Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi güzelde yönetim başında fatihle ilgilenmiyoruz dediği zaman siz taraftar olarak rahat durdunuzmu......

sürekli ismini gündemde tuttunuz....yönetimde teklif götürdü beyefendi kabul etmedi
    3 büyüklerden ne istemişse trabzondanda onu istemiş (fedakarlık yapmış bazılarının deyimiyle..)

ondan sonrada iş inada bindi..... o yaştaki adama o kadar para veremeyiz paramız yok denildi ..

siz ne yaptınız antremana gidip forvetlere küfür ettiniz fatih tekke diye bağırdınız

zaten kötü olan forvetleri siz bu hale getirdiniz...

ve belliki şimdi yönetim bi yerlerden para buldu ve bu parayla iyi bir forvet almak istiyor

siz yine neden yalan söylendi o parayla fatih neden alınmadı muhabbetleri .....

bu takım ne çekiyosa çok bilmiş taraftarından çekiyor.......

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki bu sefer tartışma konumuz sizce 2 defans yeterli mi değil mi olur mu ?

2 Defans bizi sezon sonuna ulaştırır mı ?
      tayfun ceyhun ve mustafa yumlu var stoper olarak
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Song gider büyük ihtimalle, Rangers'a Song artı para verilir Song'un piyasasıda var, İskoç liginde iyi bir transfer sayılacaktır benim tahminim Song gider makinede bize gelir .
        Valla inş dediğin gibi olur abi çünkü bu şekilde forvetsiz şmpiyonluğu geçtim ilk 3 için bile şansımız yok. Bu vaziyette hiçbir derbi maçı alamayız.

Ama bence stoperde Song bize lazım olabilir, gerekirse bek de oynayabiliyor o yüzden Cale'nin satılması daha mantıklı geliyor bana. Sol kanatta bir yabancı kontenjanını dolduracak kadar ne faydası var bize. ofansta hiç yok, bir ortası yok hala öğrenemedi arada bir iyi müdahale yapıp top çalıyor o kadar. Diyar maçında 2 gol de onun kanadından ve hatasından geldi. Garibim Egemen de açıkları kapatacam diye şekilden şekile girdi..o kanadı ferhat, song, idare eder bence.
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi güzelde yönetim başında fatihle ilgilenmiyoruz dediği zaman siz taraftar olarak rahat durdunuzmu......

sürekli ismini gündemde tuttunuz....yönetimde teklif götürdü beyefendi kabul etmedi
          3 büyüklerden ne istemişse trabzondanda onu istemiş (fedakarlık yapmış bazılarının deyimiyle..)

ondan sonrada iş inada bindi..... o yaştaki adama o kadar para veremeyiz paramız yok denildi ..

siz ne yaptınız antremana gidip forvetlere küfür ettiniz fatih tekke diye bağırdınız

ve belliki şimdi yönetim bi yerlerden para buldu ve bu parayla iyi bir forvet almak istiyor

aslında taraftarın haykırışların geneli fatih tekke değil forvet,fatih sadece bir araç,yoksa fatih olmasaydı başka şekilde eminimki tepki koyulurdu

Yorum

Songun garanti para sorunu olduğu için gitmesi nerdeyse imkansız

Yattarayı isteyen yok, yoksa yönetim 3-5 bakmayacak gönderecek

bu durumda en net akla gelen isim galiba Cale, bildiğim kadarı Diyarbakır maçında izlenmişlerdi. Eğer bu iş olacaksa Cale yolcu gibi.
            o zaman vah ki vah
            bi deliği kapatıyoruz diğer taraftan delik açıyoruz
            sol bek te cale-ferhat gelecek 5 yıla ilaç olur diye düşünüyorum,
            cale giderse ferhat oraya hem sayı hem potansiyel olarak yetmeyecektir

ayrıca cale gitse iskoç gelse,sağ bek nasıl doldurulacak,yerlilerin hiç birisi serkan tayfun dan iyi değil oraya da yabancı ister
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

Trabzon'un Glasgow Rangers'ın golcüsü Kris Body için de İskoç kulübüne resmi teklif götürdüğü ortaya çıktı.

BATUHAN ile ilgilenen Trabzonspor'un yabancı forvet listesinin başında yer alan isim ise Kris Boyd. Glasgow Rangers forması giyen 26 yaşındaki forvetin kulübüyle temasa geçen yönetim İskoç golcünün bonservisi için 2 milyon önerdi. Rangers ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek Boyd'a ise yıllık 3 milyon euro teklif edildi.

ÜÇ sezondur Rangers

forması giyen Boyd, geçen sezon kazanılan şampiyonluk ve İskoçya Kupası'nda attığı 31 golle takımının skor yükünü sırtlamıştı. İskoç medyası, Boyd'a Trabzonspor kulübünün yanı sıra Kayserispor'un da talip olduğunu belirtti. 1.83 boyundaki Boyd, milli takımda da 15 maçta 7 gol kaydetti.

Doğruluğu nedir? Oyuncuya yıllık 3 milyon vermek ne demek ya ?

Eğer bu haber doğruysa bilmiyorum artık ...

