Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Almadın Tekkeyi batırdın Tekneyi.
    Yil sonu kuyruguna baglarsin Tenekeyi

Yorum

• Tamam transfere ihtiyacimiz var ama panik transferi de yapilmamali.

Transferde su anda 2-3 futbolcuya ihtiyacimiz varsa,yönetimin transfe döneminde gec kaldiginin belgesidir bu.

Gecen sezon ne kadar dogrular yapildiysa,bu sezonda ayni oranda olmasada hatalar yapilmistir.

Su saatten sonra yapilan transferlerden katki beklenir mi;bence cok zor.

Bundan sonra alinacak oyuncu ya problemli olur, yada vasat...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• yahu Batuhanı istemişsek yönetim olarak demekki onlarda biliyor forvet eksikliğini.E Batuhan olmadı diye başka birini almamak bilerek uçuruma atlamak değilmidir ??

Yorum

• santrafor lazım artık alın
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökhan takıma katıldığında evet belki çekmeyiz ama görüyoruz ki Gökhan sakatlanabiliyor hasta olabiliyor. ve dolayısıyla Umut la birlikte Fatih Tekke sesleri yükseliyor..
            umutla kıyaslamıyorum bence fatihi biz taraftar olarak gözümüzde ve gönlümüzde yüceltip kral yaptık demek istiyorum
            fatiha verilen değerin yüzde kaçını umuta verdiniz
            hangi maçta umut bulut tezahuratı tuttunuz
            fatih bu takımda olmadığı halde umut ve gökandan daha çok tezahurat alıyor yanlısmıyım
            En son Fatih tarafından düzenlendi; 18.08.2009, 21:15. Sebep: Forum Kuralları

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yahu Batuhanı istemişsek yönetim olarak demekki onlarda biliyor forvet eksikliğini.E Batuhan olmadı diye başka birini almamak bilerek uçuruma atlamak değilmidir ??
              kesin birisi alınıcak batdal olmasında..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamam transfere ihtiyacimiz var ama panik transferi de yapilmamali.

Transferde su anda 2-3 futbolcuya ihtiyacimiz varsa,yönetimin transfe döneminde gec kaldiginin belgesidir bu.

Gecen sezon ne kadar dogrular yapildiysa,bu sezonda ayni oranda olmasada hatalar yapilmistir.

Su saatten sonra yapilan transferlerden katki beklenir mi;bence cok zor.

Bundan sonra alinacak oyuncu ya problemli olur, yada vasat...

ya abi yönetim dedi ya geçen yıl ;

bir daha ki yıl 3-4 kişi alacağız diye.

Sadece bir transfer yaptık.Eksik yerlere adam almadık ki.

Hüseyin gitti yerine adam alındı.Cale ye alternatif alındı.Zafer Yelen gibi geçen yıl 8 maç yapmış ve ondan önceki transfer hikayesi kaos olan birini aldık.

Bunlar transfer mi şimdi ya.Eksik yerlerimize adam almadık.Sadece alternatif aldık ve elimizdekini kuvvetlendirdik o kadar.Eksik yerlere alınan bir transfer yok Gabric dışında.Diğerleri hep alternatif transferler.Tjikuzu ise elde olanı güçlendirmek

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kesin birisi alınıcak batdal olmasında..
                  Batuhan hem Umutu hemde Gökhanı kesecek kalitedeydi bence.Eee o olmadı Tekke alınmıyor Halili zaten alamazsın başka kim var gelip direk katkı yapacak sana.
                  En son trabzonsporfan tarafından düzenlendi; 19.08.2009, 00:09.

Yorum

• İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    umutla kıyaslamıyorum bence fatihi biz taraftar olarak gözümüzde we gönlümüzde yüceltip kral yaptık demek istiyorum
                    fatiha werilen değerin yüzde kaçını umuta werdiniz
                    fatih bu takımda olmadığı halde umut we gökandan daha çok tezahurat alıyor yanlısmıyım
                    umut bulutta o ışığı görsek eyvallah kaç senedir bizde bir arpa boyu yol alamadı
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• matrix varmı bir gelişme

Yorum

Batuhan hem Umutu hemde Gökhanı kesecek kalitedeydi bence.Eee o olmadı Tekke alınmıyor Hamiti zaten alamazsın başka kim var gelip direk katkı yapacak sana.
                        Batuhan, Hem Umut'u Hemde Gökhan'ı Kesecek Kalitede..?

Ne Diyelim, Ziya Doğan Feci Vurdu Bizi..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

ya abi yönetim dedi ya geçen yıl ;

bir daha ki yıl 3-4 kişi alacağız diye.

Sadece bir transfer yaptık.Eksik yerlere adam almadık ki.

Hüseyin gitti yerine adam alındı.Cale ye alternatif alındı.Zafer Yelen gibi geçen yıl 8 maç yapmış ve ondan önceki transfer hikayesi kaos olan birini aldık.

Bunlar transfer mi şimdi ya.Eksik yerlerimize adam almadık.Sadece alternatif aldık ve elimizdekini kuvvetlendirdik o kadar.Eksik yerlere alınan bir transfer yok Gabric dışında.Diğerleri hep alternatif transferler.Tjikuzu ise elde olanı güçlendirmek
                          Baskan öyle demiyor iste,gecen sezon 3-4 transfer yapacagiz dedim ama 5 oyuncu aldik diyor.

Aldigi oyuncularin niteliklerine degil de niceliklerine bakiyor,bütün sorun da burda yatiyor zaten.

Ve görünen o ki,bu yönetim gecen sezondan beri forvete ihtiyac oldugunu hicbir zaman düsünmedi ve halen de düsünmüyorlar.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Batuhan, Hem Umut'u Hemde Gökhan'ı Kesecek Kalitede..?

Ne Diyelim, Ziya Doğan Feci Vurdu Bizi..
                            değil mi

Komşunun tavuğu bize kaz mı gözüküyor yoksa

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baskan öyle demiyor iste,gecen sezon 3-4 transfer yapacagiz dedim ama 5 oyuncu aldik diyor.

Aldigi oyuncularin niteliklerine degil de niceliklerine bakiyor,bütün sorun da burda yatiyor zaten.

Ve görünen o ki,bu yönetim gecen sezondan beri forvete ihtiyac oldugunu hicbir zaman düsünmedi ve halen de düsünmüyorlar.
                              Düşünmüyorlarsa Fatih Tekke ile neden görüşüdü?
                              Batuhan için Beşiktaş kulubünün kapısı neden çalındı?

Bu saatten sonra forvet oyuncusu alınmazsa kulup yöneticiliği için harika olan yönetimimiz futbol takımını yönetmekte inanılmaz gözümden düşecek.Çünkü bilerek uçuruma atıyoruz kendimizi.

Yorum

• İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                umutla kıyaslamıyorum bence fatihi biz taraftar olarak gözümüzde ve gönlümüzde yüceltip kral yaptık demek istiyorum
                                fatiha verilen değerin yüzde kaçını umuta verdiniz
                                fatih bu takımda olmadığı halde umut ve gökandan daha çok tezahurat alıyor yanlısmıyım
                                x_man ın dediği gibi Umut'ta o ışık yok ki..

Yorum

Yükleniyor...
                                X