Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seneyeyi seneye konuşalım...Şimdi elde ne var...Ne yapabilir...Ne yapılabilir...Ne yaparlar...Yönetim kalan az zaman ve para ile ne yapabilir...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o savunmaya önce bir gol atacak forvet gerekiyor. Bizim onlarla farkimiz:
      Onlar biri buldumu üc dördü atmayi biliyor. Biz birtane attik mi ya kilpayi kurtariyoruz maci da kaybediyoruz.
      Birde bireysel hatalar geliyor üstüne (en cok aklimda kalan egemen)
      Gecen sezondan iki üc tel sac kalmisti kafada, onlari da bu sezon yolacagiz
      Onu kardesimde biliyor. Forvet lazim. Ama yonetim! Bir sene galiba bosa gidecek. Ha forvet lazim. Ama elimizdekiler yipranmamali.
      1

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben takıldım yahu Atiba'nın seneye sözleşmesinin bittiğine eğer kulüp Atiba'yı bonservissiz alabilirse bende sonsuz kredisi olacak.
        fizik kalitesi çok yüksek bi oyuncu ..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ersun hoca bizi analiz ediyor..avni aker cok zor diyor..
          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Seneyeyi seneye konuşalım...Şimdi elde ne var...Ne yapabilir...Ne yapılabilir...Ne yaparlar...Yönetim kalan az zaman ve para ile ne yapabilir...
            colmanı çek abi önliberoya,gökhan forvette,tayfunu sağ bekte oynat,song a son gazını verelim,gabrici görelim.

2001-2002 sezonundan bu yana 48 derbi oynamısız 26 maglubiye 12 galibiyetimiz var averajımız bu maçlarda -30!

bu sene 3 derbi galibiyeti-2 beraberlik bizi şampiyon yapar.diyarbakır hayırlı oldu bence.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onu kardesimde biliyor. Forvet lazim. Ama yonetim! Bir sene galiba bosa gidecek. Ha forvet lazim. Ama elimizdekiler yipranmamali.
              yipranmamali diyorsun ama umut kac sezondur bu takimda, futbolunda bir gelisme görüyormusun? Illa adamlari kazanacagiz diye altin tepside sunulan sampiyonluk sanslarini tepiyoruz. Hadi g. ünalin biraz daha kredisi var diyelim daha bir sezon oldu geleli ama umutun bende kredisi hic kalmadi. Isterse tek basina touluse macini koparsin. Biryandan cocuga aciyorum, cok iyi niyetli ve cabaliyor ama olmuyor iste.

Yorum

Seneyeyi seneye konuşalım...Şimdi elde ne var...Ne yapabilir...Ne yapılabilir...Ne yaparlar...Yönetim kalan az zaman ve para ile ne yapabilir...
                Elde bir kadro var. Iyi kadro. Tamam. Savunma iyi. Orta saha iyi. Forvet .... Ne lazim bu takima? Fatih Tekke. Ha simdi dersiniz? Tekkespor lusun? Hayir. En iyi aday Fatih Tekke. Cikarin daha iyi aday tartisalim.
                1

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben takıldım yahu Atiba'nın seneye sözleşmesinin bittiğine eğer kulüp Atiba'yı bonservissiz alabilirse bende sonsuz kredisi olacak.
                  Kopenhag kulübü transfer konusunda çok profesyonel bir kulüp bunu sen de biliyorsun bedavaya oyuncu düşürmezler devre arası daha düşük bir fiyata satarlar. Zaten oyuncu sürekli gitmek istiyorum diyor.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• kaçırdığımız gol başına puan alsak keşke

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yipranmamali diyorsun ama umut kac sezondur bu takimda, futbolunda bir gelisme görüyormusun? Illa adamlari kazanacagiz diye altin tepside sunulan sampiyonluk sanslarini tepiyoruz. Hadi g. ünalin biraz daha kredisi var diyelim daha bir sezon oldu geleli ama umutun bende kredisi hic kalmadi. Isterse tek basina touluse macini koparsin. Biryandan cocuga aciyorum, cok iyi niyetli ve cabaliyor ama olmuyor iste.
                      D.Bakirspor 5 savunma ve 3 on libero ile oynuyordu yanilmiyorsam. Biz de 4-5-1. Sen koy 8 adamin icine Umut'u yanliz sonra de ki: Umut niye gol atamiyorsun? Sen git tesislerde kufur et sonra deki Umut gol bekliyorum. Olmaz!
                      1

Yorum

Jester, bundan şunu mu anlamalıyım? Giray ve Egemen iyi ama teker teker iyi...Bahsettiğiniz adamla oynasalar olur...Ancak ikisi bir arada olmaz?..Sözleşme feshini düşündüler sanırım....Ama rakamın tamamını vermek gerekiyor...Yani bir deneme olmuş...Bundan dolayı suçlamam yönetimi...Bahsetiğiniz adam hala boşta mı? Atiba'nın seneye sözleşmesi bitiyor mu?
                        Doğru anlamışsın hocam. Afolabi hem Giray'ı hem de Egemen'i milli yapar.

Sözleşme feshine gelince, bence sorun yine niyet.
                        Eğer gerçekten istenirse ve oyuncuya hocanın onu kesinlikle oynatmayacağı gösterilirse rakamın tamamını vermeden de yollarsın.
                        Adam hala boşta bu arada.
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• ula saat kaç oldu kalabalığa bak...hep söylüyorum bir çok trabzonspor taraftarı son nefesini bilgisayar başında BMN de verecek heralde
                          YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kopenhag kulübü transfer konusunda çok profesyonel bir kulüp bunu sen de biliyorsun bedavaya oyuncu düşürmezler devre arası daha düşük bir fiyata satarlar. Zaten oyuncu sürekli gitmek istiyorum diyor.
                            Tamam biz de devre arası alırız o halde...Adam gelmeye razı oldu ise sorun yok...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kaçırdığımız gol başına puan alsak keşke
                              Yok Umut'a kufur eden ve yuhliyan basina puan alsak. Birinci haftada sampiyon oluruz. Hadi be Umut. Kendini kanitlayacaksin.
                              1

Yorum

• İyi bir takımımız var, Diyarbakır maçında zaten futbol kalitesi anlamında birşey beklemiyordum öyle de oldu zaten kim ne bekliyordu ki bu maçın kalitesinden... Herkes şansına gol atar biz şansızlığa iki gol yedik o kadar, biz gerçek futbol oynayanlara karşı döktürürüz...Adamlar kasap gibiydi hafta içi uefa maçı var kimse sakatlık yaşamak istemez gerçek vitrin orası... Ben forvet transferinin yanında daha çok tjikuzunun bölgesinde savunmasıda iyi olan Selçuk yerleştirilmeli diyorum.
                                TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

Yükleniyor...
                                X