Yenilgi sonrası Transfer Haberleri'nin amacı bellidir.
              ''Gündemi değiştirmek.''
              Yani ciddi bir haber sanıp üzerinde kafa yormaya değmez.
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aslında taraftarın haykırışların geneli fatih tekke değil forvet,fatih sadece bir araç,yoksa fatih olmasaydı başka şekilde eminimki tepki koyulurdu
                işte şimdide görüyosun renkdaş

iyi bir forvet alınmadan bak dikkatini çekerim daha alınmadan

neden bu kadar parayla fatih alınmadı para yok diye bize yalan söylendi giibi laflar okuyoruz burda

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

arkadaşlar herkez şu linke bir baksın hadi bmn göster gücünü ya....
                  EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• iyi futbolcu. forvet şart.bir yabancı gönderip almak lazım bu forveti yoksa ilk 3 hayal olur.

Yorum

• sağbek alınmayacağı neredeyse kesin gibi,forvete de yerli ve işe yaramayacak birini alıp böylece transfer kapanacak..gelecek olan forvete karşı kim olursa olsun büyük beklentiler olacak,sonunda da umuttan ve gökhandan pek bir farkı kalmayacak,gerçekler bariz şekilde ortada ama yönetim bu konuda çok ama çok büyük bir zaafın içinde..

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        iyi güzelde yönetim başında fatihle ilgilenmiyoruz dediği zaman siz taraftar olarak rahat durdunuzmu......

Bak öncelikle kendini diğer Trabzonspor taraftarlarından ayırıp siz diye konuşman hiç de hoş değil. Bu cümlelerin çok farklı anlamlar çıkarmaya neden olabilir !!!

Araştırmadan, doğruyu kesin görmeden o kadar meraklısın ki konuşmaya, sadece konuşmak için konuşuyorsun, eğer Fatih başlığına girer ve Erdal abinin kaptan ile son konuşmasını okursan bu olayın zaten yalan olduğunu göreceksin. Ama yok yönetim hep haklı, futbolcu hep yalancı dimi. Sen elin fenerlisinin yazdığına inan, öz evladın haykırışını duyma. Boş konuşuyorsun boşşş. Düz mantık ile gidiyorsun. Bu adamın yaptığı fedakarlıkları hatırlamamak nankörlüktür. Ama potansiyelin olduğundan hatırlamanı beklemiyorum zaten.

Siz antrenmanlarda küfür ettiniz nasıl bir aşalayıcı ve asılsız bir laftır, Fatih’i isteyenlerin hepsini nasıl bu şekilde yargılarsın, nasıl onları taraftarlık duygusundan uzak tutarsın, bu nasıl bir küçülmüşlüktür. Cihat sınırları aşmaya devam ediyorsun haberin olsun. Heee adamın mükemmel kabiliyeti vardı biz yok ettik öyle mi. Fatih yıllarca senin gibi mantıklı insanların yüzünden sürgünlerde gezerken yetenekleri körelmedi, geldi Trabzonspor’u sırtladı, Biz tekkeyi istiyoruz dedik paşalar kötü oldu öyle mi ? Anlat anlat çocuklar dinler bu masalı ?

Yönetimin para falan bulduğu yok bilader. Parası hep vardı, kaldı ki Fatih transferi sponsor ile karşılanacaktı, onu bile istemediler. Başkasının parasının derdi bunları tuttu, hazır parayı bile geri çevirdiler.

Dedim ya sen düz mantıkla devam et, önüne konulanla avun, ben uyuyan, saf yerine konulan taraftar olmak istemiyorum, körü körüne birilerinin peşinde gitmek de istemiyorum. Eğer birisinin yaptığı iş varsa çıkıp teşekkürler demesini bildiğim gibi, bana yalan söylediğinde de çıkıp yanlışsın diyorum. Biliyorum ki ancak bu şekilde doğruyu bulabileceğim.

Bu takımın çektiği yeter ki biz olalım, sırtından geçinen asalaklar değil bilader !!!

Yorum

Peki bu sefer tartışma konumuz sizce 2 defans yeterli mi değil mi olur mu ?

2 Defans bizi sezon sonuna ulaştırır mı ?
                          2 defans bizi sezon sonuna ulaştırmaz bencede ama Song olsa bile hava topları iyi olan kaliteli bir stoper şart , Song olsada aynı tip golleri yiyoruz Song'unda hava hakimiyeti sezgisi zamanlaması kötü gitse çok bişe değişmeyecektir yabancı kontenjanını daha çok ihtiyacımız olan forvet için harcamak daha makul gözüküyor bu şartlarda.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• Brüls’e karşı Mustafa

Diyarbakırspor maçının kaybedilmesi, tribünlerin, ‘Fatih Tekke’ diye tutturması yönetimin paniğe kapılmasına neden olurken, forvet transferinde yeni rota Gençlerbirliği’nin Ümit Milli futbolcusu Mustafa Pektemek oldu. Kırmızı-Siyahlı kulübün en yetenekli isimlerinden biri olan ve çok önemli özelliklere sahip bulunan Mustafa için düğmeye basılırken, önceki gün gizli bir operasyon başlatıldı. Bordo-Mavili kulübün Hollanda’nın Maastricht kulübünde kiralık forma giyen oyuncusu Christian Brüls ve gerekirse bir miktar da para karşılığı İlhan Cavcav’dan Mustafa Pektemek istendi. Brüls’ün menajerliğini de yapan Adnan Demir, bir süredir bulunduğu Trabzon’dan Başkan Sadri Şener’in isteğiyle hemen Ankara’ya gitti. Burada Brüls için Cavcav ile el pazarlıklar yaparak işi bitirme noktasına getirdiği ileri sürüldü.

