Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erdal kardeşim ne Turgutu ne Batdalı ....Bunlar ancak Karadenizsporda oynar

Ama oraya çok oyuncu lazım şart deniliyorsa bilemem ...))

Ben Mustafa Pektemeki epeydir söyler yazarım biliyorsun ...

Çok iyi transfer olur ...
    Valla abi kim olursa olsun, farklı nitelikte hiç değilse kafa vurabilen bir forvete razıyım...Batdal a da razıyım ben...Ama planlama göreyim...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rahat ol kimse Fatih falan dilemez...Bu arada bence Fatih e bir özür borçlusun. Çünkü o gazeteci 15 gün önce görüşmüş Fatih ile...Yani Fatih "Akbabalık" yapmamış Üstelik o ifadelerin bir çoğu bana ait değil NTV de ne dediysem ona da aynısını dedim diyor...Ama Hayrettin bey'in yakın arkadaşı sayın haber 61 editörü ne yapmış? Fırsat bu fırsat.....
      Bunu yeni öğrendim artık haber 61 dede haber okumayacağım teşekkürler Erdal Abi böyle bilgileri bizimle paylaş lütfen
      alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
      yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşım Mustafayı hiç öyle tartışmayız .Emin olabilirsin ...

Çok iyi oyuncudur ..
        zannetmiyorum biz yine tartışırız,umutu aldığımız yıl bu forumda konu açılmış olsa ona da aynı şeyleri derdik..
        bu arada tam saha dergisine verdiği röportajdan alıntı

Futbolcu olarak örnek aldığın oyuncular var mı?

Fatih Tekke'yi çok seviyorum, çok beğeniyorum. Onu gerçekten çok yetenekli buluyorum. Tabii bir de hemşerisi olmaktan gurur duyduğum Hakan Şükür var. Yabancılardan da Thierry Henry ve Eto'o'yu çok beğeniyorum
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• beyler cris boyd durumları varmıs sımdı gordum nedir son durumlar

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke'yi çok seviyorum, çok beğeniyorum. Onu gerçekten çok yetenekli buluyorum. Tabii bir de hemşerisi olmaktan gurur duyduğum Hakan Şükür var. Yabancılardan da Thierry Henry ve Eto'o'yu çok beğeniyorum
            Ne yani onları mı alalım ?
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beyler cris boyd durumları varmıs sımdı gordum nedir son durumlar
              her zamanki gibi bir haber var

ve biz umutsuzca bekliyoruz bişiler olcak diye

Yorum

Valla abi kim olursa olsun, farklı nitelikte hiç değilse kafa vurabilen bir forvete razıyım...Batdal a da razıyım ben...Ama planlama göreyim...
                Erdal hocam , Ersun hocayla geçen sene devre arasında sözleşme yapılsa hoca gitmese yine planlama yapılabilir miydi sence?

Yorum

• bu iskoç golcü biraz pahalı gelir yönetime.ama gözlerini karartmışlarsa da alacağız derlerse gerçekten iyi bir golcü...
                  YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Erdal Abi,
                    Kaptanla başka bişey konuşmadın mı?
                    Hani transfer, Trabzonspor falan gibisinden
                    Yok mu bizi heyecanlandıracak bişeyler?
                    "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne yani onları mı alalım ?
                      yoo fatihi beğeniyormuş onu belirtmek istedim sadece..
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• bugün fatih açıklamamı yapacak NTV de?
                        YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Hayır Kılıçaslan, ben çok kızdım...Kolay kolay aramam da insanları...Ama dün sahiden çok kızmıştım Fatih e...Böyle bir gün de o açıklamayı yaptığı için...Bu gün NTV de tekrar düzeltecek...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Ocakta da sağ bek arayacaksınız...Ve yine apar topar...Geçen sezon başında bir sol açık arasaydınız Alanzinho ya 4 milyon vermezdiniz...
                            Alanzinho bu takımın en extrem oyuncusu.
                            Düz topçularla bu takım bir yere gelmez.Yetenekli adamlar lazım takıma.
                            Alan-Gökhan-Fatih-Yattara dörtlüsü bir araya getirilmeli.
                            Herkese Merhaba

Yorum

Rahat ol kimse Fatih falan dilemez...Bu arada bence Fatih e bir özür borçlusun. Çünkü o gazeteci 15 gün önce görüşmüş Fatih ile...Yani Fatih "Akbabalık" yapmamış Üstelik o ifadelerin bir çoğu bana ait değil NTV de ne dediysem ona da aynısını dedim diyor...Ama Hayrettin bey'in yakın arkadaşı sayın haber 61 editörü ne yapmış? Fırsat bu fırsat.....
                              Eğer öyleyse o konuda özür dilerim.Basın tarafından aldatılma var.Ama sizinde yönetime özür borcunuz var demekki o haberde telaffuz edilen rakamlarda doğru değil.Bayağı giydrimiştiniz yönetime Fatih'e bu kadar az verilirmi onun daha çok kazanması gerekli diye.Bu konuda zaten fazlaca bilgi kirliliği var.Yönetimde şeffaf değil ve bu da onların hatası.Ama Fatih'in ısrarla para konuşmasını hala yadırgıyorum.
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alanzinho bu takımın en extrem oyuncusu.
                                Düz topçularla bu takım bir yere gelmez.Yetenekli adamlar lazım takıma.
                                Alan-Gökhan-Fatih-Yattara dörtlüsü bir araya getirilmeli.
                                alanzinho tamam yetenekli ama Norveçten 4 milyon euroya oyuncu almak akıl işi mi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X