Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    değil mi

Komşunun tavuğu bize kaz mı gözüküyor yoksa
    Şu Batuhan'ı Çok Büyüttük Çok.. Bu Yüzden Soğudum Bu Çocuktan..

Bir Zamanlar Türkiyede Fatih'in Yerini Alacak Tek Kişi Diyordum Ama.. Yalan Oldu Yalan..

Batuhan'ın Umut'u Kesmesi İçin Önce Olgunluğunu Sahaya Yansıtması Lazım..
    En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 18.08.2009, 21:26.
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• forvete ihtiyaç var ama bu batuhan gibi vurdumduymaz disipilinsiz biri olmamalı

Yorum

Düşünmüyorlarsa Fatih Tekke ile neden görüşüdü?
        Batuhan için Beşiktaş kulubünün kapısı neden çalındı?

Bu saatten sonra forvet oyuncusu alınmazsa kulup yöneticiliği için harika olan yönetimimiz futbol takımını yönetmekte inanılmaz gözümden düşecek.Çünkü bilerek uçuruma atıyoruz kendimizi.
        Farkindaysan olacak transferlere isteksiz,olmayacak transferlere istekli yanasiyorlar.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu Batuhan'ı Çok Büyüttük Çok.. Bu Yüzden Soğudum Bu Çocuktan..

Bir Zamanlar Türkiyede Fatih'in Yerini Alacak Tek Kişi Diyordum Ama.. Yalan Oldu Yalan..

Batuhan'ın Umut'u Kesmesi İçin Önce Olgunluğunu Sahaya Yansıtması Lazım..
          Karakterini olgunluğunu işin içine katmıyorum ki futbolcunun yeteneğini bunlarla kıyaslamak bana göre yanlış.Bu açıdan Batuhan ve Umutu karşılaştırmam fizik mükemmel futbol zekası iyi gol vuruşu iyi daha ne arıyoruz bu adamda.Bunların hiç birisi Umut'ta yok bazılarıda Gökhan'da yok.Gökhan Beşiktaşta,Batuhanda bizde oynuyor olsaydı çoğumuz Batuhan daha iyi derdik.

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            x_man ın dediği gibi Umut'ta o ışık yok ki..
            peki gökhandadamı yok??

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Farkindaysan olacak transferlere isteksiz,olmayacak transferlere istekli yanasiyorlar.
              Abi , benn Her zaman yönetimlerin birlik olmalarını isterim.Doğrusuda budur galiba ama umarım bu transfer meselesinden yönetimin içerisinde birileri huzursuz olur da sesini çıkartır.Herşeyi asbaşkana veya 1-2 kişiye bırakmak olmuyor.

Mesela sportfif direktörümüz..

Ya yanlış biliyorsam lütfen uyarın.Ama bu işlere Ünal Karamanın bakması lazım değil mi?Yani yetkiyi verirsin transfer görüşmelerinide o yapar kime ne kadar para verilir o ayarlar.Madem sizin söylediklerinizden başkasını yapamayacak o zaman yönetime Futbol şube sorumlusu olarak alsaydınız.Ünal Karaman'dan daha çok konuşuyor asbaşkan ve vasfını bilmediğim(saygısızlık değildir) Alioğlu.

Geçenyıl parayı bitirdik heralde

Yorum

• matrx abi haber varmı????
                ...

Yorum

• İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  peki gökhandadamı yok??
                  Var. Gökhan'a bi'şey demiyoruz ki ve inanıyoruz bu sene daha iyi olacak ama hepimiz biliyoruz sadece Gökhan yetersiz..

Yorum

• 2 forvetle koca sezona gireceğiz anlaşılan
                    ...

Yorum

• matrix gitti
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

değil mi

Komşunun tavuğu bize kaz mı gözüküyor yoksa
                        batuhanmı kesecek bunları ...Bırak allahını seversen..ikiside batuhandan iydir..
                        İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          batuhanmı kesecek bunları ...Bırak allahını seversen..ikiside batuhandan iydir..
                          Görüyoruz o iyileriiiiii

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umut Batuhandan iyiyse hiç tartışmayalım forvetlerimizi

Yorum

• Yani simdi de Fatih ile Umut´u kiyasliyorsunuz!

Daha Umut, Ersen ve Ömer Riza katildiklarinda yazmistim, 3´ünü toplasan bir fatih tekke etmez diye. Hemde Umut A.gücünde cok iyi oynarken.

Iste büyük takim futbolcusu olmak böyle bir sey. Fatih tekke zenit´te onca oyuncu olmasina ragmen Uefa finalinde ilk 11 cikiyor sahaya. Hemde bircok macta yedek soyunmasina ragmen ve takimina 2. golünü o kadar sogukkanlilikla attiriyor ki!!!

Evet Fatih eskisi olmayabilir ama mesela D.Bakir macinda Tayfun´un mükemmel kestigi ortayi her türlü 7,32 lik kaleden sokardi. Iste fark bu.

Colman, Selcuk, Ceyhun gibi oyunculara attiracagi golleri saymiyorum bile
                              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

Umut Batuhandan iyiyse hiç tartışmayalım forvetlerimizi
                                bana göre daha iyi..batuhan bu takımda eğer 15 gol atsın daha da bişe demem..
                                İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X