

Yorum

Yükleniyor...
                                X