Mahmut Aksu Dün Gitti
                            Bunun üzerine dün sabah da Mali Sayman Mahmut Aksu, Ankara’nın yolunu tuttu. Aksu’nun, Gençlerbirliği’nden Mustafa Pektemek’in şartlarını aldığı bildirildi. Başkent kulübünün başkanı Cavcav’ın, Mustafa Pektemek’e karşılık, Christian Brüls’ün dışında Göksu ve Onur Kıvrak gibi isimleri de talep ettiği ifade edildi. Bu teklifi değerlendirmeye alan Trabzonspor kurmaylarının Mustafa Pektemek transferini kısa sürede çözmek için pazarlıkları hızlandırdığı belirtildi. Bilindiği gibi İlhan Cavcav geçen sezon devre arasında Antalya’da Maastricht formasıyla izlediği Christian Brüls’e hayran kalmış ve transfer etmek istemişti ama bu ismin Trabzonspor’un malı olduğunu öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşamıştı. Cavcav’ın Brüls’ü çok istemesi nedeniyle Mustafa’nın transferinin bitirilmesine de kesin gözüyle bakılmaya başlandı.
                            kaynak günebakış
                            diyelim ki gerçek ,eğer brüls verilirse çok büyük bir hata olur,gençlerbirliğinin yabancı oyuncu alacak durumu da yok yabancı kontenjanı dolu

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Song gider büyük ihtimalle, Rangers'a Song artı para verilir Song'un piyasasıda var, İskoç liginde iyi bir transfer sayılacaktır benim tahminim Song gider makinede bize gelir .
                              Harika olur.
                              Umarım yönetim bu çözümü akıl edebilir ve gündemine alır.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Brüls’e karşı Mustafa

Diyarbakırspor maçının kaybedilmesi, tribünlerin, ‘Fatih Tekke’ diye tutturması yönetimin paniğe kapılmasına neden olurken, forvet transferinde yeni rota Gençlerbirliği’nin Ümit Milli futbolcusu Mustafa Pektemek oldu. Kırmızı-Siyahlı kulübün en yetenekli isimlerinden biri olan ve çok önemli özelliklere sahip bulunan Mustafa için düğmeye basılırken, önceki gün gizli bir operasyon başlatıldı. Bordo-Mavili kulübün Hollanda’nın Maastricht kulübünde kiralık forma giyen oyuncusu Christian Brüls ve gerekirse bir miktar da para karşılığı İlhan Cavcav’dan Mustafa Pektemek istendi. Brüls’ün menajerliğini de yapan Adnan Demir, bir süredir bulunduğu Trabzon’dan Başkan Sadri Şener’in isteğiyle hemen Ankara’ya gitti. Burada Brüls için Cavcav ile el pazarlıklar yaparak işi bitirme noktasına getirdiği ileri sürüldü.

Mahmut Aksu Dün Gitti
                                Bunun üzerine dün sabah da Mali Sayman Mahmut Aksu, Ankara’nın yolunu tuttu. Aksu’nun, Gençlerbirliği’nden Mustafa Pektemek’in şartlarını aldığı bildirildi. Başkent kulübünün başkanı Cavcav’ın, Mustafa Pektemek’e karşılık, Christian Brüls’ün dışında Göksu ve Onur Kıvrak gibi isimleri de talep ettiği ifade edildi. Bu teklifi değerlendirmeye alan Trabzonspor kurmaylarının Mustafa Pektemek transferini kısa sürede çözmek için pazarlıkları hızlandırdığı belirtildi. Bilindiği gibi İlhan Cavcav geçen sezon devre arasında Antalya’da Maastricht formasıyla izlediği Christian Brüls’e hayran kalmış ve transfer etmek istemişti ama bu ismin Trabzonspor’un malı olduğunu öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşamıştı. Cavcav’ın Brüls’ü çok istemesi nedeniyle Mustafa’nın transferinin bitirilmesine de kesin gözüyle bakılmaya başlandı.
                                kaynak günebakış
                                diyelim ki gerçek ,eğer brüls verilirse çok büyük bir hata olur,gençlerbirliğinin yabancı oyuncu alacak durumu da yok yabancı kontenjanı dolu
                                Şaka mı bu; Hacı CavCava o zaman Brülsü, Göksuyu bir de yanlarında Ceyhunla Barışı verelim Pektemeki alalım! Yılın en bomba transferine imza atmış oluruz!
                                Yalan haber kokuları sarmış dört bir yanımızı ama bari yenilecek cinsten olsa.
                                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X