İlk olarak coolank tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat ol kimse Fatih falan dilemez...Bu arada bence Fatih e bir özür borçlusun. Çünkü o gazeteci 15 gün önce görüşmüş Fatih ile...Yani Fatih "Akbabalık" yapmamış Üstelik o ifadelerin bir çoğu bana ait değil NTV de ne dediysem ona da aynısını dedim diyor...Ama Hayrettin bey'in yakın arkadaşı sayın haber 61 editörü ne yapmış? Fırsat bu fırsat.....alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım Mustafayı hiç öyle tartışmayız .Emin olabilirsin ...
Çok iyi oyuncudur ..
bu arada tam saha dergisine verdiği röportajdan alıntı
Futbolcu olarak örnek aldığın oyuncular var mı?
Fatih Tekke'yi çok seviyorum, çok beğeniyorum. Onu gerçekten çok yetenekli buluyorum. Tabii bir de hemşerisi olmaktan gurur duyduğum Hakan Şükür var. Yabancılardan da Thierry Henry ve Eto'o'yu çok beğeniyorum///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'yi çok seviyorum, çok beğeniyorum. Onu gerçekten çok yetenekli buluyorum. Tabii bir de hemşerisi olmaktan gurur duyduğum Hakan Şükür var. Yabancılardan da Thierry Henry ve Eto'o'yu çok beğeniyorumNe yani onları mı alalım ?
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler cris boyd durumları varmıs sımdı gordum nedir son durumlar
ve biz umutsuzca bekliyoruz bişiler olcak diye
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla abi kim olursa olsun, farklı nitelikte hiç değilse kafa vurabilen bir forvete razıyım...Batdal a da razıyım ben...Ama planlama göreyim...
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yani onları mı alalım ?
///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Hayır Kılıçaslan, ben çok kızdım...Kolay kolay aramam da insanları...Ama dün sahiden çok kızmıştım Fatih e...Böyle bir gün de o açıklamayı yaptığı için...Bu gün NTV de tekrar düzeltecek...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOcakta da sağ bek arayacaksınız...Ve yine apar topar...Geçen sezon başında bir sol açık arasaydınız Alanzinho ya 4 milyon vermezdiniz...
Düz topçularla bu takım bir yere gelmez.Yetenekli adamlar lazım takıma.
Alan-Gökhan-Fatih-Yattara dörtlüsü bir araya getirilmeli.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat ol kimse Fatih falan dilemez...Bu arada bence Fatih e bir özür borçlusun. Çünkü o gazeteci 15 gün önce görüşmüş Fatih ile...Yani Fatih "Akbabalık" yapmamış Üstelik o ifadelerin bir çoğu bana ait değil NTV de ne dediysem ona da aynısını dedim diyor...Ama Hayrettin bey'in yakın arkadaşı sayın haber 61 editörü ne yapmış? Fırsat bu fırsat.....ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho bu takımın en extrem oyuncusu.
Düz topçularla bu takım bir yere gelmez.Yetenekli adamlar lazım takıma.
Alan-Gökhan-Fatih-Yattara dörtlüsü bir araya getirilmeli.
Yorum
Yorum